QUOTE(stejjse:) @ 2015 02 26, 09:13)
as uzeinu paskaitau daznai
taip fiziniu negalavimu nebejauciu..
bet nerimas.. baimes.. jos db auksciausiame lygyje..
niekad taip nebesijauciau minciu atzwilgiu..
o db.. nebesuprantu kas darosi..tiesiog jauciu kad jau vaziuoja protelis.. tikraja ta zodzio prasme..
bijau wisko..
siuo atveju bijau del tewu sveikatos, yzwelgiu to ko nera.. ziuriu y juos ir ieskau ywairiu ligu, jei vos truputy nesugaluoja.. pergyvenu ir ieskau simptomu.. pamatau ratilus po akimis ir jau ieskau internete ka tai gali reiksti.. labai bijau del tewu sveikatos..
Kartą kai pasiskundžiau bendradarbei, kad bijau dėl to ir ano, ji man sako. O tu žinai, kad mintys materializuojasi. Tai žinokit nuo to karto neleidžiu sau galvoti, o jeigu bus taip, o jeigu bus anaip. Dabar galvoju, kad viskas bus gerai, įsivaizduoju visus laimingus ir stengiuosi neprsileisti jokių blogų minčių! Jeigu reikia - ir automatiškai. Gal kaip sapalionės skamba, nu bet tikrai, ar verta iš anksto galvoti apie blogus dalykus, kurie didelis procentas, kad gali ir neįvykti. Man tai atrodo, kad jusm reikėtų kokios pozityvios draugės šalia. Dar kursus kažkada lankiau pas tokį charizmatišką vaikiną. Nu taip supurto iš vidaus, kad visos tos blogos mintys tokios mažos bėdelės atrodo. Linkėčiau ir jums kažko tokio, keiskit charakterį. Nusišypsokit sau prieš veidrodį ir kuo daugiau šypseną išlaikykit. Džiaukitės, kad neturit fizinių negalavimų ! Keiskit požiūrį ! Dėl tėvų, vaikų, seserų ir aš pati beproto nerimauju, be proto jautri esu, bet stengiuosi būti pozityvi, nes jiems daug blogiau matyti mane visuomet veršlenančią.