Įkraunama...
Įkraunama...

Pagundos XXXXVII

QUOTE(Persimanija @ 2015 01 03, 22:03)
Tuomet tiketina, kad sirdele po visu siu malonumu dar labiau skaudes...

Na nusiteikiu kad isisuks i darbu verpeta, bet tiek jau to. Geriaa jau tai pasake, negu kad butu pasakes, kad po mano "pabegimo" issigando mane prarast, o paskui vistiek elgias taip, kaip visada

QUOTE(varna! @ 2015 01 03, 22:08)
nes su pagunda labai nesutariam, tik pykstames. na ir mylimes  doh.gif  viskas komplikuota. o ka jauciu nezinau, myliu?  g.gif
ka tu savo pagundai jauti?

Nezinau ka jauciu. Dabar, kai kasdien nemazai bendraujam, gal net neidomu paliko, net nebezinau ka rasyti biggrin.gif Va taip jei dar pabendrautume ir butu gal laisva mano sirdis. Jokiu lomkiu. Bet uzteks kad diena man neparasys ir vel imsiu ilgetis.
Nezinau kas jam per jausmas, bet kol kas ne meile manau.
O ko pykstiesi su pagunda? nori kad butum su juo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistraxxx: 03 sausio 2015 - 22:16
QUOTE(Aistraxxx @ 2015 01 03, 22:14)
Na nusiteikiu kad isisuks i darbu verpeta, bet tiek jau to. Geriaa jau tai pasake, negu kad butu pasakes, kad po mano "pabegimo" issigando mane prarast, o paskui vistiek elgias taip, kaip visada
Nezinau ka jauciu. Dabar, kai kasdien nemazai bendraujam, gal net neidomu paliko, net nebezinau ka rasyti biggrin.gif Va taip jei dar pabendrautume ir butu gal laisva mano sirdis. Jokiu lomkiu. Bet uzteks kad diena man neparasys ir vel imsiu ilgetis.
Nezinau kas jam per jausmas, bet kol kas ne meile manau.
O ko pykstiesi su pagunda? nori kad butum su juo?

tau tiesiog gal patinnka bendrauti su juo, del kazko svaigti? nes taip idomiau...o kur dar pripratimas. bet jei i jo vieta atsirastu kitas, gal jo net nepasiilgtum?

pykstames absoliuciai del visko doh.gif as iskeliau pavydo scena, kad buvusia zmona pasveikino su sventem ir poto bendraujam labai saltai..
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 03, 22:21)
tau tiesiog gal patinnka bendrauti su juo, del kazko svaigti? nes taip idomiau...o kur dar pripratimas. bet jei i jo vieta atsirastu kitas, gal jo net nepasiilgtum?

pykstames absoliuciai del visko  doh.gif  as iskeliau pavydo scena, kad buvusia zmona pasveikino su sventem ir poto bendraujam labai saltai..

Ne, as abejinga ir akla visiems vyrams, man reikia tik jo. Jis vienintelis vyras mane taip parklupdes ant keliu. Jis nepakeiciamas.
Ir seimoj pokyciai, jokiu vyro susirasinejimu neliko, istrintos visos anketos, nebera del ko pyktis. Laimei, nepaklausia nieko apie pagunda, nezinociau ka sakyt.
Atsakyti
QUOTE(Aistraxxx @ 2015 01 03, 22:27)
Ne, as abejinga ir akla visiems vyrams,  man reikia tik jo. Jis vienintelis vyras mane taip parklupdes ant keliu. Jis nepakeiciamas.
Ir seimoj pokyciai, jokiu vyro susirasinejimu neliko, istrintos visos anketos, nebera del ko pyktis. Laimei, nepaklausia nieko apie pagunda, nezinociau ka sakyt.

akla ir abejinga kitiem nepazintiem vyram. ta prasme, kad galbut jeigu kita prisileistum,jis patiktu ne ka maziau..galbut. gal ir ne. bet tu nenori net prisileist kito, net leistis i pazintis, ar ne?
as tai visur ji matau..kiekviename vyre. vis prisimenu jo isvaizda, manieras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 03, 23:32)
akla ir abejinga kitiem nepazintiem vyram. ta prasme, kad galbut jeigu kita prisileistum,jis patiktu ne ka maziau..galbut. gal ir ne. bet tu nenori net prisileist kito, net leistis i pazintis, ar ne?
as tai visur ji matau..kiekviename vyre. vis prisimenu jo isvaizda, manieras  doh.gif

Tai kokio velnio grizai pas vyra?
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 03, 22:34)
Tai kokio velnio grizai pas vyra?

nes reikia man jo. myliu. noriu seimos.
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 03, 22:32)
as tai visur ji matau..kiekviename vyre. vis prisimenu jo isvaizda, manieras  doh.gif

Yra tu vyru. Darbo ir podarbineje veikloje esu apsupta vyru, ir gan idomiu. Bet visur matau tik pagunda.
Man jo reikejo kai buvo abejingesnis, o dabar, kai yra toks wub.gif
Zliumbdavau is ilgesio, dabar zliumbiu ir nesibaigiancio jausmo jam. Norisi, kad tas jausmas nedingtu, norisi apie ji svajoti.
Tik pasimatymas numatomas bute mane neramina blush2.gif
Gal dabar man pazaist..
Varna, ar kai mylies su vyru, galvoji apie pagunda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistraxxx: 03 sausio 2015 - 22:40
QUOTE(varna! @ 2015 01 03, 23:36)
nes reikia man jo. myliu. noriu seimos.

Tada greciau pastok, apsiraminsi su pagunda biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(South @ 2015 01 03, 22:41)
Tada greciau pastok, apsiraminsi su pagunda  biggrin.gif .

as kazin, o pagunda sake tikrai atsisveikintu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 03, 23:43)
as kazin, o pagunda sake tikrai  atsisveikintu  biggrin.gif

Apsiramintum ir tu biggrin.gif , gyvenimas apsiverstu aukstyn kojom, o ir su vyru suartetum,manau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Aistraxxx @ 2015 01 03, 22:39)
Tik pasimatymas numatomas bute mane neramina blush2.gif
Gal dabar man pazaist..
Varna, ar kai mylies su vyru, galvoji apie pagunda?

kodel?
kai myliuosi ne. po pasimylejimo buna, kad pradedu lygint galvoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(varna! @ 2015 01 03, 22:43)
as kazin, o pagunda sake tikrai  atsisveikintu  biggrin.gif

Apsiramintum bigsmile.gif
Demesi skirtum vaiko laukimui, paskui vaikui, manau ir kad pagundos nebereiketu.
Atsakyti