Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

sveikos,

Jau kelintą kartą sapnuoju monetas, praeitą savaitę sapnavau, kad jas rinkau, tiesiog keliomis grožėjausi, turėjau pilną saują radusi. Kažkas dar buvo su žuvimis susiję.
Šią naktį pilną saują monetų iškeičiau į popierinius eurus, ir gavau daugiau negu priklausė ( apsiriko skaičiuojant, tai aš galvojau ar neverta pasakyti, bet atsibudau). Ir pastoviai gražų mažą vaikelį nešiojuosi.
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2015 02 10, 11:48)
sveikos,

Jau kelintą kartą sapnuoju monetas, praeitą savaitę sapnavau, kad jas rinkau, tiesiog keliomis grožėjausi, turėjau pilną saują radusi. Kažkas dar buvo su žuvimis susiję.
Šią naktį pilną saują monetų iškeičiau į popierinius eurus, ir gavau daugiau negu priklausė ( apsiriko skaičiuojant, tai aš galvojau ar neverta pasakyti, bet atsibudau). Ir pastoviai gražų mažą vaikelį nešiojuosi.

hm g.gif sakyčiau, kad ir rodo pinigus, gausą, sėkmę g.gif ypač imant monetų plius žuvų simboliką kartu. Mane tik glumina tas vaikelis sapne, nes visgi tai daugiau rūpesčio simbolis. Bet imant viską bendrai ir jūsų aprašytus jausmus, nuotaikas sapnuose, tai tas rūpestis glai būti malonus. Visgi pinigai toks dalykas, kad kai jų gauni, tai ir suki galvą ką čia dabar geriau daryti, kur juos dėti, kaip naudoti ir pan.
Šiaip galite ir nelaukti palikimų iš užsienio ar pan., bet ir pati po tokių sapnų galite sužaisti loterijoje pvz., nepakenks, jei su saiku mirksiukas.gif
Atsakyti
na , mano atveju , galvoju apie naują su didesniu atlyginimu darbą. Tai gal ir pasiseks jį gauti. bet mintis apie loteriją irgi gera. Nemėgstu pirkt loterijos bilietų , bet gal reiktų pamėginti smile.gif)) lotuliukas.gif Ačiukas:))) thumbup.gif
Papildyta:
P.S. jeigu naujas darbas bus, tai normalu, kad bus vargo kol perprasiu visą specifiką. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2015 02 10, 13:07)
na , mano atveju ,  galvoju apie naują su didesniu atlyginimu darbą. Tai gal ir pasiseks jį gauti. bet mintis apie loteriją irgi gera. Nemėgstu pirkt loterijos bilietų , bet gal reiktų pamėginti smile.gif)) lotuliukas.gif Ačiukas:))) thumbup.gif
Papildyta:
P.S. jeigu naujas darbas bus, tai normalu, kad bus vargo kol perprasiu visą specifiką. blush2.gif

Visuomet ir reikia atsižvelgti į konkrečią esamą ar planuojamą situaiciją, nes sapnai tą ir rodo. Jūsų vietoje tuomet siųsčiau šūsniais CV, nes tikrai manau sėkmė arti, nėra ko ilgiau dvejoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RP30 @ 2015 02 10, 11:48)
sveikos,

Anksciau aiskindavo senoliai, kad monetos tai i gera, o popieriniai - ne ( ju laikais ) , bet jums manau cia nieko bendro su senoliais, paprasciausiai gali buti isgyvenimai( mintys) su dabartine pinigu situacija. Linkiu kad viskas butu i gera 4u.gif Pilnatis jau baigesi 4u.gif
Atsakyti
sikt sapnavau kad net du kartus su savo masina padariau avarijas doh.gif viena karta ivaziavau i siena o kita karta i is galo atbulas bevaziuodanma kitai masinai i preiki blush2.gif mano mb ir sako alai ot koaki ziopla nemato kad siena sako vaziuoja tiesiai biggrin.gif o man tena atrode kaip koksai kelias kad nupiestas butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 02 11, 08:18)
sikt sapnavau kad net du kartus su savo masina padariau avarijas  doh.gif  viena karta ivaziavau i siena o kita karta i is galo atbulas bevaziuodanma kitai masinai i preiki  blush2.gif mano mb ir sako alai ot koaki ziopla nemato kad siena sako vaziuoja tiesiai  biggrin.gif o man tena atrode kaip koksai kelias kad nupiestas butu  ax.gif

Tai jei vairuojat, tai atsargiai būkit, susižiūrėkit ar draudimą tikrai turite, jei gera mašina, tai ir apie kasko pagalvokit. Šiaip tokie sapnai nieko gero tikrai nereiškia.
Nebent žiūrėjote kokį ralį, skaitėte neseniai kažką apie mašinas arba šiaip šiuo metu kažko labai bijote ar kas guli ant sąžinės, tai tada gali sapnuotis tokie smūgiai.
Taip pat gali gelbėti ta vieta, kad atrodė, kad kelias. Tai gali reikšti blogo sprendimo priėmimą, dėl kurio gailėsitės, o ne realią avariją.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 11 vasario 2015 - 09:38
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 11, 11:34)
Tai jei vairuojat, tai atsargiai būkit, susižiūrėkit ar draudimą tikrai turite, jei gera mašina, tai ir apie kasko pagalvokit. Šiaip tokie sapnai nieko gero tikrai nereiškia.
Nebent žiūrėjote kokį ralį, skaitėte neseniai kažką apie mašinas arba šiaip šiuo metu kažko labai bijote ar kas guli ant sąžinės, tai tada gali sapnuotis tokie smūgiai.
Taip pat gali gelbėti ta vieta, kad atrodė, kad kelias. Tai gali reikšti blogo sprendimo priėmimą, dėl kurio gailėsitės, o ne realią avariją.

nu man kiap ir opreracija numatyta o as labai bijau ir galvoju ar man ja daryt ar ne unsure.gif daktarai sake kad rtuko meniskas db einant man neskauda tai gal;voju gal atsisakyti jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 02 11, 10:35)
nu man kiap ir opreracija numatyta o as labai bijau ir galvoju ar man ja daryt ar ne  unsure.gif daktarai sake kad rtuko meniskas db einant man neskauda tai gal;voju gal atsisakyti jos  g.gif

Tokiu atveju patarčiau taip. Prieš užmigdama stenkitės labai nusiraminti, atsipalaiduoti, pagalvoti apie kažką gero, prisiminti kažkokį teigiamą įvykį gyvenime ir išjausti jį dar kartą, o tada prieš užmiegant ramiai užklausti savęs: operuotis man ar ne. Kitą rytą stenkitės atsiminti ar ką sapnavote, ar ne ir jei taip, tai kokie tie sapnai: teigiami ar vėl neigiami.
Taip rašau, nes dažnai būna, kad baimės atsispindi sapnuose ir tuomet neįmanoma iššifruoti ką žada ateitis pagal sapnus. Dėl to būtina ramybė, susikaupimas.

O šiaip, jei esate jauna, tai be abejo apie visokias alternatyvas galvokite pirmiausia, ieškokite informacijos, patirčių. Kiek jaunų žmonių be operacijų išsikapsto. Bent jau aš operaciją pasilikčiau kaip patį paskutiniausią reikalą, jei ant visiškos ribos būčiau.
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 02 11, 08:18)
sikt sapnavau kad net du kartus su savo masina padariau avarijas  doh.gif  viena karta ivaziavau i siena o kita karta i is galo atbulas bevaziuodanma kitai masinai i preiki  blush2.gif mano mb ir sako alai ot koaki ziopla nemato kad siena sako vaziuoja tiesiai  biggrin.gif o man tena atrode kaip koksai kelias kad nupiestas butu  ax.gif

Kai pati paaiskinote situacija, atrodo ir sapnas gana aiskus 4u.gif Dvi avarijos-pirma vaziuojant pirmyn, kita atgalios vaziuojant. Daugiau reikstu abejojima: dayti ar nedaryti, abiem atvejais -avarija .Sapnai atspindes tik jusu mintis, pasidomekite jusu dabartine realia situacija placiau ir priimkite geriausia sprendima, nes sapnuose bet kuriuo atveju dominuos baimes 4u.gif
Atsakyti
sapnavau obuolius kad gatveje pro juos neejo praeiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2015 02 12, 12:26)
sapnavau obuolius kad gatveje pro juos neejo praeiti  ax.gif

Tai padarete, kaip Monteverte paaiskino? Prasete patarimo per sapna?
Obuolius sapnuoti-labai geras zenklas 4u.gif Jei klausete sapne del operacijos-tai atsakymas: daryti. 4u.gif
http://www.geras-sap...obuoliai-1.html
Atsakyti