Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Chardonnay @ 2015 01 02, 20:17)
Su tokiu svoriu tai gal net xxs reikia smile.gif  Nebent norit apsmukusio.. S manau yra "solidesniam" svoriui biggrin.gif

Mano krūtinės apimtis- 90cm, sveriu 53kg, tai XXS Ann Taylor kaip tik, krenta laisvai, o ne aptempia smile.gif
Atsakyti
Ann Taylor kasmyru gera kaina gaunasi su -70%, turiu is senu laiku viena, tai puikiai devisi, kokybiskas labai, reik tiketis, kad ir sitie tokie bus smile.gif
http://www.anntaylor...faultColor=5345
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2015 01 02, 18:17)
Su tokiu svoriu tai gal net xxs reikia smile.gif  Nebent norit apsmukusio.. S manau yra "solidesniam" svoriui biggrin.gif

na megztuikus perku paprastai S dydzio ir M , loft turiu XS dydi , jau nusiunciau ne XS dydi
Papildyta:
QUOTE(Monitaaa @ 2015 01 02, 18:21)
Mano krūtinės apimtis- 90cm, sveriu 53kg, tai XXS Ann Taylor kaip tik, krenta laisvai, o ne aptempia smile.gif

doh.gif gal tuomet XS siusti g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2015 01 02, 18:35)
Ann Taylor kasmyru gera kaina gaunasi su -70%, turiu is senu laiku viena, tai puikiai devisi, kokybiskas labai, reik tiketis, kad ir sitie tokie bus  smile.gif

Dideja koki dydi nusiuntete? 4u.gif
Atsakyti
Ar jcrewfactory jau paeme? Negaunu patvirtinimo, o mano prekiu jau nebera sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 01 02, 19:46)
na megztuikus perku paprastai S dydzio ir M , loft turiu XS dydi , jau nusiunciau ne XS dydi
Papildyta:

doh.gif  gal tuomet XS siusti  g.gif
Papildyta:
Dideja koki dydi nusiuntete?  4u.gif

S d.
Atsakyti
Mergaites,o kur Jus apatinius perkate?
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 01 02, 15:37)
koks sieros kodukas?  4u.gif

aš tokį turiu -45 proc. XZZ9701R
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alatėja_: 02 sausio 2015 - 20:43
QUOTE(Dideja @ 2015 01 02, 20:35)
Ann Taylor kasmyru gera kaina gaunasi su -70%, turiu is senu laiku viena, tai puikiai devisi, kokybiskas labai, reik tiketis, kad ir sitie tokie bus  smile.gif

Rašo, kad šių kašmyrų dydžiai mažinti g.gif Neįsįvaizduoju kokį pirkti su krūtine 90 cm.
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2015 01 02, 21:35)
Rašo, kad šių kašmyrų dydžiai mažinti  g.gif Neįsįvaizduoju kokį pirkti su krūtine 90 cm.

Mano krutine su push upp apie 89 cm, siunciau S d.
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 01 02, 22:39)
Mano krutine su push upp apie 89 cm, siunciau S d.

Skaičiau atsiliepimų, kad 58 kg. moteriai S dydis buvo mažas, tai ir suabejojau. Kažkaip visos rašo, kad AT rūbai didinti, o čia - priešingai. Nesinori labai aptempto, bet kad ir nekabėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2015 01 02, 21:48)
Skaičiau atsiliepimų, kad 58 kg. moteriai S dydis buvo mažas, tai ir suabejojau. Kažkaip visos rašo, kad AT rūbai didinti, o čia - priešingai. Nesinori labai aptempto, bet kad ir nekabėtų ax.gif

Bet, kad ir atsiliepimai skirtingi, kitos gi raso, kad atitinka dydi g.gif
Nors , aisku, priklauso ir nuo sudejimo.
As irgi 58 sveriu, ugis 172 cm.
is senu laiku turiu AT kasmyra irgi S d.
Loterija su tais rubais internetu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2015 01 02, 23:01)
Bet, kad ir atsiliepimai skirtingi, kitos gi raso, kad atitinka dydi g.gif
Nors , aisku, priklauso ir nuo sudejimo.
As irgi 58 sveriu, ugis 172 cm.
is senu laiku turiu AT kasmyra irgi S d.
Loterija su tais rubais internetu ax.gif

Ir aš S išsiunčiau smile.gif
Atsakyti