Įkraunama...
Įkraunama...

Tema naujokėms

Na, yra manoma, kad gimdos nuotrauka yra būtina.
O berniuko turtas tai toks kintamas dalykas, kad galėjo tiesiog tuo metu būt blogesnė, o gal kaip tik atvirkščiai, dar pablogėjo... Tad daryt antrąkart apsimoka dėl dviejų dalykų - arba rezultatai nudžiugins, arba kaip tik atmes net IUI tikimybę verysad.gif Linkiu pirmo varianto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesoraite @ 2006 08 04, 17:50)
Na, yra manoma, kad gimdos nuotrauka yra būtina.
O berniuko turtas tai toks kintamas dalykas, kad galėjo tiesiog tuo metu būt blogesnė, o gal kaip tik atvirkščiai, dar pablogėjo... Tad daryt antrąkart apsimoka dėl dviejų dalykų - arba rezultatai nudžiugins, arba kaip tik atmes net IUI tikimybę  verysad.gif  Linkiu pirmo varianto  4u.gif

Vyram ziuriu viskas paprasta kaip diena cool.gif patampe uz draugelio- rezultatas arba geras arba blogas. Na o mums, cia jauciu puse vakaro neuztektu isvardinti, kiek visokiu tyrimu reikia darytis doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu čia turbūt tik lietuvaičiams taip pataikaujama. Italijoj kai kreipėmės, tai abiems krūvą tyrimų davė, ir maniškis kraujuko penkis švirkštus nuleido lotuliukas.gif

O čia kai atsinešėm tuos tyrimus, tai tik pasidžiaugė kad turim, tipo saugokit, kai darysit IVF blink.gif pravers doh.gif Ten iškart ir visus hepatitus, aids, raudonukes ir visas kitas nesąmones mums abiems ištyrė. pirmu reikalu. o čia tik prieš ivf tai daro, ir kažin ar abiems partneriams...
Atsakyti
Sveikos,zinoves 4u.gif .Siame skyrely as dar neseniai-5 men.Noriu pasiteiraut del tyrimu-ar pvz.pas Klima galima butu pasidaryt spermograma ar reik daryr kt.laboratorijose.Paminejot Biomedicinos tyrimu centra:ar ten reik atvezt sperma ar vietoj priduot?
Man kol kas liepe pasidaryt FSH,LH,Prolaktino tyrimus.As pakartojau 2 kart.-ginekol.rekomendavo.Dabar gydausi ureoplazma,po to man patare eit pas Klima,o spermograma,kuri sake nebuvo l.gera daryta Seskines p-klinikoj-bet ten turbut nera tinkamu salygu jai padaryt,todel manau reik pasidaryt tikslia.Beje,kiek ji kainuoja?
prolaktino kol kas neliepe daryt,bet gal imtis iniciatyvos?Ka ji parodo?Kaip manot mergaites? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vinv@ @ 2006 08 04, 18:34)
Sveikos,zinoves 4u.gif .Siame skyrely as dar neseniai-5 men.Noriu pasiteiraut del tyrimu-ar pvz.pas Klima galima butu pasidaryt spermograma ar reik daryr kt.laboratorijose.Paminejot Biomedicinos tyrimu centra:ar ten reik atvezt sperma ar vietoj priduot?
Man kol kas liepe pasidaryt FSH,LH,Prolaktino tyrimus.As pakartojau 2 kart.-ginekol.rekomendavo.Dabar gydausi ureoplazma,po to man patare eit pas Klima,o spermograma,kuri sake nebuvo l.gera daryta Seskines p-klinikoj-bet ten turbut nera tinkamu salygu jai padaryt,todel manau reik pasidaryt tikslia.Beje,kiek ji kainuoja?
prolaktino kol kas neliepe daryt,bet gal imtis iniciatyvos?Ka ji parodo?Kaip manot mergaites? blush2.gif

Na panasiais keliais kaip ir as eini. Na manau seskines poliklinikoje galejo padaryti normaliai, o seip spermos tyrimas apie 150lt. kainuoja. Hormonus gali daryti biomedicinos tyrimu centre, bet kaip cia jau kazkas pastebejo, kad aids centre pigiau. As irgi gydziausi ureaplazmas, tik va dar nepasitikrinau po gydymo, tai laukiu kada galesiu tai padaryti, ir vel toliau pirmyn...O pas kokia gyd. seskineje vaikstai?
Atsakyti
Bendrauju su Kanapeckiene,bet ji dar dirba privaciai Zveryne,todel buvau ten,o i Seskine tik vyro tyrimus veziau.Aids centro gydyt.siulo Klima,nes anot jos Seskines p-ka tikslaus tyrimo nepadaro.Tai va.Si svetaine,ziuriu,labai informatyvi,o jus,merginos,saunios.Tik kazkaip nedrasu,buvo isiliet i jusu asmeniskus pokalbius blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vinv@ @ 2006 08 04, 22:00)
Bendrauju su Kanapeckiene,bet ji dar dirba privaciai Zveryne,todel buvau ten,o i Seskine tik vyro tyrimus veziau.Aids centro gydyt.siulo Klima,nes anot jos Seskines p-ka tikslaus tyrimo nepadaro.Tai va.Si svetaine,ziuriu,labai informatyvi,o jus,merginos,saunios.Tik kazkaip nedrasu,buvo isiliet i jusu asmeniskus pokalbius  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ax.gif ax.gif lisk lisk, visos mes cia vienodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitka @ 2006 08 04, 13:38)
man gydytoja be jokių tyrimų paskyrė gerti Clostelbegytta 3 mėn. po 5 tabletes. Sėdžiu dabar apšalus ir galvoju gal man tai dar labiau pablogino mano situaciją?  verysad.gif

Gitka, skamba daugiau negu baisiai...tuoj pat keisk gydytoja. Nieko baisaus tau nenutiks, taciau tai rodo visiska gydytojo nekompetencija.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 08 06, 16:57)
Gitka, skamba daugiau negu baisiai...tuoj pat keisk gydytoja. Nieko baisaus tau nenutiks, taciau tai rodo visiska gydytojo nekompetencija.

Ačiū Daivute, aš tai jau supratau ir tikrai nebeisiu pas tą gydytoją. Gerai kad yra šis puslapis, čia merginos labai pataria ir už tai ačiū visoms. Rytoj nieko nelaukus užsiregistruosiu į NK, nes pas savo gydytoją aš ne tik nesusilauksiu vaikelio, bet dar velniažin kokių nuodų prisigersiu. Sėkmės visoms.
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif bet noriu dar vieno patarimo....kaip priversti vyra,vel is naujo pradet tirtis?jis net nenori apie tai sneketi....per skaudi tema.betgi laikas bega verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nuotaika @ 2006 08 07, 11:11)
aciu uz patarimus 4u.gif bet noriu dar vieno patarimo....kaip priversti vyra,vel is naujo pradet tirtis?jis net nenori apie tai sneketi....per skaudi tema.betgi laikas bega verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

bandyk logiskais argumentais paveikti - isdestyk situacija, veiksmus, pasekmes ir t.t. Juk nesitirti - tai sedeti ausis suglaudus ir bijoti. Cia yra baime pripazinti, kad yra problemu.
Dar pagrasink, kad moterims buna neprognozuotai greitai ateina menopauze, kai nores - gali buti per velu. Organizmas kartais neprognozuojamas buna. Kuo jaunesni - tuo didesni sansai.
Atsakyti
QUOTE(garnelis @ 2006 08 07, 11:19)
bandyk logiskais argumentais paveikti - isdestyk situacija, veiksmus, pasekmes ir t.t. Juk nesitirti - tai sedeti ausis suglaudus ir bijoti. Cia yra baime pripazinti, kad yra problemu.
Dar pagrasink, kad moterims buna neprognozuotai greitai ateina menopauze, kai nores - gali buti per velu. Organizmas kartais neprognozuojamas buna. Kuo jaunesni - tuo didesni sansai.

pabandziau penktadieni schmoll.gif tai is kart uzsiruke ir nieko neatsake schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif reiks kiekviena diena po truputi "kapset" g.gif g.gif
Atsakyti