Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 324

QUOTE(Diija @ 2015 01 05, 21:00)
Sveiki  smile.gif
Aldoshoes pspildoma 30% nuolaida sale prekems?

Gal kas gali palyginti RL denim&supplay ir polo dzinsus?  Jei tarkim denim&supply deviu 27 dydi, tai kokio dydzio polo linijos reiketu?
Dekui  smile.gif

RL denim&supplay man irgi 27 d. tinka, polo pirkau dzinsus irgi 27 d., tiko, nors isivaizdavau, kad bus laisvesni, nes modelis laisvas, o gavosi kaip tik, o chino kelnes 2 d. kiek per mazos. Nors turiu dar kelis dzinsus is RL, bet ne polo, 2 d. ir labai tinka tas dydis. Pagal tai sprendziu, kad polo siek tiek mazinti. Bet gali buti, kad tiesiog modeliai tokie pasitaike g.gif
Atsakyti
AnnTaylor
truksta 15$ shipukui
Atsakyti
Gal 6pm turit koki nuolaidos koduka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edicike: 05 sausio 2015 - 22:09
Priminkit kaip su Uniqlo merino golfuku dydziais? Ar labai didinti? Nesioju XS-S, imciau XS, bet noriu, kad aptemptas butu, nenoriu laisvo. Ir kaip ilgis? Nera labai trumpi tie golfukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciquita @ 2015 01 05, 21:44)
Mergaites, gal turit tokia striukyte vaikuciams. Kokio cia ji storumo idomu ir kokiem oram  g.gif

http://www.gap.com/b...9...0&cid=65239

QUOTE(Muzika mano siela @ 2015 01 05, 22:37)
aš panašią pirkau savo dukrytei tokią
tai labai šilta ir patogi nešioti, kai lauke minusas 10-15 laisvai po apačia pakanka tik bodžiuko ir plonos liemenės arba plono megztinuko, mums pasiteisino

Cia skirtingo modelio striukes.
Pirmoji labiau pavasariui ar plius 5. Bet žiemą tikrai nedėčiau.
Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 01 05, 20:47)
Atvirai pasakius gal nagams, nes plaukus neseniai laabai nusikirpau ir dabar auginu:) pažiūrėsim,kaip seksis g.gif bet būklė bendrąja prasme geresnė, ne taip velias, lengviau šukuojas, tokie "storesni" patapo.. Kirpėja dažė sruogelėm,tai sako"ale ir daug plaukų pas jus " lotuliukas.gif

QUOTE(Joviva @ 2015 01 05, 20:56)
Man nagai nuo ju labai sutvirtejo ir neluzinejo smile.gif

aciu, mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2015 01 05, 23:13)
Priminkit kaip su Uniqlo merino golfuku dydziais? Ar labai didinti? Nesioju XS-S, imciau XS, bet noriu, kad aptemptas butu, nenoriu laisvo. Ir kaip ilgis? Nera labai trumpi tie golfukai? g.gif

Nera trumpi tikrai, as viska beveik perku S ir sio turiu S, mazesnio tikrai nenoreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2015 01 05, 22:43)
RL denim&supplay man irgi 27 d. tinka, polo pirkau dzinsus irgi 27 d., tiko, nors isivaizdavau, kad bus laisvesni, nes modelis laisvas, o gavosi kaip tik, o chino kelnes 2 d. kiek per mazos. Nors turiu dar kelis dzinsus is RL, bet ne polo, 2 d. ir labai tinka tas dydis. Pagal tai sprendziu, kad polo siek tiek mazinti. Bet gali buti, kad tiesiog modeliai tokie pasitaike g.gif

Diiidelis aciu uz pagalba 4u.gif tik siek tiek nuvylet, nes norimu dzinsu 27nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2015 01 05, 22:08)
Gal 6pm turit koki nuolaidos koduka?

nea . nezinau , kada ka atsius, nes ilgai dabar nepirkom ax.gif
Atsakyti

Mergaites, noriu eit miegot,padekit smile.gif
labai nedaug truksta
www.anntaylor.com
-60% krepselyje
user posted image

Atsakyti
QUOTE(LisaLove @ 2015 01 05, 20:41)
superiniai vitaminai. Eilinį sykį džiaugiuosi juos atradus mergaičių dėka  thumbup.gif

drinks_cheers.gif "antenu" priaugo begale biggrin.gif ir kirpeja sako, kad pagerejo plauku bukle 4u.gif

mergaites, imeskit nuoroda uniqlo golfuku..., aciu 4u.gif
Atsakyti
Išsiunčiau Ann taylor smile.gif
Atsakyti