Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo klinikos, TR. 15tema

Mergaites, as devintam dangui wub.gif HCG 55
Atsakyti
sveikinimai wub.gif wub.gif myliu Turkija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 01 23, 18:49)
Man pastaruoju metu pažįstami irgi kažkaip, nors nežino nieko, jaučia pareigą papasakot, kaip ten blogai pasibaigė kokiai kaimynei su nėštumu, tai geriau jau neklausyt tokių istorijų, jau nekalbant apie skaitymą. Dar ginė leptelėjo, kad man BŪTINAI reikia pas genetiką (paskui paaiškino, kad turėjo minty tik raukšlę) tai ką aš žinau:) Galėjo ir patylėt:)

Goonai viskas bus gerai, sausį jau kaip užskrido gandrai, tai maža nepasirodys:) Gal tik ten, kur ji gyvena, atsakymai ne tą pačią dienąsmile.gif

Karmensita - o tau liniuote gerai rodo? g.gif Nes man irgi yra 6 sav. ir 2 dienos biggrin.gif tai tau neturetu buti savaite daugiau? bigsmile.gif arba as skaiciuot nemoku blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(goona @ 2015 01 23, 18:54)
Mergaites, as devintam dangui wub.gif  HCG 55

Nu va - tikrai Turkija yra nereali bigsmile.gif wub.gif Mano intuicija neapgavo - labai dziaugiuosi goona - se tau ir viena subrendusi kiausialaste lotuliukas.gif valiooooo thumbup.gif tau siandien 9 DPI taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krown @ 2015 01 23, 18:59)
Karmensita - o tau liniuote gerai rodo?

Man due date calculator sako rugsėjo 13-15, tai tokią datą ir įsirašiau, o liniuotė jau pati paskaičiavo..

Goona, wow drinks_cheers.gif Tikrai gruodį-sausį Turkijoj beibiams akcija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 01 23, 19:05)
Man due date calculator sako rugsėjo 13-15, tai tokią datą ir įsirašiau, o liniuotė jau pati paskaičiavo..

Goona, wow drinks_cheers.gif Tikrai gruodį-sausį Turkijoj beibiams akcija lotuliukas.gif

Nu man raso ta pati praktiskai - rugsejo 16, tai nieko nebesuprantu biggrin.gif zodziu augsim kartu! bigsmile.gif

Ir kaip as jus myliu mergaites - man dabar tokie meiles priepuoliai uzeina wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jegaaaa! Koks dziaugsmas !!!!!! Nu nerealu goona !!!!
Nu negaliu, emocijos liejas per krastus wub.gif wub.gif
Mergaites man tiesiog zodziu truksta smile.gif
Atsakyti
goona, jėgiškai wub.gif
Pakėlei mūsų statistiką iki beveik 67% thumbup.gif

QUOTE(Krown @ 2015 01 23, 20:07)
Ir kaip as jus myliu mergaites - man dabar tokie meiles priepuoliai uzeina  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Oi, tai tu drąsiai thumbup.gif nes mums labai reikia nestuke.gif meilės blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2015 01 23, 19:12)
goona, jėgiškai wub.gif
Pakėlei mūsų statistiką iki beveik 67% thumbup.gif
Oi, tai tu drąsiai thumbup.gif nes mums labai reikia  nestuke.gif meilės blush2.gif

Aš neabejoju, Rosita, kad ir Tau "druskos valgymas" jau į pabaigą, ir neilgai trukus mes visos cypsim iš džiaugsmo Tave sveikindamos wub.gif
Atsakyti
goona sveikinimai didžiausi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmensita @ 2015 01 23, 20:25)
Aš neabejoju, Rosita, kad ir Tau "druskos valgymas" jau į pabaigą, ir neilgai trukus mes visos cypsim iš džiaugsmo Tave sveikindamos wub.gif

Be galo to trokštu wub.gif wub.gif kaip ir kiekviena manau čia "sėdinti".
Gražiai palyginai su druska thumbup.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti