QUOTE(femme @ 2015 01 17, 11:05)
Ai nu, man tai snobizmas čia šioks toks ir mada pasakyt, kad "tv blogis"
Femme, cia mano poziuris i ta daikta mano namuose, kitiems gal tai mylimas padarelis ir as juos supratu

mes juk kelis menesius be jo gyvenom ir as labai dziaugiausi, del labai daugelio priezasciu. isigyti vel telika, vadinasi skirti jam vieta, skirti pinigus jo isigijimui, skirti pinigus baldui, ant kurio jis stoves, isdestyti baldus atsizvelgiant i tv vieta. zodziu vieni nuostoliai. Mano supratimu, tai mums buvo labai gerai be jo, viskas ko reikia yra kompuose, o jie tai vietos neuzima, susirenki viska nuo akiu, kai nenaudoji ir ramu

bet karta as isvykau is namu ilgesniam laikui, o vyras ta baisuokli i namus ir partempe

naudojasi tuo reikalu isimtinai vyras ir vaikas, as neziuriu nieko. mazius auga ir prasidejo tarp ju pestynes. taip namuose atsirado antras baisuoklis. Femme, nenuostabu, kad tavo ir mano poziuriai i ta daikta nesutampa, nes net mano namiskiai nepritaria man

as viskas pasiziuriu internete, filmus taip pat, darydama valgyti ar tada, kai vyras ziuri kazka per tv. Tuo tarpu mano brangusis ignoruoja kompa taip, kaip as telika, filmu per ji neziuri, oi, ir siaip daug nesutapimu visame tame, ka mes ziurime.
Del pakabinamo tv tai mano tokia pati nuomone ir ja jau buvau parasiusi, kad jei kas turi argumentu ji kabinti, lai kabina, man tai negrazu, bet tai nereiskia, kad visus matuoju vienu matu: mados aukos.
issipleciau
QUOTE(mamagabi @ 2015 01 17, 11:40)
Mano atveju tai jis bais diiidelis ir dar pastatomas, o tai reiskia, kad jam reikia nemazo baldo, ir dar gan grazioje vietoje tarp langu (jam tikrai per grazioje), bet ka darysi - taip gyvenam, o ir "paslepti" tooki griozda man nebutu pavyke, nes apskritai sienu pas mus mazai