Įkraunama...
Įkraunama...

Tema naujokėms

QUOTE(dovilike @ 2007 06 27, 22:01)
Labas merginos, man buvo nustatę policistines kiaušides, rudenį persileidau, ir gyd. skyrė duphastoną, šiandien pasidariau testą aš  nestuke.gif  labai džiaugiuosi, ir linkiu Jums visoms kuo greičiau tapti nestuke.gif

Sveikinu 4u.gif Tai sėkmės tau šį kartą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilike @ 2007 06 27, 22:01)
Labas merginos, man buvo nustatę policistines kiaušides, rudenį persileidau, ir gyd. skyrė duphastoną, šiandien pasidariau testą aš  nestuke.gif  labai džiaugiuosi, ir linkiu Jums visoms kuo greičiau tapti nestuke.gif

thumbup.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Mergautės, noriu paklaust dėl stimuliacijos. Ar prieš pradedant stimuliacijas be IUI, reikia kažkokių spec tyrimų? Mano ciklas po abrzaijos grybą pjauna, su tokiu jaučiu niekad netapsiu nestuke.gif doh.gif O noras didelis. Iki pirmo nėštumo bandėm apie 2m. Ginė sako, kad mano kiaušidės policistinės. Dabar pas ginę eisiu 15ciklo dieną ir jei ji pasakys kad nėra dominuojančio folikulo, ar galiu prašyt kitą mėn stimuliuoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2007 07 01, 12:53)
Mergautės, noriu paklaust dėl stimuliacijos. Ar prieš pradedant stimuliacijas be IUI, reikia kažkokių spec tyrimų? Mano ciklas po abrzaijos grybą pjauna, su tokiu jaučiu niekad netapsiu  nestuke.gif  doh.gif O noras didelis. Iki pirmo nėštumo bandėm apie 2m. Ginė sako, kad mano kiaušidės policistinės. Dabar pas ginę eisiu 15ciklo dieną ir jei ji pasakys kad nėra dominuojančio folikulo, ar galiu prašyt kitą mėn stimuliuoti?  g.gif

sveika, viską apie stimuliacijas be IUI tau papasakos merginos tam skyrely, užsuk pas mus 4u.gif ten parašyk kokius tau tyrimus jau darė, kokie rezultatai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(blndz @ 2007 07 01, 12:56)
sveika, viską apie stimuliacijas be IUI tau papasakos merginos tam skyrely, užsuk pas mus  4u.gif  ten parašyk kokius tau tyrimus jau darė, kokie rezultatai ir t.t.

Būtinai užsuksiu, Ačiū 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS O TOS OPERACIJOS LABAI SKAUDZIOS IVF,ISCI,IUI?LAUKIU JUSU PATARIMU.PAS MANO VYRO TAIPPAT PROBLEMA SU SPERMIUKAIS?
Atsakyti
neskaudzios
Atsakyti
Na pacios proceduros ir pasiruosimas tikrai neskausmingas, bet jai po proceduru sulauki neigiamo atsakymo...tai skauda, oi kaip skauda... zodziais neapsakomas skausmas... Noreciau, kad ne vienai is musu nebereiketu to skausmo patirti... Sekmes visoms wub.gif
Atsakyti
Pati dar nesidariau,bet kiek skaiciau merginu aprasymus,kad is tikruju viskas priklauso nuo rezultato...Juk kai sieki igyvendinti savo svajone,svarbus ne fizinis skausmas,o moralinis........
Atsakyti
Laba diena, mergaites smile.gif

Sveikinu Dovilike 4u.gif

Buvau VK, man nustatė PKS, taigi ginė sako, reikia hormonų tyrimų . Aš juos dariausi anksčiau pas savo ginę, taigi VK nutarėm taip, kad susirenku padarytus tyrimus, pasidarau tuos, kurių neturiu ir tada galiu gerti Clostylbegit ir atvykstu į VK stimuliacijos stebėjimui . Dabar beskaitydama pamąsčiau - tuos ankstesnius tyrimus mano gydytoja įvertino kaip normoj, tik buvo žemas progesteronas. Tačiau visviena - ar gerai iš karto gerti Clost, VK net neįvertinus mano tyrimų? Kažkur paskaičiau, kad vistik Clost yra nuodas ir pan, tai gal pirma turi pažiūrėti tyrimus, tada jau gerti chemiją?
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aš tavo vietoje pasidaryčiau per naują visus hormonų tyrimus, gimdos ir kiaušintakių nuotrauką ir tik tada pradėčiau stimuliacijas clostilbegitu mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš daryčiau taipkaip pasakė gydytojas. O jei bijai vilko, neik į mišką.
Atsakyti