Įkraunama...
Įkraunama...

Tema naujokėms

QUOTE(Vilma J. @ 2007 02 13, 16:46)

Skaiciau, skaiciau as jusu visu istorijas ir isgivenimus ir toks didelis ikvepimas atsirado kuo greiciau veikiti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 02 14, 02:00)
Gitta, gal ne taip supratai, gal sake ne pulinukas, o polypas?
Nepergyvenk del stimuliacijos. Gydytojai echoskopu seka jos eiga tam kad nebutu komplikaciju ir laiku pastebetu ovuliacija.

Mano gydytoja irgi Salygiene, sekmes smile.gif

kogero taip ir bus smile.gif tikiuosi kad nekils jokiu komplikaciju, tikrai baisu darosi. Tik nezinau ar pajegsiu viska istverti vat....nes labai jau sunku . Ir beje merginos ar yra kam kilusiu komplikaciju stimuliuojant gonaliu?
Atsakyti
Gitta, Babulka isskaiciau kad jus pas Salygiene lankotes, as irgi pas ja eisiu po savaites pirma karta. Ar esat patenkintos kaip ji dirba? kazkaip visai praradau pasitikejima gydytokais.
Atsakyti
QUOTE(Jurguška @ 2007 02 13, 10:06)
Butent mes taip ir mastom. Palauksim harmoniniu tyrymu ir tuomet spresime. O kad KMUK viskas ilgai trunka, manau, ne viena jau tuo istikinus. O as i ta laika geriu vitaminus PREGNACARE ir tikiuos nereikes jaudintis, greitai pasijusiu  nestuke.gif  Mmmm... kaip noriu to  rolleyes.gif
Papildyta:
Cia as biskį ne į tema norejau paklausti... Mmm... kaip man isideti prie savo profilio koki paveiksleli?  blink.gif

Įeik į savo valdymo skydą t.y. atsistok ant savo niko ir spragtelk, ten apačioje yra "Logotipų nustatymas" įeik, išsirink patinkantį ligotipą.
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 02 14, 05:52)
Gitta, Babulka isskaiciau kad jus pas Salygiene lankotes, as irgi pas ja eisiu po savaites pirma karta. Ar esat patenkintos kaip ji dirba? kazkaip visai praradau pasitikejima gydytokais.

nelabai galiu ka pasakyti... tik antras vizitas mano buvo pas Salygiene. Bet is bendravimo labai maloni . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2007 02 13, 21:31)
Įeik į savo valdymo skydą t.y. atsistok ant savo niko ir spragtelk, ten apačioje yra "Logotipų nustatymas" įeik, išsirink patinkantį ligotipą.

Dekui smile.gif Stai jau as su akytemis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 02 13, 19:52)

Man jos darbo principas labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2007 02 14, 10:45)
Man jos darbo principas labai patinka smile.gif

O kur ta Salygiene dirba? Kaune ar Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Jurguška @ 2007 02 14, 22:23)
O kur ta Salygiene dirba? Kaune ar Vilniuje?

Salygiene klaipedoje dirba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitta.: 14 vasario 2007 - 11:30
Vakar ejau i konsultacija pas ŽŽ i MV smile.gif Likau labai patenkinta konsultacija ir apziura thumbup.gif Manau, pagal mano ramu ir jautru buda sis gydytojas kaip tik thumbup.gif Toks malonus, atidus wub.gif Pradziugino bent tiek, kad per echoskopija pasake, kad kas matosi, tai viskas labai gerai, ir folikulas jau reikiamo dydzio, ir kad siandien turi buti romantiskas vakaras blush2.gif Na zinoma ir tyrimus visokius paskyre.
Taigi, pradejau bedu ieskojima g.gif Galesiu jau ir as atakuoti foruma visokiais klausimais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Relaks @ 2007 02 21, 09:41)
Vakar ejau i konsultacija pas ŽŽ i MV smile.gif  Likau labai patenkinta konsultacija ir apziura  thumbup.gif  Manau, pagal mano ramu ir jautru buda sis gydytojas kaip tik  thumbup.gif  Toks malonus, atidus wub.gif  Pradziugino bent tiek, kad per echoskopija pasake, kad kas matosi, tai viskas labai gerai, ir folikulas jau reikiamo dydzio, ir kad siandien turi buti romantiskas vakaras  blush2.gif  Na zinoma ir tyrimus visokius paskyre.
Taigi, pradejau bedu ieskojima  g.gif  Galesiu jau ir as atakuoti foruma visokiais klausimais  4u.gif

Sekmės gaudant savo stebukliuką wub.gif , o gal po šio romantiško vakaro nebus visai klausimų, to tau ir linkiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 21, 12:05)
Sekmės gaudant savo stebukliuką wub.gif , o gal po šio romantiško vakaro nebus visai klausimų, to tau ir linkiu wub.gif

dekui 4u.gif
Tik kad jau labai ilgai kazko tikiuosi is tu romantisku vakaru, kad nelabai jau tikiu siuo vakaru verysad.gif Nemanau, kad niekada nepataikydavom ant tu paciu paciausiu dienu blush2.gif
Na bet aisku vis tiek bandysim wub.gif blush2.gif
Atsakyti