Smagaus sutikimo, gražaus palydėjimo
Atlaidžių ir šviesių kitų jums metų, mielosios
Dar vienas superinis Busy vaizdelis
Aš žiūrėdama tokias nuotraukas vis įsivaizduoju kaip atrodytų didelė tokia nuotrauka ant sienos - turbūt sėdėtau ir žiūrėtau vakarais
agam, smagus mūsų rajonėlis, truputį nuošalėje nuo kitų mikrorajonų, tvarkinga aplinka ir žmones skatina tvarkingai elgtis. Mano tėvukai dar iki šiol negali atsidžiaugti, kad atsikėlė čia gyventi
o jau man koks gerumas kai nereik čiut kas šokti mašinon ir lėkti, daba net iš tapkių nereik išlipti norint pas tėvukus nubėgti
QUOTE(busycat @ 2014 12 31, 18:01)
ne nesusimušėm
Colomba -
šaunuolė, sveikinu su baigimu, įsivaizduoju koks palengvėjimas kad viskas jau baigta
Aš jau kišu saviškius į krepšus ir lekiu Naujųjų laukti, tik mano kailiniuotieji abu apspangę guli, miego nori ir visai nepasiruošę švęsti ir visai nesitiki, kad tuoj į svečius eis
ot tai nustebs Kruopa dėl neplaninės kelionės, jau ir per Kalėdas jai visos dienos susimaišė, nebežinojo mano kiškutė kuriom dienom reik savo tašę iš spintos truakti, kada prie durų kniaukti ir mane žadinti o čia dar ir vakare į svečius eisim, žodžiu visiška netvarka
Nus tai vidurnaktį pakelsiu taurę už Naujuosius ir jus visas
Aš jau kišu saviškius į krepšus ir lekiu Naujųjų laukti, tik mano kailiniuotieji abu apspangę guli, miego nori ir visai nepasiruošę švęsti ir visai nesitiki, kad tuoj į svečius eis
Nus tai vidurnaktį pakelsiu taurę už Naujuosius ir jus visas
Magnuna, pas tėvukus kabo didelė nuotrauka ant drobės, kažkada padovanojau, gražiai atrodo, bet maliavoto paveikslo nepakeičia.
Nuotrauka, tai tik nuotrauka... o menas, visai kas kita
Tuomce, ohooo... va čia tai pasišventimas
Dabar galit drąsiai lysti po kaldra ir laukti naujų metų 
Colomba, valiooo
Gerai, kad gynimas pabaigtas. Dabar galima laisviau kvėpuoti
Tuomce, ohooo... va čia tai pasišventimas
Colomba, valiooo
Kai pasveiksi, išeik į gamtą
rasi daug gražaus
QUOTE(busycat @ 2014 12 31, 20:27)
Jau buvau
Merginos
Palikim gruody ilgesį ir skausmą,
Gramzdinkim liūdesį giliausioj užmaršty,
Juk stovim ant Naujųjų Metų slenksčio-
Viltim šviesiausiom pildosi širdis
Dėkoju Jums visoms už tai ,kad šitoj temutėje gera būti
ir norisi vis grįžti ir grįžti,dalinkite ir toliau savo širdžių šilumą savo šeimoms,savo ir svetimiems pūkuočiams ir šalia esantiems draugams,nes tai ir yra didžioji Gyvenimo prasmė..Jūsų gerumas bumerangu grįžta Jums pačioms ir tada visiems gera gyventi.Būkite laimingos ir sveikos
Palikim gruody ilgesį ir skausmą,
Gramzdinkim liūdesį giliausioj užmaršty,
Juk stovim ant Naujųjų Metų slenksčio-
Viltim šviesiausiom pildosi širdis
Dėkoju Jums visoms už tai ,kad šitoj temutėje gera būti
Merginos Su naujaisiais (dabar kaip tik rusiksi naujieji atejo)

Colomba sveikinu su baigimu
O mes jauciu irgi i centra nebevarysim ,nes gryzt ner kaip ,peskom valanda kulniuot.. o as migus tik 4val ir ryt vakare i darba, pasitenkinsim namais ir pasipuosim treningais
Iki susitikimo kitamet
Aciu, kad esat

Colomba sveikinu su baigimu
O mes jauciu irgi i centra nebevarysim ,nes gryzt ner kaip ,peskom valanda kulniuot.. o as migus tik 4val ir ryt vakare i darba, pasitenkinsim namais ir pasipuosim treningais
Iki susitikimo kitamet
Aciu, kad esat
Treningai bent jau išeiginiai Azu? 
Vidam pasiruošusi susidzinksėti?
Vidam pasiruošusi susidzinksėti?