Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gavote geriausią būsto paskolos pasiūlymą

QUOTE(CupcakeGirl @ 2015 04 27, 22:22)
Sveikos,
gal ne 100% į temą paklausiu, bet gal kas galės man tundrai, niekada nesusidūrusiai su būsto kreditų ėmimu iki šiol atsakyti: jei aš noriu imti būsto paskolą aktualiai šiuo metu statomam NT (butui) įsigyti ir statytojas prašo 15% avanso, kurį reikia įnešti pasirašant preliminarią pirkimo-pardavimo sutartį, kuriuo metu man reikės sumokėti likusią banko nefinansuojamą dalį (tarkim, dar 15%, nes bankas duoda 70%) - kai statybos bus baigtos? Nežinau, ar aiškiai suformulavau klausimą doh.gif

Visos šios sąlygos bus nurodytos preliminarioj pirkimo-pardavimo sutartyje, bet dažniausiai tai būna iki notarinės sutarties pasirašymo dienos.
Atsakyti
labukas,gal kas pirkote butą iš vartojamosios paskolos?
Atsakyti
QUOTE(nerida @ 2015 04 29, 09:05)
labukas,gal kas pirkote butą    iš vartojamosios paskolos?

tai kad jau labai neapsimoka.. gi diiidelės palūkanos. kodėl taip norite daryti?
Atsakyti
QUOTE(eglia @ 2015 04 28, 21:16)
Visos šios sąlygos bus nurodytos preliminarioj pirkimo-pardavimo sutartyje, bet dažniausiai tai būna iki notarinės sutarties pasirašymo dienos.

dėkui už atsakymą, taip daugmaž jau ir supratau 4u.gif
Atsakyti
DNB duoda 1.59 bendras kintamas palukanas, kartu su euriboru ir ebfin. geras variantas? 25 metai.
Atsakyti
QUOTE(Bruzhas @ 2015 04 28, 12:16)
Sveiki,

Kai klausinėjausi bankų vasario pradžioj, tai visi (SEB,SWED,NORDEA) kaip susitarę duodavo: 1,6-1,7 + baz. (0,13).

Ar pasikeitė situacija šiai dienai ? Nu dar Nordea buvo pradėję kalbėti apie 1,4 marža..

SWED atkrenta, nes neduoda 15% (ne naujos stat., nerenovuotas).
DNB ko tais keistai atrodo su tais dvejais kintamaisiais.
Kažkodėl SEB kaip ir nieko, nors daug kas purtosi, bet jeigu pradedi svarstyti apie fix'a, tada jie maržos neberodo, irgi kažkaip atbaido.
Tai kas belieka...smile.gif))

Tai kad nei vienas bankas praktiskai netinka Jums biggrin.gif siai dienai bendras skaicius kazkur 1,5-1,9 gaunasi, tad nelabai kas ir pasikeite...
Papildyta:
QUOTE(MrGreitis @ 2015 04 29, 17:02)
DNB duoda 1.59 bendras kintamas palukanas, kartu su euriboru ir ebfin. geras variantas? 25 metai.

Jei IFN rodiklis nebaugina, tai variantas geras smile.gif na tiksliau normalus, nes euriboras dabar minusinis, tai jo net nera toje bendroje sumoje...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iparado: 29 balandžio 2015 - 18:48
QUOTE(iparado @ 2015 04 23, 22:16)
Nuo 347 euru jeigu tiksliai smile.gif taip, pildziau kelis kartus prasyma su tikslia suma, kiek noriu kad nurasytu, viska ir nurase nuskaitymo diena...tai teoriskai mano imokos jau turetu buti kad ir nezymiai, bet mazesnes, ar ten jos keisis tik palukanu perskaiciavimo diena? ir lygtais nieko neapmokestino kiek zejau, kiek parasiau prasyma, kad nurasytu kreditui, tiek ir nurase, nebent is tu nurasytu jau nuskaicavo mokesti kazkoki, bet parasyta sutartyje, kad didesnes sumos inesimas anksciau laiko yra nemokamas, tai kaip ir nemokama turetu buti, ar kazka ne taip supratau? na bent jau dabar aisku, kad keiciasi ir anuitetas bei jo dydis, o vienintelis budas sutrumpinti kredito termina nemokamai, tai yra sumoketi visa kredita greiciau, negu laikotarpis, kuriam jis yra isduotas smile.gif
Papildyta:

papildomai nemokamai as galiu inesineti nuo 347 euru, tai gaunasi mano imoka+347 ir daugiau...
Papildyta:

DNB duoda nemokamai nuo tam tikros sumos inesineti kas menesi, tik reik pidlyti prasyma smile.gif
Papildyta:

O tai dabar Euriboras jau minuse sedi? kazi ar tik nedriokstels po kurio laiko I aukstumas, kaip tyla pries audra? g.gif reikia pazeti kada mums perskaiciavimas, gal ir mums nuo marzos numinusiuos  lotuliukas.gif
Papildyta:

Mes is Swed gavom po triju dienu

Grafiką naują jau matysite kitą dieną o gal ir tą pačią smile.gif
Papildyta:
QUOTE(eglia @ 2015 04 24, 23:52)
Sakykit, ar čia normalu yra, kad mums nordea banke pasiūlė 1,6 maržą ir bendras palūkanas 2,3, suma virš 61 tūkst. eur., fiksuotume palūkanas 5 metams, paskola - 30 m. Mum pasirodė, kad čia nėra labai jau mažai.. Ar yra, kas dar ėmėt fiksą tokį, kaip ir mes ir ką Jums bankai pasiūlė?

Prie fikso Jums siūlo maržą? Nelabai suprantu.. Ar Jūs ne taip supratot.
Jei fixas 2.3 - tikrai labai gerai. Tačiau mažai tikėtina. Ar čia 1.6 marža, kai atsifiksuos?

Atsakyti
QUOTE(aniri89 @ 2015 04 29, 21:38)
Grafiką naują jau matysite kitą dieną o gal ir tą pačią  smile.gif
Papildyta:

Prie fikso Jums siūlo maržą? Nelabai suprantu.. Ar Jūs ne taip supratot.
Jei fixas 2.3 - tikrai labai gerai. Tačiau mažai tikėtina. Ar čia 1.6 marža, kai atsifiksuos?

Normalus skaičius 2.3. Mes beveik prieš metus gavome 2.5 fiksuotą. Atsifiksavus bus 1.5
Atsakyti
Sveikos, jei mano atlyginimas padidejo tik nuo balandzio - kada tiketina, kad duoa paskola? Birzeli? Ar po to bankas stebi atlygio kitima? Alga eina i kita banka nei planuojama paskola ir to nepakeisiu.

Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2015 04 30, 00:10)
Sveikos, jei mano atlyginimas padidejo tik nuo balandzio - kada tiketina, kad duoa paskola? Birzeli? Ar po to bankas stebi atlygio kitima? Alga eina i kita banka nei planuojama paskola ir to nepakeisiu.

Pagal LB, pajamos skaičiuojamos min. už 6 mėn. Jei DU padidėjo ir norint tai vertinti ir skaičiuoti tik tuos 6 mėn., o ne 12, padidėjęs DU turi matytis 3 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2015 04 30, 00:10)

Mano tokia pati situacija, tai viename banke sakė, kad reikia bent 3 mėn gauti, o tame, kuriame gaunu algą, užtenka 1 mėn. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oklahoma @ 2015 04 29, 23:10)

bus sunkoka gera marza gauti, jei paskola ima vienas zmogus ir negali persivesti savo atlyginimo I ta banka, is kurio ima...seip bent jau mums DNB issitrauke buvo, kiek maciau, paskutinio menesio mano atlyginima, ir pagal ji skaiciavo, nebent po to issitrauke likusius menesius...
Papildyta:
QUOTE(brum @ 2015 04 29, 21:44)
Normalus skaičius 2.3. Mes beveik prieš metus gavome 2.5 fiksuotą. Atsifiksavus bus 1.5

Mums pernai rugpjuti siule 2,5 fixa, tai 2,3 manau irgi visai realu...
Atsakyti