Mergaites, aciu
gavau uz super kaina visai netiketai!
Sveikos mergaites
Kiek laiko RL, Guess ir Macys uzsakymams pateikti like?
Panos,,Jungiamės prie
www.ralphlauren.com
Spend $750 or more Save $200
Ralp Lauren gražuolė
kam dydis tiks
www.ralphlauren.com
Ralp Lauren gražuolė
kam dydis tiks
Lilydirect daug liko iki nupirkimo?
QUOTE(lina.k @ 2015 01 10, 14:45)
siuskit, kai tik issirinksit
QUOTE(Tiffany @ 2015 01 10, 15:12)
ne, jau pirksiu
Priminkite prasau, kokia kempinele pirkot skystai pudrai ( kazkuriai buvo metu atradimas ).
QUOTE(Wika 111 @ 2015 01 10, 16:48)
Priminkite prasau, kokia kempinele pirkot skystai pudrai ( kazkuriai buvo metu atradimas ).
Beautyblender
QUOTE(Malaya @ 2015 01 10, 11:24)
Aš naudoju.
Mano irgi riebus vokas ir pakritęs, tai be UD pagrindo nelaiko, subėga, bet su juo, tai viskas puikiai laiko. Aš jį tiesiog vieną naudoju, tai visada visi sako, kodėl aš tokia pailsėjusi atrodau. 
Dar mano metų atradimai: MAC Studio Sculpt foundation bei MAC powder blush Harmony spalvos.
Dar mano metų atradimai: MAC Studio Sculpt foundation bei MAC powder blush Harmony spalvos.
O gal MAC Soft Ochre esat bandžius, gal kas palygintų jį su Painterly? Galvojau aš apie Soft Ochre, nes jis ir vokų neutralizavimui naudojamas, bet man kai kuriose nuotraukose jis toks atrodo, kaip gausiai priteptas geltonas masuoklis, taip dirbtinai
QUOTE(LisaLove @ 2015 01 10, 13:12)
Panos,,Jungiamės prie
www.ralphlauren.com
Ralp Lauren gražuolė
kam dydis tiks
www.ralphlauren.com
Ralp Lauren gražuolė
kam dydis tiks
Ar po poros val ne per velu jungtis?? Vaikai nevalge, reik i pardas nuvaziuot...
QUOTE(lina.k @ 2015 01 10, 16:38)
perkam ,kai tik susirenka. tai desim dar ne viena krepseli tikrai , kol bus nuolaida
Gal kas turi tokia RL tase ir gali pasakyt, ka gero ar blogo? Negaliu apsisprest, ar odine kokia ar sita...
http://cdn2.picvpici...tote-screen.jpg
QUOTE(illuminated @ 2015 01 10, 16:35)
O gal MAC Soft Ochre esat bandžius, gal kas palygintų jį su Painterly?
Neteko, pagooglinau, tai man jis irgi toks per daug geltonas atrodo.