Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

o RL gerdulka gali pirkt?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 12 29, 15:00)
o RL gerdulka gali pirkt?

Deja, ne. Pati nusiunčiau vieną šmutkę, bet vilties ne daug, kad nupirks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stepė @ 2014 12 29, 15:14)
Deja, ne. Pati nusiunčiau vieną šmutkę, bet vilties ne daug, kad nupirks biggrin.gif

tai Taurė irgi nelabai perka šiom dienom, ar ne? svarstau ar verta siųst g.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2014 12 29, 15:24)
tai Taurė irgi nelabai perka šiom dienom, ar ne? svarstau ar verta siųst  g.gif

Nusiuntus yra didesnė tikimybė, kad nupirks, nei nenusiuntus cool.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2014 12 29, 11:54)
as sita spalva turiu, niekur neisbluko, bet pradzioj siek tiek rankas daze  biggrin.gif Triusiku ir koju nedaze, tik rankas  g.gif

tikrai rankas dažo, bet tik nesenai pastebėjau kai jau teko ilgiau pasėdėt, visi kas šalia buvo išsigando kad kažkas su kraujotaka negerai lotuliukas.gif o šiaip man jie labai patinka
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2014 12 29, 13:56)
Kiek pati turiu žieminių pūkinių, tai storesnės jos (ar gal tik vizualiai labiau išsipūtusios), kita vertus kitam nei rudeniui, nei žiemai dukrai nieko neturiu, tai bet kokiu atveju tiks. O medžiaga tai tikrai nereali, laaabai patiko  wub.gif Tikėjausi kažkaip, kad žymiai prastesnė bus  smile.gif

fainos jos tikrai biggrin.gif
nors man tai ir šilumos pakanka ax.gif dabar nešala maniškė su ja rolleyes.gif ir po apačia nieko per daug neprirengiu ax.gif nors ir atrodo jos nelabai storos smile.gif bet aišku, šilumą kiekvienas skirtingai supranta biggrin.gif
Atsakyti
Laba,
ar Sephoroj yra kokia papildoma nuolaida?
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 12 28, 21:01)
Harney
Cabelas
RL
Gymboree  imsiu
  4u.gif

QUOTE(Stepė @ 2014 12 29, 15:14)

o čia kaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2014 12 29, 15:36)
o čia kaip?  g.gif

o čia ne visi akli po švenčių mato biggrin.gif. Bet anksčiau točnai tik Taurė pirko, gal kas pasikeitė biggrin.gif.

Žodžiu anūka viso į LR. Yra gražių šmutkių ponormalėm kainom. Gaila kad Gafsa ir Manauche atostogauja, dar nuorodytėm galėtų apmėtyti biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu kam reikia ae leginsiuku 6 x-long dydzio rasykit i az. Pirkti uz 22 dolerius. Bet uz ta pacia kainyte galeciau ir issiusti registruotu mirksiukas.gif 4u.gif

http://www.ae.com/we...;catId=cat20116
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2014 12 29, 13:26)
Jusu zalia, turite kontaktus?
Taure isvykusi iki  sausio 4 , nesius nauju saskaitu  kol negrys  ax.gif
Vakare siandien bus tikrinami mokejimai  4u.gif
Raudona jusu

Renkame iki freeship  4u.gif

O mano galit pažiūrėt? aš paskutinę gautą sąskaitą sumokėjau gruodžio 24 vakare ir laukiu laiško, laukiu....
Jei negaunu pakvietimo tik dėl to, kad Nesuper išvykus, tai tiek to, bet gal dar kokia pasimetus sąskaita iki manęs neatėjo ir aš pralauksiu iki begalybės... t.y. iki kitų metų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2014 12 29, 16:19)
O mano galit pažiūrėt? aš paskutinę gautą sąskaitą sumokėjau gruodžio 24 vakare ir laukiu laiško, laukiu....
Jei negaunu pakvietimo tik dėl to, kad Nesuper išvykus, tai tiek to, bet gal dar kokia pasimetus sąskaita iki manęs neatėjo ir aš pralauksiu iki begalybės... t.y. iki kitų metų...  g.gif

Zalios jūsų saskaitos 4u.gif
Atsakyti