Su Naujaisiai Metais !
Kartais iškyla klausimų, į kuriuos atsakymų nežinia kur ieškoti. Šį klausimą pateikiu čia, nes seniau mano draugas man buvo pagunda, o taip pat dėl to, kad skaitau šitą temą ir numanau, kad galbūt bus galinčių patarti kažką.
Taigi turiu draugą, viskas tarp mūsų gerai. Bėda ta, kad negaliu išmesti jo iš galvos. Nuo to labai pavargau, jis, kaip sugedus plokštelė, sukasi ir sukasi. Net sunku patikėti, kad daugiau apie nieką beveik neišeina galvoti. Patarimas užsiimti kokia nors veikla nelabai tinka, nes, įsivaizduokit tokią situaciją. Dirba žmogus apsauginiu, kai turi visą laiką tiesiog vaikščioti ir stebėti. Taip išeina, kad jo mintys turi daug gražaus laiko. Taigi jis gali galvoti. bet negali nei kojinių megzti, nei kokių tai būrelių lankyti. Taigi panašioje situacijoje esu ir aš. Mintys turi daug gražaus laiko ir, deja, jos visops skirtos jam, santykių analizavimui ir t.t. Kartais pradeda atrodyti, kad išeisiu iš proto. Nes kai nuolat galvoji, visko galima prisigalvoti, nors realių problemų santykiuose tikrai nėra. Labai laukčiau patarimo, kaip išvaikyti mintis apie jį. Beje, tas pats būdavo ir su kitais vaikinais, ne tik su dabartiniu. Jie tiesiog okupuoja mano mintis