Laba diena

mano mergina lygiai taip sirgdavo kai darželį tik pradėjom lankyti-sloga nebėga, bet į vidų, o tada miego metu kosuliai siaubingi

Gydymas toks, kad kelis kart dienoj nosytės valymas, cholergolį lašindavom (senovinis vaistas, gaminamas vaistinėse) dezinfekuoti nosytei, sinupreto lašiukai, cinapsinas hemeopatinis, o svarbiausia dideli kiekiai arbatų visokių žolelių, stovėdavau šalia, įdėdavau šiaudelių, kad atrakcija būtų, gėrė labai daug. Aš dėdavau bulvių kompresus, sėmenų, garstyčių lapus, žodžiu prie sergančio vaiko reika dirbti, čia aš taip manau, nes vaistų stengiuosi minimaliai duoti, tikiu naturaliu gydymu

Turim ir garavimo aparatą, tikrai reikalingas daiktas. Tiesa, dar kai labai kosti su jodu ant krūtinės groteles nupieši, susigeria jodas, gydančiai veikia.
Antrus metus kai pradėjom eiti į darželį pneumo skiepu paskiepijau. Nežinau kas suveikė, bet antrus metus išvis nesirgom kosuliu, dabar sergam kartą žiemoje arba visai nesergam ir tai toli gražu ne taip kai sirgom pirmus darželio metus.
Vasarą stegiamės kuo ilgiau būti pajūrį, druskų kambariai padeda.
Išsiplėčiau, bet labai suprantu ką reiškia taip sergantis vaikas ir kaip nelengva mamai.