Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

Atlaidžių ir šviesių kitų jums metų, mielosios 4u.gif

Smagaus sutikimo, gražaus palydėjimo biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Dar vienas superinis Busy vaizdelis thumbup.gif Aš žiūrėdama tokias nuotraukas vis įsivaizduoju kaip atrodytų didelė tokia nuotrauka ant sienos - turbūt sėdėtau ir žiūrėtau vakarais rolleyes.gif
drinks_cheers.gif agam, smagus mūsų rajonėlis, truputį nuošalėje nuo kitų mikrorajonų, tvarkinga aplinka ir žmones skatina tvarkingai elgtis. Mano tėvukai dar iki šiol negali atsidžiaugti, kad atsikėlė čia gyventi biggrin.gif o jau man koks gerumas kai nereik čiut kas šokti mašinon ir lėkti, daba net iš tapkių nereik išlipti norint pas tėvukus nubėgti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 12 31, 18:01)
Kaži kaip ten Tuomce su TB, nesusimušė, kas kam arbatą darys? hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ne nesusimušėm biggrin.gif draugiškai abu dar nuėjom laukinukes pamaitinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau po gynimo grįžtu namo. Pagaliau viskas baigta. biggrin.gif

Su Naujaisiais metais 4u.gif
Aš Naujuosius sutinku su Yuffie biggrin.gif Nes ryt į darbą, tai vis tiek po 12 teks lovon eiti
user posted image

Atsakyti
Colomba - bigsmile.gif šaunuolė, sveikinu su baigimu, įsivaizduoju koks palengvėjimas kad viskas jau baigta biggrin.gif
Aš jau kišu saviškius į krepšus ir lekiu Naujųjų laukti, tik mano kailiniuotieji abu apspangę guli, miego nori ir visai nepasiruošę švęsti ir visai nesitiki, kad tuoj į svečius eis biggrin.gif ot tai nustebs Kruopa dėl neplaninės kelionės, jau ir per Kalėdas jai visos dienos susimaišė, nebežinojo mano kiškutė kuriom dienom reik savo tašę iš spintos truakti, kada prie durų kniaukti ir mane žadinti o čia dar ir vakare į svečius eisim, žodžiu visiška netvarka biggrin.gif
Nus tai vidurnaktį pakelsiu taurę už Naujuosius ir jus visas 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Magnuna, pas tėvukus kabo didelė nuotrauka ant drobės, kažkada padovanojau, gražiai atrodo, bet maliavoto paveikslo nepakeičia. blush2.gif Nuotrauka, tai tik nuotrauka... o menas, visai kas kita 4u.gif

Tuomce, ohooo... va čia tai pasišventimas thumbup.gif Dabar galit drąsiai lysti po kaldra ir laukti naujų metų drinks_cheers.gif

Colomba, valiooo thumbup.gif Gerai, kad gynimas pabaigtas. Dabar galima laisviau kvėpuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 31 gruodžio 2014 - 20:04
Colomba- sveikinu!

Busy- nu šaunių fotkių padavei. ir aš noriu ką nors taip gražiai pafotkyt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuomce: 31 gruodžio 2014 - 20:26
Kai pasveiksi, išeik į gamtą 4u.gif rasi daug gražaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2014 12 31, 20:27)
Kai pasveiksi, išeik į gamtą 4u.gif rasi daug gražaus thumbup.gif

Jau buvau lotuliukas.gif dėl to dabar namuos biggrin.gif dar tada pagalvojau , kodėl fotiko nepasiėmiau biggrin.gif
Atsakyti
Merginos

Palikim gruody ilgesį ir skausmą,
Gramzdinkim liūdesį giliausioj užmaršty,
Juk stovim ant Naujųjų Metų slenksčio-
Viltim šviesiausiom pildosi širdis drinks_cheers.gif

Dėkoju Jums visoms už tai ,kad šitoj temutėje gera būti wub.gif ir norisi vis grįžti ir grįžti,dalinkite ir toliau savo širdžių šilumą savo šeimoms,savo ir svetimiems pūkuočiams ir šalia esantiems draugams,nes tai ir yra didžioji Gyvenimo prasmė..Jūsų gerumas bumerangu grįžta Jums pačioms ir tada visiems gera gyventi.Būkite laimingos ir sveikos 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos Su naujaisiais (dabar kaip tik rusiksi naujieji atejo)
user posted image
Colomba sveikinu su baigimu
O mes jauciu irgi i centra nebevarysim ,nes gryzt ner kaip ,peskom valanda kulniuot.. o as migus tik 4val ir ryt vakare i darba, pasitenkinsim namais ir pasipuosim treningais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Iki susitikimo kitamet
Aciu, kad esat 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Treningai bent jau išeiginiai Azu? hihihi.gif

Vidam pasiruošusi susidzinksėti? thumbup.gif
Atsakyti