Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Iriska @ 2015 01 09, 13:01)
Buvau vakar audejo baldų centre, na tragedija. Man atrodo jie ekspozicijos nuo 1995m nekeitė.  bigsmile.gif  blink.gif

tas pats vaizdas ka maciau pries menesi kler salone. stovi virtivinis kompletas, net mechanizmai be pritraukinio, senoviniai ir kaina 15.000 lt doh.gif
QUOTE(femme @ 2015 01 09, 13:07)
aš labai tikiuosi, kad savo grindų neteks man apskritai šlifuot.

o pas jus parketlentes ar masyvas?
Atsakyti
Na bet seniau parketlentes tikrai nebuvo tokios lepios. Gi irgi gyvenau iki siol ne lauke ir nieko panasaus nera buve unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 09, 14:07)

nuskambėjo kaip "tiesiog karts nuo karto išsikrausto mėnesiui į Kanarus, kol pasamdyti darbininkai iškrausto visus namus, nuima užuolaidas, pereina su dulkių gaminimo mašina, perlakuoja 2 savaites po lakavimo smirdinčiu laku ir patenkinti grįžta namo"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai jau gėris, kad reikia karts nuo karto pašlifuot hihihi.gif

Mums tuscia kambari nuslifavo ir uzalyvavo per 4 val. po 24val galima vaikscioti.

Draugai po 7 metu slifavo ir lakavo, dulku buvo minimum. 3 dienom atrodo buvo isvaziave ir tai speju tik del lako.

Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2015 01 09, 14:17)

o pas jus parketlentes ar masyvas?

trisluoksnė ąžuolo parketlentė, dėvimasis paviršius - 6 mm. Taigi teoriškai galima šlifuoti bent 2 kartus, bet kadangi po 2 metų net alyvuoti naujai nėra poreikio, o grindys sendintos, tai manau išsiversim vien su alyvavimu.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 09, 14:22)
trisluoksnė ąžuolo parketlentė, dėvimasis paviršius - 6 mm. Taigi teoriškai galima šlifuoti bent 2 kartus, bet kadangi po 2 metų net alyvuoti naujai nėra poreikio, o grindys sendintos, tai manau išsiversim vien su alyvavimu.

Maniškės tokios pat, ir spalva labai panaši ax.gif
Jau metai, kaip gyvenam, tikrai nėra jokių duobių ar įsikilimų, prieš tai gyvenau su lakuotom medžio grindim (lentos), nu tikrai labiau tie įdaužimai matydavosi. Saviškėmis dabar labai džiaugiuosi, net nesimato, kad neplautos ar trupiniuotos biggrin.gif specialiai prašėm, kad parinktų su daugiau šakų, nors kiti pirkėjai kaip tik kuo mažiau šakų nori ir moka brangiau, kad jų nebūtų, o man norėjosi atvirškčiai.
Vaikų neturiu dar, bet turiu šunį su nemažais nagais ir nieko nesimato. O va ant medinių (uosio) laiptų pakopų matosi tų nagų žymės dar ir kaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carpe diem: 09 sausio 2015 - 14:35
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 09, 10:28)
I spalvas nekreipkit demesio, issikraipe.
Jokie sunkus daiktai tikrai nera krite. Net nesuprantam is kur tokios duobutes. O ant sviesaus jos ypac matosi, nes nutamseja.

pas mus masyvas azuolo. na, kur yra kazkas rimto krite, ten jau yra idauzimas. bet jis labai skiriasi nuo jusu parodytu. pas jus tarsi idubimai, pas mus ikirtimai. mums jie visai netrukdo, bet ir atrodo visai kitaip, nei jusu parodytos duobutes.
man rodos, viskas priklauso nuo parketlentes sluoksniu kokybes. pas jus ne ikirtimai, o idubimai. o turint omenyje, kad nieko sunkaus sakot, jog nekrito, vadinasi prastas vidurinis sluoksnis. sakyciau, kad ir virsutinis sluoksnis gal per plonas, jei jau taip reaguoja. nes dabar gaunasi, kad ir nuo smulkmes idumba. nu zodziu, cia jau fizika biggrin.gif kokybiska parketlente turetu buti padarytas atsizvelgiant i ta fizika. vidurinis sluoksnis neturetu buti toks minkstas, o virsutinis per plonas. bet tai daro, kaip pigiau butu, trokstami pelnai galingas reikalas biggrin.gif o vartotojas kencia. Galima bandyti kovoti, pasitelkiant ekspertus, vartotoju teises, jei is tiesu nurodyti techniniai parketlenciu duomenys realybeje visai kitokie.

QUOTE(Iriska @ 2015 01 09, 13:01)
Įkišiu savo trigrašį.  blush2.gif Visi draugai ,kas turi PARKETLENTES skundžiasi, kad lieka duobutės, nuo mašinėlių ruožai, perkasi kažkokius vaškus.

aha, as irgi pastebiu, kad su parketlentemis daugiau bedos buna zmonems. tarp ju matyt daugiau prasilenkimo su kokybe pasitaiko.

QUOTE(femme @ 2015 01 09, 13:07)
na o vaikų kambarys yra vaikų erdvė ir ten tikrai nereikia brangių tapetų, vien tam, kad širdies neskaudėtų ir nereiktų vaikų bart.

vaiku kambariuose tapetai. bet nebrangus. su jais vargo neturejom. bet tai ir atsikraustem, kai maziui buvo 5 metai, tai paisymo ant sienu etapas buvo pasibaiges. aplamai, man su tapetais paprasciau. tame paciame kambaryje dazyti slaitai labiau nukenteje doh.gif perdazant nepagailesiu pinigeliu kuo geresniems dazams, kazkaip atsainiai paziurejau i ta reikala, galvojau balta ir yra balta, kas ten nutiks tokio. o dabar pokraupe situacija su dazytais plotais. tuo tarpu tapetams viskas ok.

butu idomu kuo skiriasi tavo ir Zalios Rutos parketlentes. Gal tada ir visi taskai ant 'i' susideliotu

manau, kad tikrai issiversite, jei kokiu katastrofu nenutiks. bent jau as neplanuoju slifuoti saviskiu lentukiu tongue.gif
Atsakyti
Cobre, as jau pradziai nusiunciau emaila su foto i parduotuve, jie persiunte atstovams. Manau, kad sito reikalo as nepaliksiu, nes tikrai brangiai mokejom, taip gaunasi, uz visiskai niekingas lentas.
Dabar paziuresiu, ka atsakys, o tada jau darysiu isvadas, jei reikes oficialiais rastukais.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 01 09, 15:40)

vaiku kambariuose tapetai. bet nebrangus. su jais vargo neturejom. bet tai ir atsikraustem, kai maziui buvo 5 metai, tai paisymo ant sienu etapas buvo pasibaiges. aplamai, man su tapetais paprasciau.

pas mus irgi bernų kambary irgi dryžuoti tapetai iš senukų po 20 ar 30 lt biggrin.gif negaila, jei kas ir atsitiktų.

O dėl visų kitų erdvių negalėčiau kategoriškai pasisakyti už kažkurį variantą - taip, ir pas mus tapetuotos sienos geriau atrodo. BET tongue.gif tie tapetavimai arba į rėmus įrėminti, arba viršutinėje patalpos dalyje, arba lovūgalio sienos. Įdomu, kaip atrodytų tapetai visose probleminėse vietose - prie laukujų durų, stoglangio nišoje, aplink jungiklius, ant sienos prie vaikų lovos šono ir t.t.
Kažkodėl turiu įtarimą, kad irgi būtų nusipeckioję, o pavalyt taip, kaip sieną, su stebuklingom kempinėlėm, nebūtų galima.
Atsakyti
trisluoksnė ąžuolo parketlentė, dėvimasis paviršius - 6 mm.

QUOTE(Carpe diem @ 2015 01 09, 14:34)
Maniškės tokios pat, ir spalva labai panaši  ax.gif
Jau metai, kaip gyvenam, tikrai nėra jokių duobių ar įsikilimų,

kur pirkote, pas kokius gamintojus bigsmile.gif
Atsakyti
femme, bet pas jus ne parketlente, o jau masyvo lenta. Nebuna 6 mm parketlenciu, maximum 4 mm. Visai kita kategorija tokiu lentu, nors gal kai kas ir vadina parketlente.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 09 sausio 2015 - 15:20
QUOTE(Elle_ @ 2015 01 09, 15:55)
kur pirkote, pas kokius gamintojus bigsmile.gif

gamintojas ecowood, per rekomendacijas pirkom.

persiprašau merginos, gėda baisiausia, susivėliau aš su tais mm, senatvinė sklerozė blush2.gif 4 mm pas mus doh.gif nežinau kaip čia dabar išlindo man iš pasąmonės tie 6 mm, gal kad perkant jau gyrė gyrė, koks čia storis neeilinis, beveik nuo lentų nesisikiria biggrin.gif

panašios į šitas bus ko gero:
http://www.parketas....indine-lenta-2/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 09 sausio 2015 - 15:53
Nieko per daug baisaus tas šlifavimas, antram aukšte šlifavom, nebuvom niekur išsikraustę kažkaip išgyvenom, pavargti reikia, bet kai pamatau tą naujai nušlifuotą lentą net širdis atsigauna biggrin.gif Vieno kambario nepavyko net pilnai iškraustyti, bet darbus sugebėjo atlikti be priekaištų. Žiūriu ir džiaugiuosi, kad pas mus visgi masyvas ir netgi lakuotas buvo prieš 10 metų pusiau blizgiu laku, na jokių suskilinėjimų nuo daiktų kritimo nėra, netgi planavau virtuvėje darant remontą dėti medines grindis ir jūsų pasisakymai privertė labai susimastyti ką pasirinkti ax.gif

vaizdinė medžiaga, stažas 10 metų, uosis, lakas pusiau blizgus, fotografuota pirma pasitaikiusi vieta

user posted image

Dėl sienų vaikų kambaryje, turiu ir dažytų ir tapetuotų (rulonas 400Lt ale gerai plaunamas) ką galiu pasakyti man dažytos praktiškiau valymo atžvilgiu g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ostė: 09 sausio 2015 - 16:06