Įkraunama...
Įkraunama...

IVF gruodis

QUOTE(jurgita105 @ 2015 01 31, 16:58)
O as isvis jokiu simptomu nejauciu. Kartais biski pilva paskauda ir nugara. Tik su zarnynu biski paskeitimai. Pucia pilva daznai  verysad.gif testuko nedarau bijau rezultato neigemo. Lauksiu nustatytos dienos  smile.gif

O kada tau nustatyta diena?
Atsakyti
Ketvirtadieni. Jau laukiu nesulaikiu smile.gif
Papildyta:
O tau kada?
Atsakyti
Sveiki, nuo siandien ir as pradedu IVF bandyti, man siandien pirmoji diena kai reikia leistis gonali, man sake kad reikia pries leidziantis isimti is saldytuvo pusvalandziui ir tik po to susileisti doze. Ar ir jus taip pat darote? Ar neatsildote jo ir is karto leidziates? smile.gif Aciu uz atsakyma :-)
Atsakyti
Šalti vaistai skausmingi. Dėl to reikia pašildyti.
Atsakyti
As iskarto leidausi, man niekas nesake sildyti...
Papildyta:
Panos, turiu "Estrofen" 15 tableciu, gal kam reikia? Galiu atiduoti.
Atsakyti
Laba ryta dariau testa tik l bruksniukas temperatura 36.6 na gal dar per ansti kad roditu sisnndien tik 8dpi
Atsakyti
Ir dar klausymas ar daug vandens geriate nes manes netroskina bet galvoju gal reikia daug vandens gerti.pasidalinkit patarimu kaip jus darot? g.gif
Atsakyti
Gerti daugiau vandens visada sveika.
8 dpi gali testas dar nerodyti. Buvo merginų, kurioms jau seniai kilo HCG, o testas vis dar viena juostelė. Kai pasidarysi HCG, tada ir bus aišku.
Atsakyti
QUOTE(iruciukas86 @ 2015 02 01, 09:00)
Laba ryta dariau testa tik l bruksniukas temperatura 36.6 na gal dar per ansti kad roditu sisnndien tik 8dpi

Nepergyvenk, dar ankstoka.
Atsakyti
Sveikos. Sakiau nedarysiu testo o neislaukiau ir vakar pasidariau:-( neigiamas. Dar kartosiu ketirtadieni bet ziauriai nusivyliau. Ir vyras nuliudo. Nu zodiu simptomu jokiu nejauciu tai jauciu kad nieko gero nelauk su tokia savijauta. Dabar keikiu save kam dariau anksciau laiko :-( verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita105 @ 2015 02 02, 09:41)
Sveikos. Sakiau nedarysiu testo o neislaukiau ir vakar pasidariau:-( neigiamas. Dar kartosiu ketirtadieni bet ziauriai nusivyliau. Ir vyras nuliudo. Nu zodiu simptomu jokiu nejauciu tai jauciu kad nieko gero nelauk su tokia savijauta. Dabar keikiu save kam dariau anksciau laiko :-(  verysad.gif

Man neryškų vaiduoklį parodė tik 10 DPĮ. Testai kartais ir kai kurioms vėluoja su tais laukiamais II brukšniukais.
Tad dar nepraraskite vilties!
Atsakyti
QUOTE(jurgita105 @ 2015 01 27, 20:08)
As pas daktara Kilda lankiausi. O tas antras kiausintakis neuzsikimses pas jus? Daretes kiausintakiu praeinamuma?

Noriu patikslinti 4u.gif
Kilda apie imuninius tyrimus absoliuciai nieko negirdejas. Uztikrino mane, kad isvis tokiu tyrimu nera niekur pasaulyje, Nei Rygoje, nei Amerikoj, nei Afrikoj biggrin.gif O man netyrimus reik darytis, o IVF. Zodziu likau durneles vietoj blush2.gif

O ziauriausia, kad belaukiant mane uzkalbino tokia moteris, kuri atvyko nestumo nutraukt verysad.gif Visaip bandziau ja atkalbet.. Net vyrui nieko nesake. Ner teisybes siam pasauly.
Atsakyti