QUOTE(zomša @ 2015 02 12, 09:35)
Aš kai paskaičiau, kaip viskas vyksta valstybinėse įstaigose su mokėjimais ne į kasą už oficialiai paskirtas operacijas, tai tik ausimis karpiau. Gerą verslą užsukę.
O tu kur, privačiai?
Tai vis tik ryžaisi operuotis? O problema(-os) kokios buvo? Buvo išlipusios venos, ar giliau?
Kaip labai smagu! Jei ne paslaptis - kur, kokie planai - darbai, atostogos?

Tai vis tik ryžaisi operuotis? O problema(-os) kokios buvo? Buvo išlipusios venos, ar giliau?
Kaip labai smagu! Jei ne paslaptis - kur, kokie planai - darbai, atostogos?
jo, as privaciai, Northway.
apskambinau VISAS ligoniu kasas, visas istaigas, ligonines, perskaiciau kad zmonem venu kojos operacijos yra NEMOKAMOS, kompensuojamos tam tikrose istaigose - ir sarasas- BAK, Kardiolita ir pan... siaubas, kaip jei drista taip rasyti?
paaiskejo kad nevelnio.. sako taip, komensuojama bet.... ir pasako man kaina

problemos, kad voztuvas neveike - tekejo ne tik i viena kriptism bet ir atgal kraujas..
bet jokiu simptomu nejauciau ir jokiu mazgeliu nebuvo. tik sutrikusi kraujotaka.. nu cia a s ir taip zinau..
i JAV, atostogos

Papildyta:
man buvo taip, kas lankiausi pora metu pas poliklinikos angeochirurga.. jis pamates mano kojas liepe nesioti kompresines kojines ir ..... gerti aspirina. ir geriau!

tada..jis eme ir mire. ir kaip tik uzmaciau Northway akcija- konsultacija su echo ir kt pas kraujagysliu chirurga. nuejau, paaiskejo kad mano viena vena visai neveiksni, trombu rizika. kita-ne toia bloga. dar spejau pasakyti, kad geriu apsirina.. jis labai nustebo, kas man liepe ta daryt?!
ir pasiule operuotis nieko nelaukiant... bet taip neisejo is karto. tai tik praejus keliem menesiams pavyko.
su kita koja galvoju vaziuoti i santariskes ir tegu jie stebi ja. ir jei tikrai tai yra nemokamai, tegu pasiulo man savo laiku, jei reikes ja opertuo(nes kiek zinau valstybinese istaigose visko reikia laukti laaaaaabai ilgai)
p.s MB snd buvo pas gyd - su pilvo apacios skausmais, pereinanciais i nugara. prirase jam visokius zondus, echoskopijas, krauja ir pan. ir nieko dar nerade - dave lapu su dietom, sergant opalige ir pan.
tai as juokiuos, sakau jei ka nors ras- tikrai pasodinsiu ant paleo

bet manau jis nelabai ir priestaraus