Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(varna! @ 2015 01 06, 20:35)

Nieko linksmo tokios mintys
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 06, 20:36)
Ar tikrai myli? O kodel su pagunda negalejai visa tai tureti?

nes jis pagunda. per daug vyresnis. as abejoju ar jis tikrai noretu vel brist i pamperius ir sudukus.
as noriu ji ir toliau turet kaip pagunda. kad butu salia. bet kad neturetu kitos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 06, 21:45)
nes jis pagunda. per daug vyresnis. as abejoju ar jis tikrai noretu vel brist i pamperius ir sudukus.
as noriu ji ir toliau turet kaip pagunda. kad butu salia. bet kad neturetu kitos  biggrin.gif

Gerai nori lotuliukas.gif , kazin, ar tai bus imanoma, o dar pagalvok apie tai, kad bet kada gali vyras suzinoti ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 06, 20:47)
Gerai nori  lotuliukas.gif , kazin, ar tai bus imanoma, o dar pagalvok apie tai, kad bet kada gali vyras suzinoti  ax.gif .

nusisauciau, jei suzinociau, kad turi kita doh.gif
as atrodo atsargi. tikiuosi nesuzinos, butu kosmaras. baisu pagalvot apie jo reakcija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 06, 21:50)
nusisauciau, jei suzinociau, kad turi kita  doh.gif
as atrodo atsargi. tikiuosi nesuzinos, butu kosmaras. baisu pagalvot apie jo reakcija  unsure.gif

Kad tik nebutu taip, kad turi du ir pyst, nei vieno biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 06, 20:52)
Kad tik nebutu taip, kad turi du ir pyst, nei vieno  biggrin.gif .

irgi imanoma biggrin.gif
labiausiai nenoreciau, kad pagunda griztu pas zmona.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 06, 21:55)
irgi imanoma  biggrin.gif
labiausiai nenoreciau, kad pagunda griztu pas zmona.. ax.gif

O man atrodo, kad cia geras variantas butu biggrin.gif , paliktu tave ramybeje biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 06, 19:45)
*per daug vyresnis. **as abejoju ar jis tikrai noretu vel brist i pamperius ir sudukus.

* cia tau gal Dali galva susuko siuo klausimu g.gif

** o tu jo paklausk rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 06, 20:56)
O man atrodo, kad cia geras variantas butu  biggrin.gif , paliktu tave ramybeje  biggrin.gif .

uz kudlu as ja blem.ba patasyciau biggrin.gif biggrin.gif
juokauju zinoma, bet tokio varianto nenoreciau...butu eiline istorija, kaip vyresnis vedes vyras isikliopino jaunikle, issidraske su zmona, bet galiausiai suprato, kad geriau nebus ir parsliauze pas ja..ne ne ne schmoll.gif as verta geresnes istorijos biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Me-Boho ♥ @ 2015 01 06, 20:58)
* cia tau gal Dali galva susuko siuo klausimu  g.gif

** o tu jo paklausk  rolleyes.gif

ir ji prisidejo biggrin.gif
kalbeta apie tai desimtis kartu. zmogus sako, kad nori to, pasiryzes tam, tereikia man vyra mest ir but su juo, bet as bijau. ir abejoju. ir bijau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 06, 22:01)
uz kudlu as ja blem.ba patasyciau  biggrin.gif  biggrin.gif
juokauju zinoma, bet tokio varianto nenoreciau...butu eiline istorija, kaip vyresnis vedes vyras isikliopino jaunikle, issidraske su zmona, bet galiausiai suprato, kad geriau nebus ir parsliauze pas ja..ne ne ne  schmoll.gif  as verta geresnes istorijos  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

ir ji prisidejo  biggrin.gif
kalbeta apie tai desimtis kartu. zmogus sako, kad nori to, pasiryzes tam, tereikia man vyra mest ir but su juo, bet as bijau. ir abejoju. ir bijau  doh.gif

Aha, tu nori su dviem vyrais gyventi lotuliukas.gif .
Bet ir durnius tas tavo pagunda doh.gif , kai buvai laisva, tai myzciojo atsitojes, kad negali buti su tavimi, o dabar jau visko, matai, uzsimane. Nepatinka man jis biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 06, 21:12)
Aha, tu nori su dviem vyrais gyventi  lotuliukas.gif .
Bet ir durnius tas tavo pagunda  doh.gif , kai buvai laisva, tai myzciojo atsitojes, kad negali buti su tavimi, o dabar jau visko, matai, uzsimane. Nepatinka man jis  biggrin.gif .

bet kaip butu gerai su abiem, pasaka wub.gif
durnas ir jis ir as doh.gif
dabar durnas, nes vis atidelioja operacija, o gydytojai jau ji spaudzia..sako, mes taip gerai dabar dulkinames, kaip as galiu to atsisakyt biggrin.gif bijau kaskart lipdama i lova su juo, kad jis nebeatsikels biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varna!: 06 sausio 2015 - 21:18
QUOTE(varna! @ 2015 01 06, 21:16)
  bijau kaskart lipdama i lova su juo, kad jis nebeatsikels  biggrin.gif  biggrin.gif

rami galva būtų, ir problemos išsispręstų biggrin.gif
Atsakyti