Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

jau nupirkau
Papildyta:
keliaujam su vyru ir suniu truputi pasivaiksciot, neuzilgo grisiu smile.gif)
Papildyta:
https://www.victoriassecret.com/

vs ikele maudymukams is clearanco -20%
Atsakyti
Sveiki,mergaites kur perkat eos lupu balzamus gera kaina? Labai prireike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2014 12 27, 13:28)
Laba diena.

Nematytas žalias MK laikrodis už $88.20:

user posted image

user posted image

user posted image

Čia daugiau realių foto.

Visai gal nieko toks? mastau.gif Bet tada prisireiks ir žalio MK tašiuko biggrin.gif

grazus laikrodis wink.gif perkate? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2014 12 27, 10:14)
Turejau doh.gif  jie tik isimauna ir niekuo neužsitvirtina, taip vieną ir pamečiau doh.gif Ausyse tikrai gražiai atrodo ir nesunkūs ausų neplėšia rolleyes.gif

QUOTE(Jurginiukas @ 2014 12 27, 10:35)
Visiskai lengvuciai ir isiverus patarciau prispausti vielute prie pat kristalo, as taip darau, nes kitaip tikrai pametimui  mirksiukas.gif

QUOTE(ramka @ 2014 12 27, 10:47)
Prie manuju buvo tokie mazi plastmasiukai, tai as juos uzmaunu priepat ausies kitoj pusej:-)

labai aciu, uz info 4u.gif
Atsakyti
Laba, noreciau chalato..kur galima pasiziurtei?
Atsakyti
QUOTE(kamiliukas7 @ 2014 12 27, 10:35)
sveikos, gal kuri turite swarovskius lunar, jie patys labai sunkus? ar geriau reikejo imt sheena  blush2.gif

Sveiki:)lunar man visai nepatiko. Neuzsisega, negraziai man ta ju forma ausi ziurisi. As sheena pasiemiau man jie dailesni ir uzsegimas geras.
Atsakyti
kiek kainuotu si dzemperis>
http://www.amazon.co...S...66&sr=1-264
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2014 12 27, 14:32)
Sveiki:)lunar man visai nepatiko.  Neuzsisega, negraziai man ta ju forma ausi ziurisi. As sheena pasiemiau man jie dailesni ir uzsegimas geras.

O man lunat super grazus ir ausyj liuks atrodo wub.gif Lunar puosnus wub.gif Bella didieji isvis tobuli tiek kasdien, tiek pasipuosimui wub.gif O vat sheena isvis nepatiko ir nepatinka schmoll.gif Paciupinejau juos Kristej ir supratau, kad niekad nenoresiu cool.gif

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2014 12 27, 15:46)
O man lunat super grazus ir ausyj liuks atrodo wub.gif Lunar puosnus wub.gif Bella didieji isvis tobuli tiek kasdien, tiek pasipuosimui wub.gif O vat sheena isvis nepatiko ir nepatinka schmoll.gif Paciupinejau juos Kristej ir supratau, kad niekad nenoresiu cool.gif

Kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif

Na vat o man lunar visai nesizejo...negrazi nei forma, nei dydis, nei uzsegimas...Turiu bella 2 poras mini ir didelius tai man jie kasdienai labai nesiojami:) o sheena mieste esu pas kelias mergaites maciusi ausi labai graziai atrode. Jomashope jie buvo labai perkami mergaiciu. Gausiu pati matysiu:)
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 12 27, 14:20)
grazus laikrodis wink.gif perkate? wink.gif

Gundausi, bet man labiau juodo reikia. Žalio kaip ir nelabai turiu su kuo derinti.

QUOTE(boruzhe @ 2014 12 27, 14:46)
O man lunat super grazus ir ausyj liuks atrodo wub.gif Lunar puosnus wub.gif

O vat sheena isvis nepatiko ir nepatinka schmoll.gif Paciupinejau juos Kristej ir supratau, kad niekad nenoresiu cool.gif

drinks_cheers.gif Lunar - mano bene patys mėgstamiausi auskarai:
user posted image
Gal todėl, kad mano ausiai tokia forma labai tinka (na, bent aš taip manau). Beje, jie labai gerai mano ausy "sėdi", ta prasme, nė nebūčiau pagalvojusi, kad pamesti galima unsure.gif Teks būti atsargesnei smile.gif

Bet ir Sheena visai norėčiau. Vakar nebuvau prie komp-o. Žiūriu, dar yra jų likę. Ir nežinau, siųst užsakymą ar ne. O kas juose Jums nepatiko?
Atsakyti
300 kokie tas MK laikridukas?turiu rudaMK,tas ir grazus
Atsakyti
QUOTE(dziuginta @ 2014 12 27, 15:30)
300 kokie tas MK laikridukas?

Šiandienos USD kursu gautųsi 320 Lt.
Atsakyti