Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 324

Merginos, ieškau 30ml. mot. Amouage Dia, Honour arba vyr. Epic. Tinka ir už protingai didesnę kainą 4u.gif
Atsakyti
Aciu merginis uz Coach thumbup.gif labai fainis pinigines, Indrei aciu uz padalinima wub.gif Tittany, kas ten per oda tos pinigines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(loretaig @ 2015 01 04, 11:47)
Labadiena,ar urbanautiffer nerenkate,ten sale lygtai -25 proc nuolaida

galim paimti 4u.gif
matau , dar ir ryt bus nuolaida ax.gif

QUOTE(snace @ 2015 01 04, 13:41)
Aciu merginis uz Coach thumbup.gif  labai fainis pinigines, Indrei aciu uz padalinima wub.gif Tittany, kas ten per oda tos pinigines  blush2.gif

aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
sveiki, gal galit kas pasakyti kokiame rajone siuntinuku pasiemimas pas meistromargarita Kaune? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaitev26 @ 2015 01 04, 17:19)
sveiki, gal galit kas pasakyti kokiame rajone siuntinuku pasiemimas pas meistromargarita Kaune? smile.gif

Kaune siuntinukus dalina Draugystės g. (prie pramonės maximos) 4u.gif
Atsakyti
Oj, Daliux, kaip pavydu 4u.gif Vien del +27 lotuliukas.gif

Ar siusit jau smutkes pirktas per atostogas sausio 9? ar nukelsite siuntima veliau?
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2015 01 04, 16:57)
Oj, Daliux, kaip pavydu  4u.gif  Vien del +27  lotuliukas.gif

Ar siusit jau smutkes pirktas per atostogas sausio 9? ar nukelsite siuntima veliau?

pavydu ir man tos silumos, nes dabar vaziuosim i visiska sniega, kaimynas vakar rase, kad kelis kartus jau vale musu drive way nuo sniego biggrin.gif

siuntinimo nebus 9 diena, nes as pati tik gryztu treciadieni, tai kol susirinksiu visas dezes ,kur veze kol musu nebuvo tai tikrai jau suruosti nieko nesigaus, bet tik gryzus sversim ir pakuosim po truputi

ir primenu kad 12.26 dezutes bruzda, susimokekit kas to nepadaret 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 04 sausio 2015 - 16:34
QUOTE(snace @ 2015 01 04, 14:41)
Aciu merginis uz Coach thumbup.gif  labai fainis pinigines, Indrei aciu uz padalinima wub.gif Tittany, kas ten per oda tos pinigines  blush2.gif

Baikit juokus mirksiukas.gif su jumis visada labai smagu bendrauti wub.gif
ka grazaus is coach uzsisaket??
Atsakyti
Sveikos.

Pala, tai ryt jau perkam? bigsmile.gif

Ir dar pasiūlysiu mamai netikusį meriną. Jai toooks per ilgas, kažkaip neįvertinau, kad ji pas mane 160 cm špingalietas doh.gif

Naujas, gražus, švelnus ir labai kokybiškas 100 proc. merino vilnos Unqlo megztukas.
Dydis XL (atitinka).
Spalva off white (kaip nuotraukoj).
Kaina - 35 eur arba galiu keisti į kažką panašus, klasikinio iš AT arba Jcrew XL dydžio.
Linkas http://www.uniqlo.co...a-fine-merino/|
user posted image
Vilnius, bet galiu siųsti.
Kreipkitės AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 04 sausio 2015 - 17:37
QUOTE(Indre @ 2015 01 04, 17:58)
Baikit juokus mirksiukas.gif su jumis visada labai smagu bendrauti wub.gif
ka grazaus is coach uzsisaket??

Rodausi smile.gif Abi labai fainutes, smagios rankai.. mazos reikejo jau senai mazam tasiukui, nes didekle piniginė netelpa i ji... doh.gif Tiesa, gal galite parodyti kokią fainą rankinę per petį, niekaip nepavyksta man normalios nusipikti.. doh.gif vieną siunčiausi iš sieros, bet rankena per trumpa, kitą pirkau is Sirenos, tai labai jau ilga buvo... pardaviau.. Bučiau dėkinga smile.gif Didžiają piniginę nuo Tiffany nužiūrėjau ir neprašoviau mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 01 04, 17:37)
Sveikos.

Pala, tai ryt jau perkam?  bigsmile.gif

taip 4u.gif

QUOTE(snace @ 2015 01 04, 17:55)

raudona kokia wub.gif

einu pasimegaut paskutinem atostogu valandom su knyga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 01 04, 17:37)
Ir dar pasiūlysiu mamai netikusį meriną. Jai toooks per ilgas, kažkaip neįvertinau, kad ji pas mane 160 cm špingalietas  doh.gif

Tik jau.... cool.gif Aš pati prie špingalietų tongue.gif Bet yra vienas privalumas tame - lengviau vyrą susirast, nori aukštą, nori žemą... lotuliukas.gif Pasirinkimas gerokai platesnis biggrin.gif O ir aukštakulnius galima kokius nori dėtis drinks_cheers.gif biggrin.gif

Dar kartą ačiū Daliukui ir MM už bliuskutę, tiko idealiai, kaip man siūta... drinks_cheers.gif Dėkui 4u.gif O kas liko - pavėlavusios dovanytės biggrin.gif
Ir AČIŪ toms, kurios spėriai atsiėmė siuntinukus, labai ačiū už supratingumą wub.gif 4u.gif
Atsakyti