Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Nerija123 @ 2015 02 09, 18:42)
Su tuo sutinku  drinks_cheers.gif tik tas nerimas, kaip butų faina, išgėrei Ad ir sveikas. O cia tokį pėdsaką ir baime palieka  verysad.gif ir atkryciai vos ne kikevienai.  verysad.gif

taip, is esmes tai nepabaigiama kaip ziuriu ir matyt su tuo reik susitaikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2015 02 09, 20:25)
taip, is esmes tai nepabaigiama kaip ziuriu ir matyt su tuo reik susitaikyti 4u.gif

ir kas svarbiausia,kad perduodama is kartos i karta verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, ilgai galvojau rasyti ar ne...aisku nuo to niekas nepasikeis..
deja bet ir as jau beveik du metai su sita beda kovoju ir jau nebezinau kaip gyventi kad tai greiciau pasibaigtu..
pirmakart buvo labai blogai prisimenu kaip baisiausia kosmara, kol nepradejau gerti AD, ta laika labai gerai jauciaus, bet baigus gerti po keliu menesiu prisimete nemiga, o nuo nemigos naktu jauciu kad ir vel visi tie simptomai lenda, nors ne tokie kaip buve bet jauciuos ne taip kaip reikia verysad.gif
vasara planuoju savo vestuves tai net nebezinau kaip atsigauti ir normaliai ruostis, galvoju vel pagerti AD bet bijau kad nebutu per greit..
jau atrodo lipu per save, bet galva tokia sunki kiekviena diena nepailsejus jauciuos, tokia apdujus..

KLAUSIMAS: AR KURI NORS VISISKAI IS TO ESATE ISSIKAPSCIUSI, KIEK METU TURI PRABEGTI KAD TIE VISI BAISUMAI PAGALIAU PASIBAIGTU???ar nuolat vaistus vartoti ir tik tada bus gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovileta: 11 vasario 2015 - 13:51
Dovileta, aš pati jau virš 10 metų vargstu. Tai geriau, tai vėl atkrentu. Per tiek metų, tai vienur, tai kitur paskaitinėju forumus, bet dar neteko sutikti žmogaus, kuris būtų visai to atsikratęs..

Tavo vietoje pagerčiau AD, nes vestuvės, toks gyvenimo įvykis, gaila bus, jei viską temdys ta būsena.. O kaip žinia prieš vestuvinio streso būna nemažai.

Atsakyti
QUOTE(Dovileta @ 2015 02 11, 13:49)

KLAUSIMAS: AR KURI NORS VISISKAI IS TO ESATE ISSIKAPSCIUSI, KIEK METU TURI PRABEGTI KAD TIE VISI BAISUMAI PAGALIAU PASIBAIGTU???ar nuolat vaistus vartoti ir tik tada bus gerai?

As pazystu pasveikusiu žmonių. Ir literatūroje rašo, kad apie 50 proc pasveiksta. Nors mano terapeute sako, kad cia visam gyvenimui. Bet ją netikiu. Ir visgi manau kažkodėl, kad pasveiksta tie, kuriems po pirmo Ad kurso liga nebepasikartojA. Kuo daugiau atkryciu, tuo mazesnis pasveikino šansas. Bet cia mano nuomone. Linkiu visoms sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 02 11, 14:53)
Dovileta, aš pati jau virš 10 metų vargstu. Tai geriau, tai vėl atkrentu. Per tiek metų, tai vienur, tai kitur paskaitinėju forumus, bet dar neteko sutikti žmogaus, kuris būtų visai to atsikratęs..

Tavo vietoje pagerčiau AD, nes vestuvės, toks gyvenimo įvykis, gaila bus, jei viską temdys ta būsena.. O kaip žinia prieš vestuvinio streso būna nemažai.

Jei nepaslaptis kiek metu buvo jums kai pirmakart susirgot? ir kokios priezastys?

Man visa ta siauba issauke nesilaikymas miego rezimo, labai daug metu naktinejau prie PC ar kokiais kitais darbais uzsiimdavau naktimis, po to sprogo didziule bomba bet jau buvo saukstai popiet kai supratau nuo ko visa tai, o dabar moku uz savo neteisinga gyvenima verysad.gif
manau gal nebutu man taip blogai jei nebutu prikibusi ta nemiga verysad.gif o miegas kiek dabar save suprantu man labai svarbus, o tai miegu tai nemiegu...
beje kartais ir PA uzpuola va cia turbut baisiausias dalykas...
Atsakyti
QUOTE(Dovileta @ 2015 02 11, 19:40)
Jei nepaslaptis kiek metu buvo jums kai pirmakart susirgot? ir kokios priezastys?

Man visa ta siauba issauke nesilaikymas miego rezimo, labai daug metu naktinejau prie PC ar kokiais kitais darbais uzsiimdavau naktimis, po to sprogo didziule bomba bet jau buvo saukstai popiet kai supratau nuo ko visa tai, o dabar moku uz savo neteisinga gyvenima  verysad.gif
manau gal nebutu man taip blogai jei nebutu prikibusi ta nemiga  verysad.gif o miegas kiek dabar save suprantu man labai svarbus, o tai miegu tai nemiegu...
beje kartais ir PA uzpuola va cia turbut baisiausias dalykas...

Parašysiu į až, nenoriu čia viešintis
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

snd buvau dideliam renginy, tai jo pabaigoj reikejo iseiti, tai zinot kai per minia reikia grustis, nu zinokit galvojau gala gausiu blink.gif blink.gif blink.gif gerai kad vyras prilaike, praejo jau kelios valandos, bet dar db viskas uzspausta, eina sau, net issigandau kazkaip 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerija123 @ 2015 02 11, 17:53)
As pazystu pasveikusiu  žmonių. Ir literatūroje rašo, kad apie 50 proc pasveiksta. Nors mano terapeute sako, kad cia visam gyvenimui. Bet ją netikiu. Ir visgi manau kažkodėl, kad pasveiksta tie, kuriems po pirmo Ad kurso liga nebepasikartojA. Kuo daugiau atkryciu, tuo mazesnis pasveikino šansas. Bet cia mano nuomone. Linkiu visoms sveikatos. 4u.gif

as ir ilgai tuo tikejau, ale db jau isgaravo sitas dalykas, db susitaikiau, kad su tuo reik ismokt gyventi, kad galbut ateis diena, kad bus remisija kuri laika, bet kazkaip tusciu iliuziju nepuoseleju, plius jei jau tokia nervu sistema, staiga jis sveika ar normali nepasidarys manau, juolab nemazai forumuose teko paskaitinet ir keliu gydytoju nuomones tokios kiek domejaus 4u.gif

kaip ne keista man palengvejo, kai as pradejau sitaip mastyti, db atrodo nereikia saves prievartauti del to visisko pasveikimo, tiesiog priimu situacija yra kokia yra ir tikiu kad viskas bus ok 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Liepa18* @ 2015 02 11, 15:53)

na kad streso buna nemazai tai faktu faktas, juolab kad musu busenas isprovokuoja ir teigiamos emocijos, as tiek jaudinaus geraja prasme, tiek laukiau, kad ir drebejau ir visko ten buvo, nervu sistema pastoviai isjudinta buvo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ,vaartoju jau mėnesį xanax ,pramistar. Bsk kažkiek lengviau ,bet pasitaiko dienų kai vėl nrml atkrenti. Klausimas jums kaip su akimis? Pvz mašinų sviesos naktį skleidžiama šviesa sukelia didesnius spindulius ar šiaip kokių šviesų matomas spindulių spindejimas daug didesnis nei iki susirgimo. Taip pat ką vargina užimas galvoje? Jis tai padidėja tai bsk pamazeja... Sunku jau vargti su visokiais simptomais...
Atsakyti
QUOTE(Tomyy @ 2015 02 15, 20:36)
Sveikos ,vaartoju jau mėnesį xanax ,pramistar. Bsk kažkiek lengviau ,bet pasitaiko dienų kai vėl nrml atkrenti. Klausimas jums kaip su akimis? Pvz mašinų sviesos naktį skleidžiama šviesa sukelia didesnius spindulius  ar šiaip kokių šviesų matomas  spindulių spindejimas daug didesnis nei iki susirgimo. Taip pat ką vargina užimas galvoje? Jis tai padidėja tai bsk pamazeja... Sunku jau vargti su visokiais simptomais...

man uzia galvoje virs 30m kaip supratau vaistu nera,su metais vis dideja doh.gif su sviesa irgi man tas patc.Niekaip nenueinu iki psichiatro vis tempiu laika,sendien jauciu lyg smaugtu,silpna krutinej kazkas virpa.spaudimas geras pulsas irgi,o savijauta bloga.mano manimu tokiems ligoniams reiktu,kad skirtu kokia inv.grupe,nes neimanoma normaliai gyvent verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*mable* @ 2015 02 16, 14:07)
man uzia galvoje virs 30m kaip supratau vaistu nera,su metais vis dideja doh.gif su sviesa irgi man tas patc.Niekaip nenueinu iki psichiatro vis tempiu laika,sendien jauciu lyg smaugtu,silpna krutinej kazkas virpa.spaudimas geras pulsas irgi,o savijauta bloga.mano manimu tokiems ligoniams reiktu,kad skirtu kokia inv.grupe,nes neimanoma normaliai gyvent verysad.gif

Ir man tas pats būna. Gydytojo išvada ,kad tai jau nuo vaikystės man ,o kai gerai pagalvoji ,tai tikrai ir randi visokių nuo mažens jau žinomų simptomų ,tik tiek ,kad jie būdavo labai silpni ir atrodydavo ,kad taip turi buti. Pries tris metus buvo irgi 3mėn vargimas su panasiais simptomais ,bet praėjo savaime kažkaip ,o db jau 5mėn vargstu su dideliu simptomu sąrašu ir dar trbt depresija dasidejus pergyvenu žiauriai.... O dar tik 19metų man ,tai kas bus vėliau dar? Sunku ,o iš pradžių pasirodė juokinga liga dar... Turbūt kas labiausiai nervina tai raumenų įtampa ir nuovargis juose.
Atsakyti
QUOTE(Tomyy @ 2015 02 15, 21:36)
Sveikos ,vaartoju jau mėnesį xanax ,pramistar. Bsk kažkiek lengviau ,bet pasitaiko dienų kai vėl nrml atkrenti. Klausimas jums kaip su akimis? Pvz mašinų sviesos naktį skleidžiama šviesa sukelia didesnius spindulius  ar šiaip kokių šviesų matomas  spindulių spindejimas daug didesnis nei iki susirgimo. Taip pat ką vargina užimas galvoje? Jis tai padidėja tai bsk pamazeja... Sunku jau vargti su visokiais simptomais...

Man su akimis visokių nesąmonių yra... Bet prasidėjo tada, kai pradėjau gerti AD. Kaip sakė, kad nuo AD. Bet jau virš metų negeriu jų ir niekas nepasikeičia.
Šviesoje sunku būti, matau savo tinklainę, kai pašviečia šviesa iš šono. Naktį irgi, kai pabundu ir prasimerkiu, pirniausiai prieš akis tarsi tinkals būtų, po to prasimirskiu...

QUOTE(*mable* @ 2015 02 16, 14:07)

Taip, dirbti yra be galo sunku... Greitai pervargsti, o dar tie visi simptomai, negerumai, na tikrai kančia. Su tokiu sutrikimu būtų idealu bent dalį dienos/savaitės dirbti tik. Nes visiškai užsidaryti namuose irgi nėra gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 16 vasario 2015 - 14:30