QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 09, 10:28)
I spalvas nekreipkit demesio, issikraipe.
Jokie sunkus daiktai tikrai nera krite. Net nesuprantam is kur tokios duobutes. O ant sviesaus jos ypac matosi, nes nutamseja.
pas mus masyvas azuolo. na, kur yra kazkas rimto krite, ten jau yra idauzimas. bet jis labai skiriasi nuo jusu parodytu. pas jus tarsi idubimai, pas mus ikirtimai. mums jie visai netrukdo, bet ir atrodo visai kitaip, nei jusu parodytos duobutes.
man rodos, viskas priklauso nuo parketlentes sluoksniu kokybes. pas jus ne ikirtimai, o idubimai. o turint omenyje, kad nieko sunkaus sakot, jog nekrito, vadinasi prastas vidurinis sluoksnis. sakyciau, kad ir virsutinis sluoksnis gal per plonas, jei jau taip reaguoja. nes dabar gaunasi, kad ir nuo smulkmes idumba. nu zodziu, cia jau fizika

kokybiska parketlente turetu buti padarytas atsizvelgiant i ta fizika. vidurinis sluoksnis neturetu buti toks minkstas, o virsutinis per plonas. bet tai daro, kaip pigiau butu, trokstami pelnai galingas reikalas

o vartotojas kencia. Galima bandyti kovoti, pasitelkiant ekspertus, vartotoju teises, jei is tiesu nurodyti techniniai parketlenciu duomenys realybeje visai kitokie.
QUOTE(Iriska @ 2015 01 09, 13:01)
Įkišiu savo trigrašį.

Visi draugai ,kas turi PARKETLENTES skundžiasi, kad lieka duobutės, nuo mašinėlių ruožai, perkasi kažkokius vaškus.
aha, as irgi pastebiu, kad su parketlentemis daugiau bedos buna zmonems. tarp ju matyt daugiau prasilenkimo su kokybe pasitaiko.
QUOTE(femme @ 2015 01 09, 13:07)
na o vaikų kambarys yra vaikų erdvė ir ten tikrai nereikia brangių tapetų, vien tam, kad širdies neskaudėtų ir nereiktų vaikų bart.
aš labai tikiuosi, kad savo grindų neteks man apskritai šlifuot.
vaiku kambariuose tapetai. bet nebrangus. su jais vargo neturejom. bet tai ir atsikraustem, kai maziui buvo 5 metai, tai paisymo ant sienu etapas buvo pasibaiges. aplamai, man su tapetais paprasciau. tame paciame kambaryje dazyti slaitai labiau nukenteje

perdazant nepagailesiu pinigeliu kuo geresniems dazams, kazkaip atsainiai paziurejau i ta reikala, galvojau balta ir yra balta, kas ten nutiks tokio. o dabar pokraupe situacija su dazytais plotais. tuo tarpu tapetams viskas ok.
butu idomu kuo skiriasi tavo ir Zalios Rutos parketlentes. Gal tada ir visi taskai ant 'i' susideliotu
QUOTE(femme @ 2015 01 09, 14:22)
trisluoksnė ąžuolo parketlentė, dėvimasis paviršius - 6 mm. Taigi teoriškai galima šlifuoti bent 2 kartus, bet kadangi po 2 metų net alyvuoti naujai nėra poreikio, o grindys sendintos, tai manau išsiversim vien su alyvavimu.
manau, kad tikrai issiversite, jei kokiu katastrofu nenutiks. bent jau as neplanuoju slifuoti saviskiu lentukiu