Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

Stejjse,palik saviskius ramybei,toks jausmas,kad linki tik blogo,kad susirktu ar pasiutai moterie.Dziaukis grazia diena,paziurek pro langa bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2015 02 26, 11:38)
Stejjse,palik saviskius ramybei,toks jausmas,kad linki tik blogo,kad susirktu ar pasiutai moterie.Dziaukis grazia diena,paziurek pro langa bigsmile.gif  4u.gif

oi gink Dieve.. as kaip tik bijau juos prarast.. negaliu apie niek akita galwot.. gumulas gerklej.. galwoj makalyne..bet aciu Marble 4u.gif

beja pas amne pro langa apsiniauke biggrin.gif
Atsakyti
Stejjse,o tu AD vartoji ar ne?Kaip sunku šitaip gyventi?Gal tau terapijos padėtų kokios?gal joga?Nu neįsivaizduoju,kaip taip gyventi.Stenkis neįsileisti tokių minčių... 4u.gif

Mano paakiai pastoviai pamėlę,o dabar ir pajuodę ,nes trūksta hemaglobino.Bet tai juk ne pasaulio pabaiga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu @ 2015 02 26, 11:51)
Stejjse,o tu AD vartoji ar ne?Kaip sunku šitaip gyventi?Gal tau terapijos padėtų kokios?gal joga?Nu neįsivaizduoju,kaip taip gyventi.Stenkis neįsileisti tokių minčių... 4u.gif

Mano paakiai pastoviai pamėlę,o dabar ir pajuodę ,nes trūksta hemaglobino.Bet tai juk ne pasaulio pabaiga  smile.gif

negeriu AD.. jau metai kaip gyvenu be ju..
as pati matau ir suprantu kad nera normalu.. o ka as galiu padaryt? nieko.. tiesiog kiekviena diena galwoju kaip mirs.. kad sustos sirdis.. kad ras vezy ir pan..
nezinau net.. kartais suimu y rankas, bet kuo toliau tuo labiau klimpstu zemyn..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 02 26, 12:53)
negeriu AD.. jau metai kaip gyvenu be ju..
as pati matau ir suprantu kad nera normalu.. o ka as galiu padaryt? nieko.. tiesiog kiekviena diena galwoju kaip mirs.. kad sustos sirdis.. kad ras vezy ir pan..
nezinau net.. kartais suimu y rankas, bet kuo toliau tuo labiau klimpstu zemyn..

Aš sakyčiau, kad reikia grįžti prie AD. O gal psichoterapijos padeda, ar dar kas.
Bet čia jau patologinis - generalizuotas nerimas, plius hipochodrija didelė.
Nebekankink savęs, kreipkis pagalbos kuo greičiau.
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 02 26, 12:06)
Aš sakyčiau, kad reikia grįžti prie AD. O gal psichoterapijos padeda, ar dar kas.
Bet čia jau patologinis - generalizuotas nerimas, plius hipochodrija didelė.
Nebekankink savęs, kreipkis pagalbos kuo greičiau.

Negaliu Ad gert..
Kadangi planuoju trecia karta nestuma..
Negaliu db visko mest.. Prakentesiu o td jau ziuresiu ka daryt.. Nes daug nueita link nestumo.. Jau du nepavyke.. Negaliu db sustot..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 02 26, 09:13)
as uzeinu paskaitau daznai 4u.gif
taip fiziniu negalavimu nebejauciu..
bet nerimas.. baimes.. jos db auksciausiame lygyje..
niekad taip nebesijauciau minciu atzwilgiu..
o db.. nebesuprantu kas darosi..tiesiog jauciu kad jau vaziuoja protelis.. tikraja ta zodzio prasme..
bijau wisko..
siuo atveju bijau del tewu sveikatos, yzwelgiu to ko nera.. ziuriu y juos ir ieskau ywairiu ligu, jei vos truputy nesugaluoja.. pergyvenu ir ieskau simptomu.. pamatau ratilus po akimis ir jau ieskau internete ka tai gali reiksti.. labai bijau del tewu sveikatos..

Kartą kai pasiskundžiau bendradarbei, kad bijau dėl to ir ano, ji man sako. O tu žinai, kad mintys materializuojasi. Tai žinokit nuo to karto neleidžiu sau galvoti, o jeigu bus taip, o jeigu bus anaip. Dabar galvoju, kad viskas bus gerai, įsivaizduoju visus laimingus ir stengiuosi neprsileisti jokių blogų minčių! Jeigu reikia - ir automatiškai. Gal kaip sapalionės skamba, nu bet tikrai, ar verta iš anksto galvoti apie blogus dalykus, kurie didelis procentas, kad gali ir neįvykti. Man tai atrodo, kad jusm reikėtų kokios pozityvios draugės šalia. Dar kursus kažkada lankiau pas tokį charizmatišką vaikiną. Nu taip supurto iš vidaus, kad visos tos blogos mintys tokios mažos bėdelės atrodo. Linkėčiau ir jums kažko tokio, keiskit charakterį. Nusišypsokit sau prieš veidrodį ir kuo daugiau šypseną išlaikykit. Džiaukitės, kad neturit fizinių negalavimų ! Keiskit požiūrį ! Dėl tėvų, vaikų, seserų ir aš pati beproto nerimauju, be proto jautri esu, bet stengiuosi būti pozityvi, nes jiems daug blogiau matyti mane visuomet veršlenančią.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerija123: 26 vasario 2015 - 12:49
QUOTE(Nerija123 @ 2015 02 26, 12:45)
Kartą kai pasiskundžiau bendradarbei, kad bijau dėl to ir ano, ji man sako. O tu žinai, kad mintys materializuojasi. Tai žinokit nuo to karto neleidžiu sau galvoti, o jeigu bus taip, o jeigu bus anaip. Dabar galvoju, kad viskas bus gerai, įsivaizduoju visus laimingus ir stengiuosi neprsileisti jokių blogų minčių! Jeigu reikia - ir automatiškai. Gal kaip sapalionės skamba, nu bet tikrai, ar verta iš anksto galvoti apie blogus dalykus, kurie didelis procentas, kad gali ir neįvykti. Man tai atrodo, kad jusm reikėtų kokios pozityvios draugės šalia. Dar kursus kažkada lankiau pas tokį charizmatišką vaikiną. Nu taip supurto iš vidaus, kad visos tos blogos mintys tokios mažos bėdelės atrodo. Linkėčiau ir jums kažko tokio, keiskit charakterį. Nusišypsokit sau prieš veidrodį ir kuo daugiau šypseną išlaikykit. Džiaukitės, kad neturit fizinių negalavimų ! Keiskit požiūrį ! Dėl tėvų, vaikų, seserų ir aš pati beproto nerimauju, be proto jautri esu. bet, kaip sakiau, linkėdama jiems gero, apie jokias ligas negalvoju.

Aciu uz jusu pozityvuma 4u.gif
Tikrai aciu..
Kartais pagalvoju gal jei tureciau vaikuty neliktu laiko apie nieka galvot.. Tada tiesiog visas laikas butu vaikui apsokinet.. O gal ir ne..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 02 26, 12:49)
Aciu uz jusu pozityvuma 4u.gif
Tikrai aciu..
Kartais pagalvoju gal jei tureciau vaikuty neliktu laiko apie nieka galvot.. Tada tiesiog visas laikas butu vaikui apsokinet.. O gal ir ne..

Kaip čia pasakius,, biggrin.gif Kaip kažkas pasakė, kiekviena pasaulio mama, susilaukusi vaikučio, praranda ramybę visam gyvenimui. Juk kiekvieną dieną galoji, kad tik tavo maziukas augtų linksmas ir sveikas, kad niekas neskriaustų. Bet kokiu atveju, tai normali būsena, juk mes žmonės. O ir džiaugsmo tie mažiukai atneša be galo daug, taip kad tikrai nebeturėsit laiko galvoti apie nebūtus dalykus. Linkiu, kad jūsų svajonė kuo greičiau išsipildytų, bet pradėkit šypsotis ir kartoti, kokia jūs laiminga. nuo šiandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerija123: 26 vasario 2015 - 12:56
QUOTE(stejjse:) @ 2015 02 26, 12:50)
oi gink Dieve.. as kaip tik bijau juos prarast.. negaliu apie niek akita galwot.. gumulas gerklej.. galwoj makalyne..bet aciu Marble 4u.gif

as tave puikiai suprantu, juk ir man grynai tas pats, cia tiesiog tokia nerimo stipraus isdava, kada nerimas islenda per baime del sveikatos 4u.gif pati istisai sitam rate sukuos, juk net teko gryzti prie ad man, nes jau buvo nebeimanoma doh.gif
Papildyta:
Steijse o tai bent zolinius kokius nervukams apramint vartoji ar visiskai nieko? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 02 26, 13:00)
as tave puikiai suprantu, juk ir man grynai tas pats, cia tiesiog tokia nerimo stipraus isdava, kada nerimas islenda per baime del sveikatos 4u.gif  pati istisai sitam rate sukuos, juk net teko gryzti prie ad man, nes jau buvo nebeimanoma doh.gif
Papildyta:
Steijse o tai bent zolinius kokius nervukams apramint vartoji ar visiskai nieko? 4u.gif

jauniute galetum but mano drauge biggrin.gif
sitiek bendro 4u.gif
geriu valerijona.. gine patare.. vienas geriausiu zoliniu yra valerijonas, nes jis net ir ten gera darba daro.. tai karts nuo karto pageriu, bet kad pagwau sawe, jog mane nuo ju pykint pradeda wakarais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 02 26, 13:06)
Aš sakyčiau, kad reikia grįžti prie AD.

drinks_cheers.gif

QUOTE(stejjse:) @ 2015 02 26, 13:33)
Negaliu Ad gert..
Kadangi planuoju trecia karta nestuma..
Negaliu db visko mest.. Prakentesiu o td jau ziuresiu ka daryt.. Nes daug nueita link nestumo.. Jau du nepavyke.. Negaliu db sustot..

AD ir nėštumo metu vartoti galima.
Nes su tokia būsena neįsivaizduoju ramaus laukimo
Atsakyti