Ir kada spėjo jų tiek pas mane atsirasti
Po vasaros karščių maniau nė vieno neliks
Likusius galiukus sudėjau į aukštesnę lentyną, kad akių nebadytų ir palikau
Kadangi šiandien kilo noras pasikapstyti žemėse, o sanpaulijų tam tinkamų beveik neradau, tai teko streptokarpams ir gloksinijoms persodinimams pasiaukoti
Pasirodo visi gyvi, naujus lapus auginasi
Tai gal ir po kokį žiedą dar parodys
Rimmuse šaunus pulkelis
aišku kad parodys žiedus, dar neteko girdėti,kad strepsius nežydėtų
Pasirodo kuo mažiau apie juos trepinėji,tuo jiems labiau patinka
lauksim žiedų
Ir tikrai iš kur tų strepsų pas mane tiek atsirado?Šiandien užsiimu persodinimu,tai
Puikus Rimmusės jaunimėlis
,palauksit porą mėn ir turėsit žiedų.Laukiu labai žiedų ir aš,bet pas mane jie dar snaudžia.
O jau orelis pas mus,tai neduog dieve
.Gryčios stogas dar vietoje,bet šiltnamį jaučiu tuoj nuneš.Šunys mane laukant išvedė,neičiau savo noru
.Parke keliukai slidūs, vandeniu apibėgę,jei pašals -gatavai čiuožykla.
Puikus Rimmusės jaunimėlis
O jau orelis pas mus,tai neduog dieve
Tikrai , orelis tai oi oi oi
Silvija kaip jūs ten žemaitijoj laikotės ? Troba dar su stogu ?
O man nekyla rankos ir visai nesinori šiemet kišti nagus į žemę
kaip čia reiks prisiversti
O man nekyla rankos ir visai nesinori šiemet kišti nagus į žemę
O tai ar gerai dabar juos judinti? Nei pavasaris, nei ką. Tegu miega.
Aš savo du lapus laikiau apvožtus maišiukais. Šiandien vieną nuėmiau. Nafig, tas maišas šlykščiai atrodo, kiek čia galima man interjerą dergti. Nieko tas lapas neveikia, stovi sau, tai lai stovi taip, gal jau šaknis išleido.
O kitą dar palikau su maišiuku interjerą dergti, abiem nuimt vis tik pabūgau
Aš savo du lapus laikiau apvožtus maišiukais. Šiandien vieną nuėmiau. Nafig, tas maišas šlykščiai atrodo, kiek čia galima man interjerą dergti. Nieko tas lapas neveikia, stovi sau, tai lai stovi taip, gal jau šaknis išleido.
O kitą dar palikau su maišiuku interjerą dergti, abiem nuimt vis tik pabūgau
QUOTE(Noa @ 2015 01 11, 15:43)
O tai ar gerai dabar juos judinti? Nei pavasaris, nei ką. Tegu miega.
Gerai būtų kad miegotų
Silvija gražus Harlequin Sapphire
ziema,dar pirmas ziedukas,tai smulkus,turetu graziai atrodyt su harleguin ruby
QUOTE(Tulpiukas1 @ 2015 01 11, 17:50)
Labas. Toks klausimukas.... sanpaulijos auga zydi,dauginasi, o strepsiai...skursta vargsta... ka bedaryciau...Gal yra koks esminis ju auginimo skirtumas? juk giminaiciai...
tai kad jie turbūt daugiau skirtingi, nei panašūs. Strepsams reikia daugiau šviesos ir mažiau šilumos, jie nebijo skersvėjų ir žemesnių temp., kas sanpaulijoms yra mirtina, jie reiklesni substratui, labiau bijo užmirkimo, jiems reikia kitokių trąšų. Bendro turi turbūt tik kenkėjus ir kai kurias ligas... Šiaip jeigu aklai spėti, tai manau, kad ten kur gerai auga sanpaulijos, strepsams yra per karšta ir pas tuos, kas pila trąšas žydinčioms gėlėms, yra per daug fosforo. Bet gal ir kita priežastis... Pirmą temos žinutę siūlau perskaityt.
O pas mane atvirkščiai, sanpaulija neauga nei viena
Pernai iš Silvijos gavau gal šešias ir neturiu jau nei vienos
vienu žodžiu nemėgsta jos manęs
greiciausiai tu ju nemegsti,tai vargses suprato,kad papuole ne i ta vieta
as tai persodint nezadu nieko be pavasario,daug ka persodinau rudeni,tai kam reikia,kas isaugs,ta tvarkysiu pavasariop
ir dar,kuri turetumet pavasari vaikuciu bristols hot lips?uzsimaniau juodai jos