Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

QUOTE(Ethan @ 2015 01 26, 09:58)
As norm. Liepe magni gerti ir vit C. Gimdos tonusas padidejes.

Tai gerai kad viskas geri. Kiek tau laiko?
Atsakyti
QUOTE(jurgita105 @ 2015 01 26, 11:29)
Tai gerai kad viskas geri. Kiek tau laiko?

Na dar ne viskas labai gerai, bet gereja situacija. Aciu. Mums ryt 7 savaiteles. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2015 01 26, 14:25)
Na dar ne viskas labai gerai, bet gereja situacija. Aciu. Mums ryt 7 savaiteles.  wub.gif

Nu tikiuosi viskas gerai bus. Kada skanui eini? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita105 @ 2015 01 26, 16:35)
Nu tikiuosi viskas gerai bus. Kada skanui eini?  smile.gif

Vakar buvau. Mums ryt 7 savaitytes. Atitinkam, mes 0,85 mm. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethan @ 2015 01 26, 18:00)
Vakar buvau. Mums ryt 7 savaitytes. Atitinkam, mes 0,85 mm. smile.gif

O tai fainai.As laukiu kada man bus laikas 😕
Atsakyti
Merginos turiu klausyma kazkaip gyditojo nepaklausiau kiek laiko negalima myletis po isodinimo?mano vyras jau noretu bet jam sakau kad negalima.gal jus zinosit?
Atsakyti
QUOTE(iruciukas86 @ 2015 01 26, 18:19)
Merginos turiu klausyma kazkaip gyditojo nepaklausiau kiek laiko negalima myletis po isodinimo?mano vyras jau noretu bet jam sakau kad negalima.gal jus zinosit?

Man sake kad negalima iki tol testa reikes darytis. O paskui liepe joms paskambint ir duos kitus nurosymus. Tai geriau susilaikyti.
Atsakyti
QUOTE(iruciukas86 @ 2015 01 26, 18:19)

mmes jau 3 menesiai susilaikom , pati bijau ir nenoriu . Is pradziu is vis baisu buvo 4u.gif Bet cia rektu savo gyditojo pasiklausti , jai near jokiu tepliojimu , galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(iruciukas86 @ 2015 01 26, 19:19)

Kol naudoji crinona,nes jis ne visas pasisalina ir viduj kaip kamsti padaro didesni ar mazesni.
Atsakyti
Mes irgi susilaikom. As nerizikuociau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Norim apsilankyt pas imunologus, nes nepastoju jau virs 5 metu, priezasties kaip ir aiskios nera. Neturiu 1-o kiausintakio, bet ov vyksta reikiamoj pusej, dar prl pakiles, geriu Bromocriptina. Esam is Kauno, tai ir svarstau pas ka geriau kreiptis? Nuo kokiu tyrimu pradeti? Ar i Vilniu vaziuot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(19891010 @ 2015 01 27, 14:47)
Sveikutes 4u.gif Norim apsilankyt pas imunologus, nes nepastoju jau virs 5 metu, priezasties kaip ir aiskios nera. Neturiu 1-o kiausintakio, bet ov vyksta reikiamoj pusej, dar prl pakiles, geriu Bromocriptina. Esam is Kauno, tai ir svarstau pas ka geriau kreiptis? Nuo kokiu tyrimu pradeti? Ar i Vilniu vaziuot? 4u.gif

As pas daktara Kilda lankiausi. O tas antras kiausintakis neuzsikimses pas jus? Daretes kiausintakiu praeinamuma?
Atsakyti