o RL gerdulka gali pirkt?
QUOTE(AstaRaud @ 2014 12 29, 15:00)
o RL gerdulka gali pirkt?
Deja, ne. Pati nusiunčiau vieną šmutkę, bet vilties ne daug, kad nupirks

QUOTE(Stepė @ 2014 12 29, 15:14)
tai Taurė irgi nelabai perka šiom dienom, ar ne? svarstau ar verta siųst

QUOTE(AstaRaud @ 2014 12 29, 15:24)
Nusiuntus yra didesnė tikimybė, kad nupirks, nei nenusiuntus

QUOTE(Pum@ @ 2014 12 29, 11:54)
as sita spalva turiu, niekur neisbluko, bet pradzioj siek tiek rankas daze
Triusiku ir koju nedaze, tik rankas 

tikrai rankas dažo, bet tik nesenai pastebėjau kai jau teko ilgiau pasėdėt, visi kas šalia buvo išsigando kad kažkas su kraujotaka negerai

QUOTE(ylang @ 2014 12 29, 13:56)
Kiek pati turiu žieminių pūkinių, tai storesnės jos (ar gal tik vizualiai labiau išsipūtusios), kita vertus kitam nei rudeniui, nei žiemai dukrai nieko neturiu, tai bet kokiu atveju tiks. O medžiaga tai tikrai nereali, laaabai patiko
Tikėjausi kažkaip, kad žymiai prastesnė bus 

fainos jos tikrai

nors man tai ir šilumos pakanka

Laba,
ar Sephoroj yra kokia papildoma nuolaida?
ar Sephoroj yra kokia papildoma nuolaida?
QUOTE(gerdulka @ 2014 12 28, 21:01)
QUOTE(Stepė @ 2014 12 29, 15:14)
o čia kaip?

QUOTE(Carlin @ 2014 12 29, 15:36)
o čia ne visi akli po švenčių mato

Žodžiu anūka viso į LR. Yra gražių šmutkių ponormalėm kainom. Gaila kad Gafsa ir Manauche atostogauja, dar nuorodytėm galėtų apmėtyti

Jeigu kam reikia ae leginsiuku 6 x-long dydzio rasykit i az. Pirkti uz 22 dolerius. Bet uz ta pacia kainyte galeciau ir issiusti registruotu
http://www.ae.com/we...;catId=cat20116

http://www.ae.com/we...;catId=cat20116
QUOTE(gerdulka @ 2014 12 29, 13:26)
Jusu zalia, turite kontaktus?
Taure isvykusi iki sausio 4 , nesius nauju saskaitu kol negrys
Vakare siandien bus tikrinami mokejimai
Raudona jusu
Renkame iki freeship
Taure isvykusi iki sausio 4 , nesius nauju saskaitu kol negrys

Vakare siandien bus tikrinami mokejimai

Raudona jusu
Renkame iki freeship

O mano galit pažiūrėt? aš paskutinę gautą sąskaitą sumokėjau gruodžio 24 vakare ir laukiu laiško, laukiu....
Jei negaunu pakvietimo tik dėl to, kad Nesuper išvykus, tai tiek to, bet gal dar kokia pasimetus sąskaita iki manęs neatėjo ir aš pralauksiu iki begalybės... t.y. iki kitų metų...

QUOTE(Renadai @ 2014 12 29, 16:19)
O mano galit pažiūrėt? aš paskutinę gautą sąskaitą sumokėjau gruodžio 24 vakare ir laukiu laiško, laukiu....
Jei negaunu pakvietimo tik dėl to, kad Nesuper išvykus, tai tiek to, bet gal dar kokia pasimetus sąskaita iki manęs neatėjo ir aš pralauksiu iki begalybės... t.y. iki kitų metų...

Zalios jūsų saskaitos