Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(vilvet @ 2015 01 03, 17:11)
Galima  blush2.gif  2015 01 01  is ryto 5.20 gime musu dukryte. Su MB esame visaip sutike naujus metus bet siais metais ypac linksmai  lotuliukas.gif

dideliausi sveikinimai mamytei wub.gif bet kaip ekstremaliai doh.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif kantrybės ir sveikatos wub.gif turbūt klausi apie tai-tušų dar negavom
Papildyta:
QUOTE(Jolaida @ 2015 01 03, 16:53)
Gal dar kam a la odiniu dzinsiuku reikia. Gera sudetis - nebegs prakaitas per kojas kaip pavyzdziui su HM buna ax.gif

sakai faini g.gif savo įprastą dydį imi?gal apie dydžius kur nors kas nors rašė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2015 01 03, 17:34)
Gruodis - Kaledu metas  wub.gif o vaikai - sausinukai, tai dovanos Kaledoms ir gimtadieniams  biggrin.gif

Supratau smile.gif

QUOTE(rapoja @ 2015 01 03, 17:35)
turbūt klausi apie tai-tušų dar negavom

Jums gerai - sąskaitas gavot. O man tąkart nepasisekė - atšaukė mano užsakymą. Čia tipo norėjau Jus paguost biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2015 01 03, 19:27)
bigsmile.gif  su praejusiu gimtadieniu jusu pupa  4u.gif
Daugiausia ispudziu tetis gavo biggrin.gif nes vos masinoje nepagimdziau  lotuliukas.gif  gimdyme kaip ir neplanavo dalyvauti bet sudalyvavo biggrin.gif 5 ryto atvaziavom o 5.20 jau turejom lelyte  bigsmile.gif  sikart buvo ekstremaliai  lotuliukas.gif

Sveikinimai tėveliams! wub.gif wub.gif smile.gif
Atsakyti
truputeli ne i tema, merginos pas ka cgates televizija, nebuvo siandien trugdziu,? pries valanda nustojo rodyti TV ir iki siol nerodo , blush2.gif

QUOTE(vilvet @ 2015 01 03, 17:27)
bigsmile.gif  su praejusiu gimtadieniu jusu pupa  4u.gif
Daugiausia ispudziu tetis gavo biggrin.gif nes vos masinoje nepagimdziau  lotuliukas.gif  gimdyme kaip ir neplanavo dalyvauti bet sudalyvavo biggrin.gif 5 ryto atvaziavom o 5.20 jau turejom lelyte  bigsmile.gif  sikart buvo ekstremaliai  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Yezy, ar gavot mano laiska? unsure.gif
Atsakyti
nusiunčiau gymboree ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 01 03, 18:43)
truputeli ne i tema, merginos pas ka cgates televizija, nebuvo siandien trugdziu,? pries valanda  nustojo rodyti TV  ir iki siol nerodo  ,  blush2.gif

Rodo gerai. Galima jiems pasiskambint 2107575, bet jau gal nedirbs.
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2015 01 03, 17:43)
truputeli ne i tema, merginos pas ka cgates televizija, nebuvo siandien trugdziu,? pries valanda  nustojo rodyti TV  ir iki siol nerodo  ,  blush2.gif

Pirmiausia pabandykit viską perkrauti (atjunkit ir vėl prijunkit). Jeigu tai nepadės, tai skambinkit jiems.
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2015 01 03, 17:45)
Rodo gerai. Galima jiems pasiskambint 2107575, bet jau gal nedirbs.

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2015 01 03, 17:38)
Jums gerai - sąskaitas gavot. O man tąkart nepasisekė - atšaukė mano užsakymą. Čia tipo norėjau Jus paguost  biggrin.gif  mirksiukas.gif

nemažai tada atšaukė drinks_cheers.gif aš tai dar turiu kuo dažytis,neskubu man irnesakyk.gif o dar ir apie priaugintas blakstienas vis mąstau ir mąstau,bet kurgi tušus dėsiu,jei blakstienas užsidėsiu,gal ant vasaros labiau reik atidėt tą atrakciją mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti