Labutis mergaitės,
aš pas jus taip pat naujokė,bet mano bėda tokia sena...dėkui dievuliui jau buvo.
Tad norėčiau pasidalinti patirtimi:
su pirmu vyru turėjau dukrytę,greit išsiskyrėme,kadangi buvau jauna ilgai neklaidžiojau ir vėl greit gyvenome trise.Kadangi abu jauni nusprendėme pauginti mano dūkrytę o po to tik galvoti apie bendrą vaikutį.Na taip ir viskas prasidėjo,kai pradėjome nesisaugoti nieko ir neįvyko,ėjo metai o vaikučių kaip nėr taip nėr.Aplankėme vos ne visus specelistus,visi pradėdavo nuo vyro,nes aš gimdžiusi tai jie ir neieškodavo problemų.Tyrimai,tyrimai ir tyrimai kai pradėdavo šnekėti apie dirbtinį iš kart važiuodavau pas kitą specelistą:)Taip blaškėmės 13 metų,net skirtis norėjau,galvojau gal vyras sukurs kitą šeimą ir įvyks stebuklas:)Taip...
bet pasakysiu vieną,nepraraskit vilties,aš tikėjau...
Ir štai kai galiausiai profesorius KILDA nusiuntė į klinikas darytis laporoskopiją(visiškai be reikalo),gydytoja URVIKIENĖ iš skyriaus pasiūlė apsilankyti konsultacijoje pas jauną specelistę
EGLĘ TVARIJONAVIČIENĘ.Tai va ką noriu pasakyti,šios sgydytojos dėka aš pastojau,pas ją apsilankiau tik šešis kartus,gal manau jauni specelistai labiau viskuo domisi ir dirba nepasenusiomis technologijomis.
Ačiū šiai gydytojai,turiu 3 mėn nuostabią dūkrytę,ir tikiuosi dar vaikučių,kai mažoji paaugs vėl skubėsiu pas šią gydytoją.
dar turiu informacijos kad mano pažysta ir pastojo lankydamasi pas šią gydytoja:)
Tai lyg ir agitacija,bet kalbu iš patirties.
Tik dabar žinau kad ši gydytoja nuo vasario pradėjo dirbti vaisingumo centre,ten Kaune netoli pilies yra,net tiksliai adreso nežinau.
Taigi moterytės kreipkitės pas ją,man padėjo,ir stiprybės jums visoms
Ir dar,pas profesorių KILDĄ lankiausi ilgai,ir pinigėlius nemažus mokėjau,bet kaskart pas jį apsilankius jis net neprisimindavo dėl ko aš pas jį vaikštau

]My Webpage[/URL]