Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(AICHAO @ 2014 12 30, 14:14)
Man rodos imu suprasti iš kur pas žmones noras mokinti kaip gyventi ir moralizuoti.  ax.gif

Reik gi parodyti, kad neteisingai gyvena žmonės...  bigsmile.gif

Kur cia kas mokina,ka?
Atsakyti
o, wow, kokią temą radau bigsmile.gif
Sveikos smile.gif

O pas mane iš esmės nieko naujo smile.gif
Kalėdas paminėjome apsikeisdami dovanomis, Naujus jau irgi paminėjome šventiniu susimatymu, dar laukia trijų karalių šventinis prilupimas, paskui dar trijų spalvų mėlynių tautinių švenčių minėjimas ir tada grįšim prie kasdienių susimatymų lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir.. I am not in love bigsmile.gif
Bijau daugiau detalių pasakoti, nes nenoriu, kad pažintų kas netyčiom, bet šiaip viskas tikrai gerai. Turim ryšį, kuriuo džiaugiuosi. Gyventi su juo nenorėčiau. Jo charakteris šeimai nelabai tinkamas, tegu tuo džiaugiasi kita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 31 gruodžio 2014 - 15:40
QUOTE(mrau @ 2014 12 31, 15:27)

Kalėdas paminėjome apsikeisdami dovanomis, Naujus jau irgi paminėjome šventiniu susimatymu, dar laukia trijų karalių šventinis prilupimas, paskui dar trijų spalvų mėlynių tautinių švenčių minėjimas ir tada grįšim prie kasdienių susimatymų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Prie jumoro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Primink, tu pažintyse ir radai jį?
Atsakyti
QUOTE(Aistraxxx @ 2014 12 31, 15:43)
Prie jumoro biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Primink, tu pažintyse ir radai jį?

Taip smile.gif
Daugiau nei pusmetis kartu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 31 gruodžio 2014 - 15:48
QUOTE(mrau @ 2014 12 31, 15:47)
Taip smile.gif
Daugiau nei pusmetis kartu.

Kažkur planavot išvykti, jei teisingai pamenu. Buvot?
Atsakyti
Sveikos mielosios smile.gif

as jau pasisakiau ne karta kitoj treciuju skyrelio temoj, bet dabar vartau ir skaitineju kitas... Gal durnas klausimas, bet kas yra pagundos siuo atveju? As maniau, kad cia tema apie mazdaug NORIU NUSLYSTI, BET DAR NEDRISTU IR SVARSTAU, BET JAU YRA KANDIDATAS... bigsmile.gif bet paskaiciusi pamaciau, kad cia tema PAKALBEKIM APIE MEILUZIUS arba MUSU MEILUZIAI lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar cia tema apie BILE KA lotuliukas.gif g.gif na, tikiuosi, paaiskinsite man... del pagundu - kad as jau sugundyta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Daugumai jų pagundos yra meilužiai, bet yra ir tokių narių, kurios su savo pagundom nemiegojo, tik bendrauja ir svajoja, norėtų, bet atsispiria. Taigi tema ir apie tuos, ir apie kitus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltavarna99: 31 gruodžio 2014 - 16:51
QUOTE(Aistraxxx @ 2014 12 31, 16:01)
Kažkur planavot išvykti, jei teisingai pamenu. Buvot?

Dar neišvykom. Tebeplanuojam. Progų dabar turėtų padaugėti smile.gif

Mano pagunda yra meilužis, esamas biggrin.gif Bet "pagunda" kažkaip gražiau skamba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 31 gruodžio 2014 - 16:54
QUOTE(mrau @ 2014 12 31, 17:53)
Dar neišvykom. Tebeplanuojam. Progų dabar turėtų padaugėti smile.gif

Mano pagunda yra meilužis, esamas  biggrin.gif Bet "pagunda" kažkaip gražiau skamba  biggrin.gif

Aisku smile.gif tikrai skamba graziau mirksiukas.gif Na, o kiek laiko jus jau kartu? Kaip supratau, pati turite seima... Koks pagundos vaidmuo jusu gyvenime? Na, kam jis jums - reikia atgaivos gyvenime? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tytkininke @ 2014 12 31, 17:05)
Aisku smile.gif  tikrai skamba graziau mirksiukas.gif  Na, o kiek laiko jus jau kartu? Kaip supratau, pati turite seima... Koks pagundos vaidmuo jusu gyvenime? Na, kam jis jums - reikia atgaivos gyvenime?  mirksiukas.gif

Mes virš pusmečio kartu. Susitinkam 1-2k į sav. Abu turime šeimas. Mano istorija čia per n temų buvo analizuota peranalizuota skersai išilgai, bet šiandien kažkoks įkvėpimas rašymui, tai kartojuosi biggrin.gif
Pagunda atsirado mano gyvenime, nes susivokiau norinti kitokio sekso (bdsm). Vyrui tai nėra priimtina visiškai. Labai sąmoningai per pažinčių portalą ieškojausi būtent tokio partnerio. Su pagunda abu šią sritį atradom ir džiaugiamės. Ne tik sekse, bendravimas dom/sub santykyje išlieka ir ne sekso metu, tai mus abiem yra kažkas stebuklingo. Esmė tokia smile.gif
Į gilias analizes nebesileisiu jei nieko prieš, nes jau ne kartą čia tai dariau smile.gif

O kokia jūsų istorija?

Varna, tokio posūkio tavoj istorijoj kažkaip nesitikėjau smile.gif Kaip pati jautiesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mrau: 31 gruodžio 2014 - 17:26
QUOTE(mrau @ 2014 12 31, 16:27)
Ir.. I am not in love  bigsmile.gif

Man sunku tai suvokti, aš tavo vietoj jau 10 kartų būčiau įsimylėjusi. biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujaisiai Metais !

Kartais iškyla klausimų, į kuriuos atsakymų nežinia kur ieškoti. Šį klausimą pateikiu čia, nes seniau mano draugas man buvo pagunda, o taip pat dėl to, kad skaitau šitą temą ir numanau, kad galbūt bus galinčių patarti kažką.

Taigi turiu draugą, viskas tarp mūsų gerai. Bėda ta, kad negaliu išmesti jo iš galvos. Nuo to labai pavargau, jis, kaip sugedus plokštelė, sukasi ir sukasi. Net sunku patikėti, kad daugiau apie nieką beveik neišeina galvoti. Patarimas užsiimti kokia nors veikla nelabai tinka, nes, įsivaizduokit tokią situaciją. Dirba žmogus apsauginiu, kai turi visą laiką tiesiog vaikščioti ir stebėti. Taip išeina, kad jo mintys turi daug gražaus laiko. Taigi jis gali galvoti. bet negali nei kojinių megzti, nei kokių tai būrelių lankyti. Taigi panašioje situacijoje esu ir aš. Mintys turi daug gražaus laiko ir, deja, jos visops skirtos jam, santykių analizavimui ir t.t. Kartais pradeda atrodyti, kad išeisiu iš proto. Nes kai nuolat galvoji, visko galima prisigalvoti, nors realių problemų santykiuose tikrai nėra. Labai laukčiau patarimo, kaip išvaikyti mintis apie jį. Beje, tas pats būdavo ir su kitais vaikinais, ne tik su dabartiniu. Jie tiesiog okupuoja mano mintis doh.gif
Atsakyti