Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ram9ne @ 2015 01 12, 20:23)
SIERA TURIT UZSAKYMU?

taip,turim
Atsakyti
Parduodu naują nerealų JCrew WOOL-CASHMERE PLAZA COAT bigsmile.gif
Sudėtis 90 proc. vilna, 10 proc. kašmyro thumbup.gif
Spalva Camel
Dydis 6
Kaina 100 eurų.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrixxx: 12 sausio 2015 - 20:40
QUOTE(awsra @ 2015 01 12, 12:56)
rimtai? o as vis bijau pirktis elektros prekes is us, girdejau kazkas buvo sudegine savo prietaisa. noriu apple kompiuterio bet bijau sad.gif

man atrodo, kad kompiuteriams nereikia net jokio adapterio pirkti, jie is karto buna su adapteriais. Bent jau as grizusi i LT sekmingai naudoju savo ta pati kompiuteri, kuri ir JAV naudoju, nieko papildomai nejungiu, tik ta rozetes kistuka reikia tureti, nes JAV jis kitoks ax.gif

Dedu Macys ir sephora 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2015 01 12, 21:58)
man atrodo, kad kompiuteriams nereikia net jokio adapterio pirkti, jie is karto buna su adapteriais. Bent jau as grizusi i LT sekmingai naudoju savo ta pati kompiuteri, kuri ir JAV naudoju, nieko papildomai nejungiu, tik ta rozetes kistuka reikia tureti, nes JAV jis kitoks  ax.gif
Dedu Macys ir sephora  4u.gif

Tas kistukas ir yra adapteris smile.gif as uk telefona pirkau. Man taip pat reikejo jo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 01 12, 22:06)
Tas kistukas ir yra adapteris smile.gif as uk telefona pirkau. Man taip pat reikejo jo.

Bet kiek žinau būna, kad ir srovės keitėjų reikia, gal ne visiems prietaisams g.gif
Atsakyti
http://www.swarovski...n/SALE_USA.html

jungiames 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2015 01 12, 22:12)
Bet kiek žinau būna, kad ir srovės keitėjų reikia, gal ne visiems prietaisams g.gif

Aha aha, reikia. Usa110, pas 220, reikalingas aukstintuvas. Nors ant kai kuriu raso kad veikia nuo 110 iki 250.
Telefono pakrovejo is uk kistukas buvo trisakis, reikejo kad butu dvisakis bet man rodos ir itampa keite jis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 sausio 2015 - 21:28
QUOTE(JMD @ 2015 01 12, 14:06)

as nesu tikra, ar tesingai galvoju, bet man atrodo, kad tas kistukas nera adapteris, ten jis toks paprastas plastmasiukas... adapteris man atrodo, yra tas blokelis ant kompiuterio pakrovimo laido ax.gif
Papildyta:
paziurejau, tikrai ant to blokelio raso power adapter ax.gif tai papildomai adapterio nereikia, reikia tik rozetes kistuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudaplauke: 12 sausio 2015 - 21:42
QUOTE(rudaplauke @ 2015 01 12, 22:43)
as nesu tikra, ar tesingai galvoju, bet man atrodo, kad tas kistukas nera adapteris, ten jis toks paprastas plastmasiukas... adapteris man atrodo, yra tas blokelis ant kompiuterio pakrovimo laido  ax.gif
Papildyta:
paziurejau, tikrai ant to blokelio raso power adapter  ax.gif tai papildomai adapterio nereikia, reikia tik rozetes kistuko  ax.gif

drinks_cheers.gif taip ,taip ne taip parasiau ,rozetes kistuko tik drinks_cheers.gif mes taip ji vadinam ax.gif
Apple tuos kistukus pirkom firminej apple pardej Lt ,vyro aparatams elektronikos parduotuvese .

Atsakyti
Labas vakaras,

ar POLO nuolaidai renkasi?

Gal kas nors jau turite šiuos botus?
http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag

domina atsiliepimiai, dydis, ar atitinka?

Atsakyti
Ir man įdomu, ar dar pirksit polo?
Atsakyti
Mergaites kurios turit clarisonic ar uztenka tik to rozetes kistuko ar dar kazko reikia ?

4u.gif
Atsakyti