Įkraunama...
Įkraunama...

****Mūsų katės ir katinėliai***

QUOTE(Tuomce @ 2015 01 01, 17:00)
Ne ne esme tikrai ne laide, kai kurios lemputes dega, cpu veikia, HDD irgi. Apie kompus abu nusimanom, ne vienas isrinktas ir tvarkytas buvo. Ir sitas jau buvo uzgrybaves, bet praeita kart susitvarkem, o vot siandien niekaip..

Ot uzsiroviau ant profu rolleyes.gif rolleyes.gif Bet nepiktybiskai ax.gif
Vidam, o ta Tavo TOPINI bucki platint galima? bigsmile.gif (PVZ zmonai parodyt)?
Magnum, o tamstyte bent "sampuno" gurkstelejot ar visa cesa paskui kates su fotiku lakstet? bigsmile.gif Klasiskas siuzetas!! lotuliukas.gif Pradziuginot! Dedu pliusa ne tiek uz potkes, kiek uz sumanyma ir paantrastes lotuliukas.gif
Biski pavydu.
Ir as noreciau bent dvi kates namuose turet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 01 01, 16:22)
  (PVZ zmonai parodyt)?

Biski pavydu.

O tai žmonai nerodai nieko kas tavo kompe yra g.gif aš net neklausiu nei vienos autorinių teisių, jei viešoj erdvėj ir dalinuosi su kuo noriu biggrin.gif

Nėra čia ko pavydėti, gali turėti net ne du ir ne tris augintiniu, tik noro reikia mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 01 01, 17:33)
O tai žmonai nerodai nieko kas tavo kompe yra  g.gif aš net neklausiu nei vienos autorinių teisių, jei viešoj erdvėj ir dalinuosi su kuo noriu  biggrin.gif

Nėra čia ko pavydėti, gali turėti net ne du ir ne tris augintiniu, tik noro reikia  mirksiukas.gif

Slept tai neslepiu, bet vienas kito laisku be leidimo irgi neatplesinejam. Ir taip jau 30 metu. Zmona emailo neturi. Manuoju naudojasi. Bet man net i galva nesauna, kad galeciau panasesni i jai adresuota teksta atsiverst. Jai turbut irgi. Nors gali vartyt; as slapta @ turiu biggrin.gif biggrin.gif Tai vadinasis PASITIKEJIMAS lotuliukas.gif
Vietos antrai katei neturim. Praktiskai 16-oj kvadratu 3 suauge zmones ir Sarkozy. Pastaroji is viso nieko judancio (neskaitant "virsininko") nepripazista schmoll.gif As jau net nemaitinu, bet vis tiek esu DIEVAS, zmona - maistelis, o aiste - dukimukas. Pacios kaltos, kad ja erzino. Dab ir Sarkozi mano, kad galima pult kada tik uzsinorisis. Ir puola zaraza! Visa laime, kad ilgai miega; kitaip nebutu nieko panasaus i GYVENIMA unsure.gif Krauju jau nebebuna, bet pedkelnes tai tik spek lopyt biggrin.gif
Atsakyti
Suplyšo mažosios batai. Nuvažiavom į maximą. Vienus matuojamės..- šaukia -spaudžia, kitus vėl spaudžia. Ne niekaip nesuprantu- juk pažiūrėjus- jai turi tikti. Nupirkom tokius, kurie jau nespaudžia. dabar užsimanė ji namuose pavaikščioti- užsimovė- sako- spaudžia. Na- jau galvoju kažkas čia ne taip. pasižiūriu batukus atidžiau- gi popieriaus prikišta. bigsmile.gif Na- nei juoktis nei verkti- dabar žyymiai per dideli.. doh.gif doh.gif
Atsakyti
jei čekį turi, bandyk ryt apkeisti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Magnunos reportažas superinis, labai skaniai susiskaitė/susižiūrėjo thumbup.gif bigsmile.gif
Nikita su ožkyte kokiame gražiame momente pagautos wub.gif
vilkros mažylės diiideli/maži batai doh.gif lotuliukas.gif
Ainu šįryt po mūsų 3 val.miego ( 9 val. ryto) nusprendė prie mūsų miegamojo durų pakniaukt. Aš nusprendžiau dėl šventos šeimos ramybės ją įsileist. Tada ji nusprendė paminkyt man šonus, žinoma akomponuojant traktoriniam murkimui, po to pabarškinti roletų grandinėles, tada atkrapštyti drabužių spintos duris priekinėmis letenomis. Aš nusprendžiau atidaryt spintos duris, idant mergiotė įsirangiusi lentynoje tarp drabužių tyliai snaustų. Ji nusprendė išmesti visą spintos lentynos turinį ant žemės. Ir tada jau mano vyras pakėlė galvą. Jis nieko nenusprendė. Bet ir man, ir Ainu atėjo supratimas, kad mes abi esame per plauką nuo ėjimo miegoti į rūsį. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 01, 18:51)
jei čekį turi, bandyk ryt apkeisti 4u.gif

Turiu- bet visa kita nukarpiau- etiketes, sujungimus ir pnš.. kaži ar bepriims.. g.gif

QUOTE(Aist @ 2015 01 01, 19:03)
Sveiki  4u.gif

Ainu šįryt po mūsų 3 val.miego ( 9 val. ryto) nusprendė prie mūsų miegamojo durų pakniaukt. Aš nusprendžiau dėl šventos šeimos ramybės ją įsileist.

Žinai- auksinės kantrybės Tavo vyras. Man nė pusės Ainu nuveiktos veiklos būtų užtekę, kad katytė miegotų vėl už durų.. Kažkaip labai mėgstu rytinį miegą..
Atsakyti
KOkie nepakantūs laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 01, 19:23)
KOkie nepakantūs laugh.gif

vakare- galiu būti pakanti- bet tas rytinis miegas- toooks saldus...
Atsakyti
kas gali būti saldžiau už šlapią nosį beee.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2015 01 01, 12:03)
Labas ryts, super psakojimas thumbup.gif
..ir ir.. Kas toliau..???? jau net kavos nebegaliu gerti..

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As irgi, pasidejau puodeli ir....kava atsalo lotuliukas.gif
Atsakyti
Mane ryte tai Katia prikele, atnese zaisliuka ir su lapce per smakra dauzo biggrin.gif laukia kol numesiu biggrin.gif

O as siandien beveik nebeprakalbu, tai net garsiai nusikeikt negaliu biggrin.gif

Batu istorija pralinksmino smile.gif

Sunku per tel viska sukomentuot ka noreciau doh.gif
Atsakyti