Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(jauniute @ 2015 04 15, 12:59)
niu matai kaip saunu 4u.gif  tai viskas tvarkoj jam ane?smile.gif

taip!
viskas gerai,aciu kad rupinies blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Prisišnekėjau, mergaitės. doh.gif Jau vakar vakare liūdesys buvo užėjęs, net nuverkiau trumpai. Dieną šiandien jaučiau krūtinėje nestiprų nerimą, bet vis bandžiau užsiimti kuom nors, reikalų turėjau, o ką tik atsigulus priepolį turėjau. verysad.gif staiga išpylė karštis, pradėjo galūnės prakaituot, veidas degt, net galvos oda po plaukais "degt" pradėjo, iškart įkaliau lexatonilio, lyg atleido... O tokia laiminga buvau, kad man taip gerai buvo. Lygiai mėnuo kaip vartoju vaistukus. Sakė gyd, kad bangom bus, kaip pasinervuosiu, ar nuo aplinkybių savijauta gali blogėti. Tikiuosi ryt jau geriau jausiuos. Sveikim greičiau!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mileja32 @ 2015 04 15, 22:20)
Prisišnekėjau, mergaitės.  doh.gif Jau vakar vakare liūdesys buvo užėjęs, net nuverkiau trumpai. Dieną šiandien jaučiau krūtinėje nestiprų nerimą, bet vis bandžiau užsiimti kuom nors, reikalų turėjau, o ką tik atsigulus priepolį turėjau.  verysad.gif staiga išpylė karštis, pradėjo galūnės prakaituot, veidas degt, net galvos oda po plaukais "degt" pradėjo, iškart įkaliau lexatonilio, lyg atleido... O tokia laiminga buvau, kad man taip gerai buvo. Lygiai mėnuo kaip vartoju vaistukus. Sakė gyd, kad bangom bus, kaip pasinervuosiu, ar nuo aplinkybių savijauta gali blogėti. Tikiuosi ryt jau geriau jausiuos. Sveikim greičiau!! 4u.gif

aš pastebejau, kad sudėtingas situacijas gerai išgyvenu, o joms pasibaigus ir užpuola nerimas. Pastarąsias savaites rituosi žemyn, nerimas užeina kasdien, kartais ir xanax taip greitai nesuveikia kaip anksciau g.gif imuosi visu įmanomu priemoniu, kad sau pagelbėt, bet kas is to verysad.gif dar šiandien stebėjau žmones- gatvėse, parduotuvėse, nei vieno is jų veide nepastebejau nerimo. Kiti turbut niekada neisivsizduos, kokį pragarą kiekviena diena praeiti turi sergantys nerimu.
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 16, 19:03)
aš pastebejau, kad sudėtingas situacijas gerai išgyvenu, o joms pasibaigus ir užpuola nerimas.

Tai taip ir turi buti, sudetingose situacijose organizmas susitelkia, susiima, o po to jau kai atsipalaiduoja ir kerta, tai ohoho, kad buna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 04 15, 09:57)
vaziuosiu pasiimt namo savo vyruko wub.gif

kokia diagnoze pripaise,tikekimes kad nieko rimto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2015 04 17, 08:19)
kokia diagnoze pripaise,tikekimes kad nieko rimto 4u.gif

diagnozes kaip ir nera.. nuo kosulio cia jam lb galva buvo suskaudus.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 04 17, 08:19)

aciu D ,kad tik tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2015 04 17, 08:19)

Bet jums pasiseke, kad vien tik su tokiu simptomu paguldė ir pilnai ištyre. As kažkodėl nusivylusi daktarais. Paprašau kokio tyrymo mineralu, sako is savo kišenes mokėk. O as jau tiek primokejus doh.gif stjesse, o kaip pati jaučiatės, turbut nepradejot Ad gerti? As tai galvoju, kiek laiko maksimaliai reikia kankintis, kad Ad pradeti gerti. Kankinuos jau mėnesį. Darbe jau sunku. gydytojai Ad nesiūlo. jauniute, ka manot? O jus dirbat? atsiprasau už smalsavima, bet kaip tvarketes su nerimu darbe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerija123: 17 balandžio 2015 - 16:49
QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 17, 17:44)
Bet jums pasiseke, kad vien tik su tokiu simptomu  paguldė ir pilnai ištyre. As kažkodėl nusivylusi daktarais. Paprašau kokio tyrymo mineralu, sako is savo kišenes mokėk. O as jau tiek primokejus  doh.gif stjesse, o kaip pati jaučiatės, turbut nepradejot Ad gerti? As tai galvoju, kiek laiko maksimaliai reikia kankintis, kad Ad pradeti gerti. Kankinuos jau mėnesį. Darbe jau sunku. gydytojai Ad nesiūlo. jauniute, ka manot? O jus dirbat? atsiprasau už smalsavima, bet kaip tvarketes su nerimu darbe?

As negeriu Ad.. Ir nezadu ju gert.. Nors nespjaunu y suliny is kurio gali tekt gert.. Bet pakolkas apie juos negalvoju.. Is tikro ir mano sawijauta gera.. Nei man skauda nei man seaigsta.. Tik tas nerimas kartais ziauriai uzkyla.. O kai jis uzkyla ant nakties isgeriu ramewal lasiuku ir miegu geriau.. Ir siaip.. Negaliu as gryzti prie waistu.. Pradejau tirtis del auksto prolaktino.. Noriu issiaiskint kas jy ytakoja.. O geriant ad susiplaka prolaktinas.. Tai wa..
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 17, 17:44)
. Kankinuos jau mėnesį. Darbe jau sunku. gydytojai Ad nesiūlo. jauniute, ka manot? O jus dirbat? atsiprasau už smalsavima, bet kaip tvarketes su nerimu darbe?

Nedirbu zinokit as siuo metu 4u.gif bet kai nerimas yra sedeti namie tarp keturiu sienu ir dar vienai tai tragedija, jau turbut beveik geriau ir dirbti manau:oh nors aisku kai tas nerimas stiprus tai kur beeitum visvien labai blogai yra ir niekas negelbsti doh.gif labai jus suprantu 4u.gif o kiek laiko jau jus be ad ir kodel nutrauket tada?smile.gif
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2015 04 17, 20:30)
Tik tas nerimas kartais ziauriai uzkyla.. O kai jis uzkyla ant nakties isgeriu ramewal lasiuku ir miegu geriau..

Tai dar gerai, kad tau jis praeina tas nerimas, tikrai neblogai nerviskai tu laikaisi ypac kai tiek daug isbandymu tau pastaruoju metu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 04 17, 21:59)
Nedirbu zinokit as siuo metu 4u.gif  bet kai nerimas yra sedeti namie tarp keturiu sienu ir dar vienai tai tragedija, jau turbut beveik geriau ir dirbti manau:oh nors aisku kai tas nerimas stiprus tai kur beeitum visvien labai blogai yra ir niekas negelbsti doh.gif  labai jus suprantu 4u.gif o kiek laiko jau jus be ad ir kodel nutrauket tada

Nutraukiau, nes daugiau nei metus vartojau ir sveikata buvo pasitaisius. Kelis men tik verysad.gif ir bijau, kad n taji karta vartojant vaistai gali būti nebeefektyvus verysad.gif visai sėkme nusigręžė nuo manęs verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija123 @ 2015 04 18, 07:45)
Nutraukiau, nes daugiau nei metus vartojau ir sveikata buvo pasitaisius. Kelis men tik  verysad.gif ir bijau, kad n taji karta vartojant vaistai gali būti nebeefektyvus  verysad.gif visai sėkme nusigręžė nuo manęs  verysad.gif

Nenusigreze, bet kokie nemalonumai anksciau ar veliau, su vaistais ar be ju pagereja arba visai praeina 4u.gif tik kai db apemes nerimas viskas taip baisiai ir atrodo, o del vaistu neefektyvumo, juk tu vaistu visokiu yra, juk berods minejot, kad vienas psichiatras sake, jog isvis kitokius jums butu rases vaistus, gal todel anie iki galo ir nepadedavo 4u.gif

as db isvis galvoju ir klausiu visu merginu, o kaip del sporto ir mitybos? galvoju gal i tai reikia labai intensyviai susitelkt g.gif tik galvoju kokia ta miktyba turetu buti g.gif
Atsakyti