Įkraunama...
Įkraunama...

> Didingasis amžius (Muhteşem Yüzyıl)

QUOTE(fanatazija @ 2015 09 16, 16:08)
Kas jums darosi ,Moterys ? Vos tik kazka netaip parasai iskart visos pradedat tyciotis menkint kritkuoti ir t.t. Jus kaip vaikai. Na gerai parasiau gal kazka netaip , bet del istoryjos as daugmaz teisi , nes domejausi , ne taip kaip jus bobutes kurios tik ir klausosi visokiausiu ale ,,super mamu,, . *Tikros Super Mamos , nesedi prie visokiausiu 
puslapiu forumu ir netarska kaip bobutes turguje , tikros Super Mamos buna su vaikais ir su jais leidzia laika . Na nebent jusu vaikai jau suauge tada suprantu kodel jus taip nusisnekate .

As prie sito psl prisijungiau tik del to kad padeciau sv mamai su keliais klausimais, ir netycia uztikau sita foruma , kadangi esu didele DA gerbeja , tad nusprendziau pasiziureti ir paskaityti gal kazka naujo rasiu apie ta serijala , bet deja nieko gero cia.
As esu paaugle tad sinau DAUG svetainiu kur parasyti istoriniai faktai ir apie DA ir apie Osmanu imperija . As labai duomiuosi ,tad jei nenori netikekit del istoryjos . ** Ir is viso as jau darausi tokia pati kaip jus visos , fuj . Zinau dabar visos pradesite man rasyti ,kad suaugus kai turesiu vaiku irgi tokia pati busiu , bet stengsiusi netapti tokia boba kaip jus visos . Buvo malonu pazvengti kartu su jumis . Geros dienos gerbiamos ,,super mamos" . :DDD

* Supermamos irgi turi teisę į laisvalaikį, ir nematau čia nieko blogo, kad atradusios laisvo laiko padiskutuoja forume ax.gif O pasakykite, kurioj vietoj mes nusišnekam, kažką neteisingai parašėm? Neįsižeiskite, bet man atrodo, kad Jūs pati šiek tiek nusišnkeate rolleyes.gif
** Šitas tai prajuokino lotuliukas.gif O kas kaltas, kad Jūs tampate tokia pati kaip mes visos? Imkit gerus pavyzdžius, o juk mes blogas pavyzdys lotuliukas.gif

Ir išvis, nieko blogo mes Jums nepasakėme. Nei įžeidinėjome, nei kažkaip išvadinome. Tiesiog pataisėme kai kurias Jūsų erezijas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol: 16 rugsėjo 2015 - 16:37
QUOTE(Kriiste @ 2015 09 16, 16:15)
nu dar reiketu labai lietuviska rasyba ir gramatika pasidometi - ne tik osmanu imperija mirksiukas.gif

m....aha....aisku.... wink.gif :|
Papildyta:
QUOTE(Jol @ 2015 09 16, 16:34)
* Supermamos irgi turi teisę į laisvalaikį, ir nematau čia nieko blogo, kad atradusios laisvo laiko padiskutuoja forume ax.gif  O pasakykite, kurioj vietoj mes nusišnekam, kažką neteisingai parašėm? Neįsižeiskite, bet man atrodo, kad Jūs pati šiek tiek nusišnkeate rolleyes.gif
** Šitas tai prajuokino lotuliukas.gif O kas kaltas, kad Jūs tampate tokia pati kaip mes visos? Imkit gerus pavyzdžius, o juk mes blogas pavyzdys lotuliukas.gif

Ir išvis, nieko blogo mes Jums nepasakėme. Nei įžeidinėjome, nei kažkaip išvadinome. Tiesiog pataisėme kai kurias Jūsų erezijas.

na zinote kartais buna ,kad tiesiog ne taip supranti ir tikrai tas atsakymas buvo toms kurios labai jau kritikuoja del paprasciausiu smulkmenu . tikrai aciprasau kitu kurios palaiko mane wink.gif tiesiog as nenorejau nusileisti toms kritikuotojoms biggrin.gifD taip as nk pries ,kad mamos gali tureti laisvo laiko , gyvenimas yra sunkus , bet tiesiog as turejau kita galvoje ir tikrausiai ne taip pateikiau biggrin.gif wink.gif o seip del istoryjos buvo taip ka del Selimo parasiau , ateiti kai jis uzeme sosta jis jau nebevyko i musius ir daznai trugdavo pinigu valstybes izde todle jis skolindavosi is sesers , jo mirtis labai netinka kaip sultonui , jis mire paslydes hamame ant slapiu grindu budamas girtas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fanatazija: 16 rugsėjo 2015 - 16:46
gal galit primint, kurios visas serijas ziurejot, uz ka Nigar buvo liepta nukirsti galva? Negi uz romana su Ibrahimu?
Atsakyti
QUOTE(fanatazija @ 2015 09 16, 17:41)
m....aha....aisku.... wink.gif :|
Papildyta:

na zinote kartais buna ,kad tiesiog ne taip supranti ir tikrai tas atsakymas buvo toms kurios labai jau kritikuoja del paprasciausiu smulkmenu  . tikrai aciprasau kitu kurios palaiko mane wink.gif tiesiog as nenorejau nusileisti toms kritikuotojoms  biggrin.gifD taip as nk pries ,kad mamos gali tureti laisvo laiko , gyvenimas yra sunkus , bet tiesiog as turejau kita galvoje ir tikrausiai ne taip pateikiau biggrin.gif wink.gif o seip del istoryjos buvo taip ka del Selimo parasiau , ateiti kai jis uzeme sosta jis jau nebevyko i musius ir daznai trugdavo pinigu valstybes izde todle jis skolindavosi is sesers , jo mirtis labai netinka kaip sultonui , jis mire paslydes hamame ant slapiu grindu budamas girtas wink.gif

Copy paste nuo vikipedijos. Istorikė atsirado biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 17, 09:19)
gal galit primint, kurios visas  serijas ziurejot, uz ka Nigar buvo liepta nukirsti galva? Negi uz romana su Ibrahimu?

Kiek atsimenu, tai taip. Bet nenukirto, isgelbejo ja.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 17, 10:19)
gal galit primint, kurios visas  serijas ziurejot, uz ka Nigar buvo liepta nukirsti galva? Negi uz romana su Ibrahimu?

Bet nenukirto jos. Ji pati nusižudė nušokdama nuo uolos. labai labai sukrečianti scena... Man Nigar labai gaila, ji mylėjo nuoširdžiai ir atvirai. O dukrytės praradimas išvis buvo nepakeliamas.
Atsakyti
QUOTE(prekestolen @ 2015 09 17, 13:39)
Bet nenukirto jos. Ji pati nusižudė nušokdama nuo uolos.  labai labai sukrečianti scena... Man Nigar labai gaila, ji mylėjo nuoširdžiai ir atvirai. O dukrytės praradimas išvis buvo nepakeliamas.

sita tai maciau. Liudna scena. Tik praziurejau serija, kur kazkas uz kazka isake jai galva nunest. Kai maciau, tai ja soko busenoj Hiurem kaip dovana Riustemas iteike. Kad ir negrazu, bet as kazkaip net norejau, kad Nigar pavyktu pabegt su ta pagrobta mergaite, kuria savo dukrele vadino. Ir idomu buvo pamatyti, kaip ta scena filmavo, kur ji krito nuo olos. Youtoubej maciau, visai idomu. Atrodo, kad tuomet buvo netgi tos aktores gimtadienis.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 17, 16:42)
sita tai maciau. Liudna scena. Tik praziurejau serija, kur kazkas uz kazka isake jai galva nunest. Kai maciau, tai ja soko busenoj Hiurem kaip dovana Riustemas iteike. Kad ir negrazu, bet as kazkaip net norejau, kad Nigar pavyktu pabegt su ta pagrobta mergaite, kuria savo dukrele vadino. Ir idomu buvo pamatyti, kaip ta scena filmavo, kur ji krito nuo olos. Youtoubej maciau, visai idomu. Atrodo, kad tuomet buvo netgi tos aktores gimtadienis.

Nigar juk Michrimach dukra pagrobe. kur tai matyta ? i sultona anuke kesintis ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 17, 16:42)

Būsiu žiauri, nes pastebėjau, daug kam gaila Nigar ir būtų norėjusios, kad pabėgtu su ta mergaite. Gaila man jos taip pat, bet bet niekaip to nepateisinu. Kai pati išgyveno tokį skausmą, dukters netekima ir tą pati padaryt kitai moteriai, tai neapsakytas žiaurumas, man buvo gaila Michrimah.
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2015 09 17, 17:46)
Nigar juk Michrimach dukra pagrobe. kur tai matyta ? i sultona anuke kesintis ? ax.gif

Na, pagrobė sultono anūkę, bet ar ta anūkė kažkuo labiau žmogus nei paprastos darbininkės dukra? Tais laikais, žinoma, jų vertė buvo nevienoda, bet Nigar, kaip motinai, tai neturėjo reiškmės. Norėjo atkeršyti akis už akį. O šiaip Nigar, Ibrahimo ir Hatidžės meilės trikampis man kėlė dvejopas mintis, buvo sunku apsispręsti, kurią pusę palaikau. Šiaip labiau mano širdis linko link Hatidže. Man patiko jos personas. Aktorė puikiai suvaidino jautrią, pažeidžiamą moterį.
Atsakyti
Sveikos smile.gif As dar tik pradejau ziureti si seriala smile.gif Pirma sezona pasiziurejau. Antra isijungiu, o ten rusu kalba. Gal zinote kur galeciau rasti antra sezona lietuviskai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinuleV @ 2016 01 11, 21:03)
Sveikos smile.gif As dar tik pradejau ziureti si seriala smile.gif Pirma sezona pasiziurejau. Antra isijungiu, o ten rusu kalba. Gal zinote kur galeciau rasti antra sezona lietuviskai?  blush2.gif

Nera.
Atsakyti