Įkraunama...
Įkraunama...

Tema naujokėms

QUOTE(femme @ 2007 05 07, 09:08)
sveika prisijungus 4u.gif
yra tema naujokėms, kur gali sužinoti viską, kas tau rūpi ir susipažinti mirksiukas.gif

P.s. Agute, neradau tos temos, gal jau uždaryta? blush2.gif

neuždaryta, yra čia http://www.supermama...showtopic=99161
Atsakyti
QUOTE(Loreta21 @ 2007 05 07, 14:37)
lotuliukas.gif  na ar galejo taip buti , kad vartojant klion zvakutes menesines prasidejo, 2 savaitem per anksti? 4u.gif

Oi atsiprašau - viską tada aiškiai parašei blush2.gif aš tiesiog nesupratau, kad Klion - tai žvakučių pavadinimas, maniau kad tiesiog netyčia blogai kažką atspausdinai.
Patarti deja nieko negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Loreta21 @ 2007 05 07, 12:57)
sveikos, noreciau paklaust jusu patarimo.mano menesiniu ciklas 28d, kreipemes su vyru i vaisingumo klinika issitirti, as atejau pas gydytoja 14d nuo menesiniu pradzios, tai iki kitu menesiniu pradzios turejo likt dvi savaites, gydytoja apziurejo ir pasake, kad men prasides po 14d, taip kaip ir turi but, israse zvakutes klion po 3 dienu vartojimo susirgau menesinemis ar tai normalu? jas tureciau vartot 10 dienu, dabar susirgau ar man jas vartot ar ne blush2.gif . pasimeciau. ir men prasidejo per anksti nors to niekad nebuvo.

kliona israso del maksties uzdegimo.
kol sergi nevartok, kai jau tik teplios- vel gali toliau pratesti. aisku, geriausia yra 10 dienų be pertraukos.
mm greičiausiai tau nuostreso prasidėjo, nemanau kad žvakutės turi įtakos.
man yra taip buvę... ax.gif tiesa, ne dėl žvakučių... o dėl vestuvių doh.gif (ir net ne savo... hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 05 07, 15:39)
pas manes bego tada - net nepaspaudus... na nestipriai, bet šlapiavo...
dabar niekas nebega.
nebent paspaudus - tada taip unsure.gif

Net ir paspaudus labai stipriai - NETURI BŪTI JOKIO SKYSČIO. Būtinai pasidaryk prolaktino tyrimą, net jei ir buvai pastojus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirbliukė @ 2007 05 07, 22:50)
kliona israso del maksties uzdegimo.
kol sergi nevartok, kai jau tik teplios- vel gali toliau pratesti. aisku, geriausia yra 10 dienų be pertraukos.
mm greičiausiai tau nuostreso prasidėjo, nemanau kad žvakutės turi įtakos.
man yra taip buvę... ax.gif  tiesa, ne dėl žvakučių... o dėl vestuvių  doh.gif (ir net ne savo... hihihi.gif )

ACIU 4u.gif uz patarima,as irgi pagalvojau kad gali but nuo streso, bet tada dar viena problema turiu darytis gimdos nuotrauka, o nesuvartojus zvakuciu turbut negalima darytis?
Atsakyti
Labutis mergaitės,
aš pas jus taip pat naujokė,bet mano bėda tokia sena...dėkui dievuliui jau buvo.
Tad norėčiau pasidalinti patirtimi:
su pirmu vyru turėjau dukrytę,greit išsiskyrėme,kadangi buvau jauna ilgai neklaidžiojau ir vėl greit gyvenome trise.Kadangi abu jauni nusprendėme pauginti mano dūkrytę o po to tik galvoti apie bendrą vaikutį.Na taip ir viskas prasidėjo,kai pradėjome nesisaugoti nieko ir neįvyko,ėjo metai o vaikučių kaip nėr taip nėr.Aplankėme vos ne visus specelistus,visi pradėdavo nuo vyro,nes aš gimdžiusi tai jie ir neieškodavo problemų.Tyrimai,tyrimai ir tyrimai kai pradėdavo šnekėti apie dirbtinį iš kart važiuodavau pas kitą specelistą:)Taip blaškėmės 13 metų,net skirtis norėjau,galvojau gal vyras sukurs kitą šeimą ir įvyks stebuklas:)Taip...
bet pasakysiu vieną,nepraraskit vilties,aš tikėjau...
Ir štai kai galiausiai profesorius KILDA nusiuntė į klinikas darytis laporoskopiją(visiškai be reikalo),gydytoja URVIKIENĖ iš skyriaus pasiūlė apsilankyti konsultacijoje pas jauną specelistę EGLĘ TVARIJONAVIČIENĘ.Tai va ką noriu pasakyti,šios sgydytojos dėka aš pastojau,pas ją apsilankiau tik šešis kartus,gal manau jauni specelistai labiau viskuo domisi ir dirba nepasenusiomis technologijomis.
Ačiū šiai gydytojai,turiu 3 mėn nuostabią dūkrytę,ir tikiuosi dar vaikučių,kai mažoji paaugs vėl skubėsiu pas šią gydytoją.
dar turiu informacijos kad mano pažysta ir pastojo lankydamasi pas šią gydytoja:)
Tai lyg ir agitacija,bet kalbu iš patirties.
Tik dabar žinau kad ši gydytoja nuo vasario pradėjo dirbti vaisingumo centre,ten Kaune netoli pilies yra,net tiksliai adreso nežinau.
Taigi moterytės kreipkitės pas ją,man padėjo,ir stiprybės jums visoms smile.gif
Ir dar,pas profesorių KILDĄ lankiausi ilgai,ir pinigėlius nemažus mokėjau,bet kaskart pas jį apsilankius jis net neprisimindavo dėl ko aš pas jį vaikštau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rinesau: 09 gegužės 2007 - 11:50
gal turit atsiliepimu apie gyd,daina visockiene?
Atsakyti
QUOTE(77777 @ 2007 05 29, 15:25)

Aš pas ją nesilankiau, bet apie šią gyd. girdėjau tik gerus atsiliepimus.
Atsakyti
aš pas ją lankiausi, man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti

Labai faina gydytoja. As pas ja pagimdziau po 3 stimuliacijos sunu:) Deja, dabar jau 2 metai ir pastangos be rezultatu:(
Atsakyti
gegne o su kokiais vaistukais tave stimuliavo?
Atsakyti
QUOTE(77777 @ 2007 05 29, 15:25)

Labas, as lankausi pas gyd. Daina, kol kas susikalbam. Ruosiuosi vasara IVF
Atsakyti