Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

Džiugu, kad Mahidevran pergyveno ir Hiurem, ir Suleimaną. Benr maža teisybė buvo seriale.
Atsakyti
O ta gyvate nurbanur ar atsiims uz visokias intrigas ?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2015 01 25, 17:03)
O ta gyvate nurbanur ar atsiims uz visokias intrigas ?

Ne.
Atsakyti
Man tai šiandien patiko Mahrimach, kai pasveikus vėl susisargdino, kad pamatytų gydytoją Pedro:-D
Atsakyti
Dabar pastarosios serijos įdomesnės, nes vienu metu buvo, kad visai jokių įdomių įvykių nerodydavo. Tik nežinau, kaip bus po Hiurem mirties, tikriausiai jau bus ne taip įdomu žiūrėti, bet ir serijų bus nedaug likę. Man šita aktorė puikiai suvaidino senąją Hiurem, o Meryem Uzerli puikiai tiko jaunosios Hiurem vaidmeniui.

Beje, nežinau, gal kažkas jau rašė ir pasikartosiu, bet Meryem lygtais draugauja su Ozan Guven, kuris seriale suvaidino Rustem'ą. Štai straipsnis: http://www.hurriyetd...p;NewsCatID=381
Atsakyti
Nu Pedras tikras gražuoliukas, bet kaip čia parodyta Mihrimah apsvaigus dėl jo, tai vaizdas tikrai akies neglosto g.gif

Dėl hiurem liūdna, artėja jos mirtis, taip gaila.. Nors ji paliko daugumos nemėgstamas, mane ji įtikino ir visad buvau už ją ir su ja, nors kakurie veiksmai atrodė tikrai nepriimtini..be jos serialas neteks prasmės, žiūrėsiu, kad tik baigti žiūrėt..

Ooo Nurbanu, bjauru kaip brolius pjudo ir pati paskui dreba ir labai gaila, kad Selimas gaus sosta nu jargau jergau, nebūtų aklas Suleimanas doh.gif , tai remtu Bajazita.
Atsakyti
Bajezitas su Selimu nuo vaikystės nesutarė, abu geri ožiai, o Nurbanu, kaip ir bet kuri kita seriale, kovoja už savo ir vaikų gerovę. Žinojo gi, kad Bajezitui sėdus į sostą būtų nudėti visi na, tai bando prastumti Selimą ir mažinti kliūtis jo kely. Man tiesą sakant patinka, kaip ji viską suktai apgalvoja ir padeda Selimui. Be jos jis pražūtų.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 01 25, 20:55)
Dabar pastarosios serijos įdomesnės, nes vienu metu buvo, kad visai jokių įdomių įvykių nerodydavo. Tik nežinau, kaip bus po Hiurem mirties, tikriausiai jau bus ne taip įdomu žiūrėti, bet ir serijų bus nedaug likę. Man šita aktorė puikiai suvaidino senąją Hiurem, o Meryem Uzerli puikiai tiko jaunosios Hiurem vaidmeniui.

Beje, nežinau, gal kažkas jau rašė ir pasikartosiu, bet Meryem lygtais draugauja su Ozan Guven, kuris seriale suvaidino Rustem'ą. Štai straipsnis: http://www.hurriyetd...p;NewsCatID=381

ale rimtai http://www.haberinyo...iyor-h5087.html
Atsakyti
QUOTE(Gorgute @ 2015 01 29, 12:06)

Jie tinka į porą. Išoriškai nėra panašūs, bet harmoningai kartu žiūrisi.
Atsakyti
Šiandien „TV publikoje“ yra straipsnis apie M. Uzerli, tai rašo, kad ji artimiausiu metu vaidins naujame seriale. Įdomu, apie kokį čia serialą kalba?

Beje, gal žinot kiek maždaug serijų liko iki Hiurem mirties?
Atsakyti
O kokia liga serga Hiurem? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 01 31, 18:22)
Šiandien „TV publikoje“ yra straipsnis apie M. Uzerli, tai rašo, kad ji artimiausiu metu vaidins naujame seriale. Įdomu, apie kokį čia serialą kalba?

Beje, gal žinot kiek maždaug serijų liko iki Hiurem mirties?

galai žino...tik mačiau,kad po jos mirties buvo dar kokios 6 serijos.. g.gif
Atsakyti