tai, kad cia jau rodo ja kaip kokia sultan, gi janicarai lenkiasi jai

QUOTE(Soled @ 2014 12 23, 16:00)
Kiosem Sultan bus turkų aktorė Beren Saat. Aš tai tikrai nenorėčiau, kad Mereym vaidintų, geriau ji tegul Hiurem lieka, nereikia to susidvejinimo
Be to Kiosem buvo tamsiaplaukė graikė, čia net netiktų Meryem tipažas...

Tikiu, kad Beren puikiai padarys savo darba

Na gal ir gerai, kad kas kitas vaidins, o ne Meryem, bet man patiko jos vaidyba, nors ir buvo isterikė
O gal kas žinot ir pamenat Firuzę Hatun, ar istorijoje (ne filme) ji iš tikro buvo Sultono rūmuose ar čia tik režisierių išmanymas? 
Papildyta:
Šiandien tai pat pažiūrėjau į priekį, tą vietą kai miršta Hiurrem , ir gal kas nors man galėtų paaiškinti kas ten bus su Nurbanu ir tuo Hiurrem žaliu žiedu, kur Sultonas padovanojo, kam ji jį paėmė?

Papildyta:
Šiandien tai pat pažiūrėjau į priekį, tą vietą kai miršta Hiurrem , ir gal kas nors man galėtų paaiškinti kas ten bus su Nurbanu ir tuo Hiurrem žaliu žiedu, kur Sultonas padovanojo, kam ji jį paėmė?

QUOTE(gabrielia @ 2014 12 23, 22:25)
ir gal kas nors man galėtų paaiškinti kas ten bus su Nurbanu ir tuo Hiurrem žaliu žiedu, kur Sultonas padovanojo, kam ji jį paėmė? 

Nurbanu liepė savo tarnaitei tą Hiurem žiedą pavogti. Tarnaitė jį nuėmė nuo mirusios Hiurem piršto

QUOTE(Sultonax @ 2014 12 24, 13:12)
O tai sultonas sužinos, jog Mustafa iš tikrųjų buvo nekaltas ar ir toliau tikės šmeižtu? Jei taip, tai ar nutuoks, kieno čia darbas buvo jį pakišti tuo laišku? (135 serija per LNK).
nesužinos. Ir nesistengs per daug sužinoti. Jis Hiurem paklaus, ar ji pridėjus ranką prie Mustafą mirties, į ką ji atsakė taip abstrakčiai: tie kurie galingi - visi susitepę. Gal tai Sultonui nuskambės kaip TAIP, nes jis po to ilgai ją ignoruos.
Ką ten kūdikiui darė, kai suko rankenas?
QUOTE(Vitulka @ 2014 12 27, 16:18)
Ką ten kūdikiui darė, kai suko rankenas?
Stuburą tiesino.
QUOTE(egliu @ 2014 12 27, 15:24)
Sakykite,o kas nutiks mehmedui mustafa sunui?
nužudys
Ziauri serija
Kaip jau kazkas minejo, Dzihangiro mirtis tubut viena baisiausiu
Na ir zinoma, negaliu nesutikti su seriale pamineta mintimi, kad Hiurem nuzudydama Mustafa - nuzude Dzihangira

Na ir zinoma, negaliu nesutikti su seriale pamineta mintimi, kad Hiurem nuzudydama Mustafa - nuzude Dzihangira