Įkraunama...
Įkraunama...

Provansas ir klasika mūsų namuose

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 17, 00:13)
Staliukas- taburete, pas baldziu galima uzsakyti jusu ismatavimu ir norimos isvaizdos.
Ale vis tik idomiai, kad dvejos durys, kai plotai ne hektarais unsure.gif

Plotas kambario apie 18 m2, na nemanau kad labai mazas.
Dabar radau va tokius, man visai nieko g.gif Kaip manot? Ir kur tokius gauti?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svieske: 17 sausio 2015 - 00:42
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 16, 23:05)

O sovietu laikai ne del mados, o del to, kad metro gylio vargu ar kabintumem lotuliukas.gif Tiesiog isliko iprotis del to, - palikimas. Taip iseina ne mados, o pasikeitusios technologijos.

o visas pasikeitusias technologijas pritaikom pas save ? ar aplamai taip jau sekam visas naujoves ?
o kaip su pastatomais wc?
o zidiniai kokie bieso pas mus?
pas visus orkaites ne po virykle?
spintu durys pas visus su slankiojanciom sistemom?
aplamai tai klasika toks reikalas, kad didesnis griekas pakabinti tv, nei palikti pastatyta smile.gif
ir pasaulis nustebtu, jei suzinotu, kad sovietai ivede mada statyti telikus ant baldu smile.gif

QUOTE(svieske @ 2015 01 17, 00:32)
Plotas kambario apie 18 m2, na nemanau kad labai mazas.
Dabar radau va tokius, man visai nieko g.gif Kaip manot? Ir kur tokius gauti?

jus nenorite elementariausiai pasidaryti lentyneles pakabinamas salia lovos, jei jau taip jum reikia kazko salia? jas galima susimastyti ivairaus stiliaus, kokio tik jums reikia, kabancias ore ar su atramom. pagaliau netgi su stalciuku ar dar papildoma lentyna. laisve fantazijai
svieske, bet pas jus nelabai klasika ar provansas, ar dar kazkas i sia tema? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 01 16, 23:12)
tai galiu pasakyt, kad ir pavyzdziuose jos dazniausiai neguli ant tu grindu. Ir tiesa sakant, tai man taip graziau, elegantiskiau.

Čia vadinamas selektyvinis matymas tongue.gif kai užkliūna akis už dalykų, kurie labiau patinka biggrin.gif
Natūralu wink.gif o aš vat ieškojau pavyzdžių birželiui, tai visuose juose, ar parištos, ar neparištos - guli. Nepulsiu sakyt, kad negulinčių nėra, nes matyt į tokias net dėmesio nekreipiu biggrin.gif
Ir pas Pupuką man nepalyginamai gražesnis tad kampas, kur užuolaidos užtrauktos gulasi ant grindų cool.gif
Nenoriu diskutuoti, kaip geriau, nes čia kiekvienam kiti argumentai. miegamajam irgi planuoju neparišamas, nebent ant kablio šoną užmest. Kadangi man labiau norisi, kad gulėtų, tai pagal tai rinksiuos ir audinį, kuris tą leistų ir kritimas būtų gražus, neatrodytų netvarkingai.
Beje, jei užuolaidos nerišamos, tai poros cm visiškai užtenka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 17 sausio 2015 - 08:54
Cobre, kai sakoma sovietu palikimas, tai nebutinai turi omeny Lenina su Stalinu apsikabinusius. Tai labiau senu (praejusiu) laiku metafora. Bet nieko, rasykite, jums tinka irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 17 sausio 2015 - 09:11
QUOTE(Cobre @ 2015 01 16, 23:42)
, tai atrodo taip, tarsi butu norima iseksponuoti ta netikusi daikta (blogis tas telikas, tik vyrui taip neatrodo).

Ai nu, man tai snobizmas čia šioks toks ir mada pasakyt, kad "tv blogis" (bet stovi/kaba matomiausioj vietoj), "nežiūrim mes jo" (bet naujausias modelis), "nėra pas mus" (bet užtat du kompai ir trys planšetės) ir pan. Nebent iš tikro žmonės akademikai, rašo, skaito vakarais, bet tokioj aplinkoj niekas TV net nepamini, ir kad jis blogis niekad nesu girdėjus, neaktualu tiesiog, kaip ir arbatos mėgėjui kalbėti apie tai, kad nesinaudoja kavos aparatu.
Mes tai filmomanai, žiūrim filmus kiekvieną vakarą. Mano tėvai 10 metų "neturi TV", bet filmus per mirgantį kompo monitorių žiūri ir žinias on-line.
Mums tv paprastas buities prietaisas, kuris stovi patogioje žiurėjimui vietoje. Jei kažkam patogu žiūrėt jį kabantį ant sienos, nes būna kartais, kad tiesiog nėra vietos kažkokiai spintelei, tai ir liuks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 17 sausio 2015 - 11:10
QUOTE(Cobre @ 2015 01 17, 03:11)
jus nenorite elementariausiai pasidaryti lentyneles pakabinamas salia lovos, jei jau taip jum reikia kazko salia? jas galima susimastyti ivairaus stiliaus, kokio tik jums reikia, kabancias ore ar su atramom. pagaliau netgi su stalciuku ar dar papildoma lentyna.  laisve fantazijai
svieske, bet pas jus nelabai klasika ar provansas, ar dar kazkas i sia tema?  smile.gif

Svieske, as irgi tikejausi siek tiek kitokiu foto ax.gif
Cobre, kaip visada, drasiai isreiske ta minti smile.gif
Kad daug nekalbeti, idedu keleta variantu, tarp kuriu klasikinio ar "taburetes" nelabai isivaizduoju:

user posted image

QUOTE(femme @ 2015 01 17, 12:05)
Mums tv paprastas buities prietaisas, kuris stovi patogioje žiurėjimui vietoje. Jei kažkam patogu žiūrėt jį kabantį ant sienos, nes būna kartais, kad tiesiog nėra vietos kažkokiai spintelei, tai ir liuks.

Sutinku tiek su Femme drinks_cheers.gif, nes mes irgi filmomanai, bet ir su Cobre negaliu nesutikti drinks_cheers.gif - grazaus klasikinio interjero jis tikrai nepuosia, tikra "juodoji skyle" smile.gif
Mano atveju tai jis bais diiidelis ir dar pastatomas, o tai reiskia, kad jam reikia nemazo baldo, ir dar gan grazioje vietoje tarp langu (jam tikrai per grazioje), bet ka darysi - taip gyvenam, o ir "paslepti" tooki griozda man nebutu pavyke, nes apskritai sienu pas mus mazai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 17 sausio 2015 - 11:59
QUOTE(mamagabi @ 2015 01 17, 12:40)
Svieske, as irgi tikejausi siek tiek kitokiu foto ax.gif
Cobre, kaip visada, drasiai isreiske ta minti smile.gif
Kad daug nekalbeti, idedu keleta variantu, tarp kuriu klasikinio ar "taburetes" nelabai isivaizduoju:
user posted image

Na taip, pas mane ne provansas... Bet man turbut patinka provansas, jusu idejos, tai tema paskaitau, todel cia ir paklausiau smile.gif
O sakykit gal kur matete tokiu staliuku kur didesni pasirinkima? Ar patartumet tik gamintis? Aciu visoms uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2015 01 17, 11:05)
Ai nu, man tai snobizmas čia šioks toks ir mada pasakyt, kad "tv blogis"

Femme, cia mano poziuris i ta daikta mano namuose, kitiems gal tai mylimas padarelis ir as juos supratu biggrin.gif mes juk kelis menesius be jo gyvenom ir as labai dziaugiausi, del labai daugelio priezasciu. isigyti vel telika, vadinasi skirti jam vieta, skirti pinigus jo isigijimui, skirti pinigus baldui, ant kurio jis stoves, isdestyti baldus atsizvelgiant i tv vieta. zodziu vieni nuostoliai. Mano supratimu, tai mums buvo labai gerai be jo, viskas ko reikia yra kompuose, o jie tai vietos neuzima, susirenki viska nuo akiu, kai nenaudoji ir ramu smile.gif bet karta as isvykau is namu ilgesniam laikui, o vyras ta baisuokli i namus ir partempe smile.gif naudojasi tuo reikalu isimtinai vyras ir vaikas, as neziuriu nieko. mazius auga ir prasidejo tarp ju pestynes. taip namuose atsirado antras baisuoklis. Femme, nenuostabu, kad tavo ir mano poziuriai i ta daikta nesutampa, nes net mano namiskiai nepritaria man biggrin.gif as viskas pasiziuriu internete, filmus taip pat, darydama valgyti ar tada, kai vyras ziuri kazka per tv. Tuo tarpu mano brangusis ignoruoja kompa taip, kaip as telika, filmu per ji neziuri, oi, ir siaip daug nesutapimu visame tame, ka mes ziurime.
Del pakabinamo tv tai mano tokia pati nuomone ir ja jau buvau parasiusi, kad jei kas turi argumentu ji kabinti, lai kabina, man tai negrazu, bet tai nereiskia, kad visus matuoju vienu matu: mados aukos.
issipleciau biggrin.gif

QUOTE(mamagabi @ 2015 01 17, 11:40)
Mano atveju tai jis bais diiidelis ir dar pastatomas, o tai reiskia, kad jam reikia nemazo baldo, ir dar gan grazioje vietoje tarp langu (jam tikrai per grazioje), bet ka darysi - taip gyvenam, o ir "paslepti" tooki griozda man nebutu pavyke, nes apskritai sienu pas mus mazai doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man tv savaime suprantamas dalykas namuose. Ar jis pastatytas, ar pakabintas- jau skonio ir patogumo reikalas. Dėl sovietinio relikto drįstu priminti, kad tuo metu daugelis tv turėjo savo kojeles, ir nebuvo būtynybės statyti jį ant kokio tai paviršiaus, o ir pakabinti juos ant sienos nelabai būtų išėję dėl "uodegos" mirksiukas.gif
Įkeliu vaizdą, kur tv matomoje vietoje. Galima argumentuoti iki nukritimo ar jis ten tinka, netinka, gal geriau būtų pastatyti, o ne pakabinti....Šiuo atveju, manau, kad jis pakabintas tik todėl, kad būtų patogiau į jį žiūrėti iš virtuvės zonos, o taip jei komoda būtų kiek aukštesnė, tai būtų pastatytas biggrin.gif per daug nesukant galvos ax.gif kaip geriau atrodytų.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2015 01 17, 14:28)
Įkeliu vaizdą, kur tv matomoje vietoje. Galima argumentuoti iki nukritimo ar jis ten tinka, netinka, gal geriau būtų pastatyti, o ne pakabinti....Šiuo atveju, manau, kad jis pakabintas tik todėl, kad būtų patogiau į jį žiūrėti iš virtuvės zonos, o taip jei komoda būtų kiek aukštesnė, tai būtų pastatytas biggrin.gif per daug nesukant galvos ax.gif kaip geriau atrodytų.

Šis pavyzdys pakankamai iškalbingas ir naudingas siekiant TV "padėti" kambaryje patogiai, bet tuo pačiu ir neakcentuojant, kad jis nekonkuruotų su kitais daiktais. Ir aišku super, kad neužkabino ant židinio paveikslo rėmuose doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 17 sausio 2015 - 13:43
QUOTE(akvilyte @ 2015 01 16, 21:42)
Dar keli remukai nepamaisytu bigsmile.gif

Aga desiu ju tijrai daugiau smile.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 01 17, 00:05)
Mano argumentai dar kiti, kad salia to salto teliko dazniausiai stovi gelytes, foto remeliai, angeliukai ir kiti pusiukai. Nu ne i tema tas telikas, ypac, kai salia geles..
T'sakant, liekam prie savo nuomoniu rolleyes.gif

O sovietu laikai ne del mados, o del to, kad metro gylio vargu ar kabintumem lotuliukas.gif Tiesiog isliko iprotis del to, - palikimas. Taip iseina ne mados, o pasikeitusios technologijos.

Siaip drysiu priminti kad mes susirinke ne siuolaikines mados skyriuje, o kkasikos smile.gif
Atsakyti
TuDa, tai man rodos, kad netinkama savo poziuri ispraust i remus, kad TV turi buti tik taip ir ne kitaip pastatytas/pakabintas, kad saldytuvas turi butinai buti pasleptas, o orkaite pakelta ir pan. Tokios grieztos nuostatos gali buti taikomos tik sau ir savo namuose, bet ne tada, kai aplamai kalbame apie interjera. Juk jei man graziau tarkim tos pacios tiesios ir neparistos uzuolaidos daugumoje atveju, tai dar nereiskia, kad tarkim pas femme man uzuolaidos negrazios (femme, tave paminejau todel, kad man labai graziai dera tavo uzuolaidos pirmame aukste ir aplinka). O ir pas mane greiciausiai bus paristu, nes manau, kad tai idealiausias sprendimas porai langu butu. Zodziu, as uz platesni mastyma ir platesnius remus biggrin.gif
Atsakyti