Sveikos
snd buvau dideliam renginy, tai jo pabaigoj reikejo iseiti, tai zinot kai per minia reikia grustis, nu zinokit galvojau gala gausiu

gerai kad vyras prilaike, praejo jau kelios valandos, bet dar db viskas uzspausta, eina sau, net issigandau kazkaip
Papildyta:
QUOTE(Nerija123 @ 2015 02 11, 17:53)
As pazystu pasveikusiu žmonių. Ir literatūroje rašo, kad apie 50 proc pasveiksta. Nors mano terapeute sako, kad cia visam gyvenimui. Bet ją netikiu. Ir visgi manau kažkodėl, kad pasveiksta tie, kuriems po pirmo Ad kurso liga nebepasikartojA. Kuo daugiau atkryciu, tuo mazesnis pasveikino šansas. Bet cia mano nuomone. Linkiu visoms sveikatos.
as ir ilgai tuo tikejau, ale db jau isgaravo sitas dalykas, db susitaikiau, kad su tuo reik ismokt gyventi, kad galbut ateis diena, kad bus remisija kuri laika, bet kazkaip tusciu iliuziju nepuoseleju, plius jei jau tokia nervu sistema, staiga jis sveika ar normali nepasidarys manau, juolab nemazai forumuose teko paskaitinet ir keliu gydytoju nuomones tokios kiek domejaus
kaip ne keista man palengvejo, kai as pradejau sitaip mastyti, db atrodo nereikia saves prievartauti del to visisko pasveikimo, tiesiog priimu situacija yra kokia yra ir tikiu kad viskas bus ok
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 02 11, 15:53)
Tavo vietoje pagerčiau AD, nes vestuvės, toks gyvenimo įvykis, gaila bus, jei viską temdys ta būsena.. O kaip žinia prieš vestuvinio streso būna nemažai.
na kad streso buna nemazai tai faktu faktas, juolab kad musu busenas isprovokuoja ir teigiamos emocijos, as tiek jaudinaus geraja prasme, tiek laukiau, kad ir drebejau ir visko ten buvo, nervu sistema pastoviai isjudinta buvo