Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 324

QUOTE(NORIKA @ 2015 01 11, 11:57)
Turiu bėdą  verysad.gif Koks liūdesys, negaliu  verysad.gif  Pamečiau Hamilton spynutę  doh.gif  Gal kuri turit jau apdėvėtą tašiuką ir ketinat atsikratyt, mielai spynutę nupirkčiau, man reiktų "aukso" spalvos...
Mažius prieš kelias dienas kažką pakrapštę su rakteliu, dar kelis kart patikrinau kad nebūtų atrakinta, rodės gerai užsegta, bet matyt nedasegė iki galo, grįžau tuo pačiu keliu atgal ieškodama, bet... verysad.gif  Kaip gaila, nors rėk... verysad.gif

tai gal visai nebeda smile.gif cia savo naujajai zaliajai rankinei ieskot? ax.gif as kaip tik nuo tokios galvoju nuimti ta spynele, man be jos graziau rolleyes.gif tai gal galeciau perleisti g.gif bet net nezinau kiek prasyt uz ja biggrin.gif
Atsakyti

laukiame

us.levi.com
siandien jau 30% kodukas
user posted image

www.jcrew.com
-40%
user posted image

www.saksoff5th.com

user posted image

www.yoox.com

user posted image

www.ralphlauren.com
Spend $750 or more Save $200
user posted image

www.victoriassecret.com
kainos su nuolaidom
user posted image

www.freepeople.com

user posted image

www.converse.com
www.sierratradingpost.com
factory.jcrew.com
shop.guess.com
www.macys.com
www.michaelkors.com
www.aldoshoes.com
www.walmart.com
www.youniqueproducts.com
www.gap.com
www.uniqlo.com

www.swansonvitamins.com
www.luckyscent.com
www.puritan.com
www.fragrancenet.com-20%
www.vitacost.com

Atsakyti
QUOTE(enura @ 2015 01 11, 12:19)
tai gal visai nebeda  smile.gif cia savo naujajai zaliajai rankinei ieskot?  ax.gif as kaip tik nuo tokios galvoju nuimti ta spynele, man be jos graziau  rolleyes.gif tai gal galeciau perleisti  g.gif  bet net nezinau kiek prasyt uz ja  biggrin.gif

Aha, tai agrastinei ieškau... Pas jus aukso spalvos? Jetus, mirčiau iš laimės ją gavus thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif bigsmile.gif Aišku kad jums jos nereik, greičiau man perleiskit lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba,mergaites priminkit buvo tokia man atrodo tik batu isparduotuve,vasara is ten daug pirkot converse,new balance papigiai buvo,nu niekaip negaliu atsimint jos pavadinimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2015 01 11, 13:15)
Laba,mergaites priminkit buvo tokia man atrodo tik batu isparduotuve,vasara is ten daug pirkot converse,new balance papigiai buvo,nu niekaip negaliu atsimint jos pavadinimo  doh.gif

neatgaminu ir as unsure.gif

Dar praleidau . renkame
www.talbots.com

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2015 01 11, 13:02)
Aha, tai agrastinei ieškau... Pas jus aukso spalvos? Jetus, mirčiau iš laimės ją gavus  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  wub.gif  bigsmile.gif  Aišku kad jums jos nereik, greičiau man perleiskit  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
taip taip agrastine - gooseberry drinks_cheers.gif pas mane irgi aukso spalvos. Parasysiu i az mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliass @ 2015 01 11, 14:15)
Laba,mergaites priminkit buvo tokia man atrodo tik batu isparduotuve,vasara is ten daug pirkot converse,new balance papigiai buvo,nu niekaip negaliu atsimint jos pavadinimo  doh.gif

Gal sita?

http://www.joesnewba...omens_shoes.htm

Atsakyti
Prisijunkit, mergaites, prie
www.swarovski.com

user posted image
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2015 01 11, 16:20)
Prisijunkit, mergaites, prie
www.swarovski.com

user posted image

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2015 01 11, 16:09)

Aciu,bet ne sita. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Candy_lips @ 2015 01 11, 08:52)
Tuiu sia  thumbup.gif
user posted image

Esu labai patenkinta, ejau i darba iki velyvo rudens, atostogavau su ja, visur vaziavau. Talpi, ant peties patogi, i pleza telpa puse gyvenimo. Vasara vel ja nsiosiu su malonumu  wub.gif
Man ji tokia visur ir visada tinkamas daiktas  drinks_cheers.gif

Aciu, Candy_lips uz atsakyma! Pamaciau Jusu tase ir... jau nebesinori pirkti anos schmoll.gif Labai grazi sita Jusu...
Atsakyti
PARDUODU nauja JUICY COUTURE suknele, dydis S, kaina 105 Lt./ 31 Eur.

user posted image

Per visa nugara eina uztrauktukas wub.gif
CIA galite apziureti atidziau

Siunciu, i AZ 4u.gif
Atsakyti

jungiames drinks_cheers.gif

www.ralphlauren.com

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 11 sausio 2015 - 15:09