Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 08, 00:09)
Merginos, katik issiunciau savo foto i pirmame puslapyje esanti emaila. Fotkinausi pati save, tai ziuriu vardas atbulai gavosi. Ir apsvietimas neispudingas. Jei netiks, galesiu persifotkint. Negaliu i save ziuret, tai einu trint savo foto is tel.Negaliu patiket, kad tai as doh.gif

Gerai, siandien sukelsiu foto perziurai 4u.gif visos nubalsuos ir galesi paziureti musu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaitės, naujokių skyrelyje yra naujų nuotraukų. Prašom pažiūrėti ir palikti savo atsiliepimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 07, 19:25)
Awarded, mifera_, kuo dideliausios sekmes judviem. Padrebinsit kinkas, bet paskui dziaugsites rezultatais wub.gif

As cia pastoviai skaitineju jus, tai sianakt jau buvau konsultacijoj ir ruosiausi operacijai  biggrin.gif Matyt pilnatis veikia biggrin.gif

Blizzge, kiek suprantu tu naujoke ane? Ar taip lengvai naujokes priima i albuma?

aciu, na gal kaip nors, kaip cia visos po kazkik laiko, taip tikiuosi ir a,s po visko busiu patenkinta rezultatais smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ameira @ 2015 01 07, 21:08)
kada darysi? Mano limtinga diena sausio19. Pas M. Tai irgi dienas skaiciuoju blink.gif  ar esi kauniete? As is Vilniaus.

mano anksciau, as jau sausio 14, jau nepilna savaituke beliko, kartu ir dziaugiuosi ir nerimauju, bet manau viskas bus OK biggrin.gif
ne, deja as ne is Kauno.
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2015 01 07, 22:37)
Sveika prisijungusi  4u.gif
Maziau drebink kinkas, viskas bus super  thumbup.gif
pamatysi nesigailesi pasirinkusi M.  wub.gif
Papildyta:
Oho... kas cia dabar?  g.gif  M. ant bangos pasirodo!  thumbup.gif
Sekmes ir tau  4u.gif
Siuskit foto i pasta (1psl) ir i albumeli pateksite greit, kad net nemirktelsite  lotuliukas.gif  kai mes apziuresim ir ivertinsim  blink.gif
Papildyta:
Nera ko gedytis  4u.gif  ten visos lb panasaus likimo pries op., na o po op.  su skirtingom situacijom ir operaciju mastais, taciau siekiancios to paties  mirksiukas.gif
Laukiam ft  ax.gif

Aciu uz palaikyma, na as tikiuosi, kad M. geras pasirinkimas, nes apie ji vien liaupsias girdziu ir siaip jis man toks labai priimtinas pasirode, o dar pabendravus tai isvis toks paprastas, pajuokavo per konsultacija, tada jau visai neliko abejoniu del pasirinkimo pas ka operuotis 4u.gif
Atsakyti
Mano vardas TAIP 4u.gif negaliu iš tel fotki komentuoti.
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 01 08, 12:55)
Mano vardas TAIP 4u.gif  negaliu iš tel fotki komentuoti.

Aciu smile.gif , o kazin kiek taip man reikia surinkti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 08, 13:59)
Aciu smile.gif , o kazin kiek taip man reikia surinkti... blush2.gif

5 TAIP smile.gif
Atsakyti
Mano vardas, jau turi surinkusi 3 TAIP. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 08, 14:54)
Mano vardas, jau turi surinkusi 3 TAIP.  ax.gif

Mano vardas, TAIP nuo manes 4u.gif
Bet ft tai lb jau maza unsure.gif
Kirisama, prabalsuok uz mane albumelyje 4u.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 08, 17:44)
Mano vardas, TAIP nuo manes  4u.gif
Bet ft tai lb jau maza  unsure.gif
Kirisama, prabalsuok uz mane albumelyje  4u.gif aciu

Aciu uz taip, persifotkinsiu is naujo, cia as extra sugalvojau ant greicio lovoj guledama blush2.gif
Atsakyti
verysad.gif paskambini pasake ,kad blogas kraujo tyrimas. Leukocitai pakile,ryt 9v pakartotinai darys. **** blia ,o sian atskridau i sita salti kol pravaiksciojau visur,jau ir nosis uzsikimsus. Tai jei ryt op nedarys galiu apie savo svajone metu metams pamirst sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 08, 20:14)
verysad.gif  paskambini pasake ,kad blogas kraujo tyrimas. Leukocitai pakile,ryt 9v pakartotinai darys. **** blia ,o sian atskridau i sita salti kol pravaiksciojau visur,jau ir nosis uzsikimsus. Tai jei ryt op nedarys galiu apie savo svajone metu metams pamirst sad.gif

O tavo tyrimai daryti uk buvo ? Nu eina sau...tai jei visgi viskas ok tai ryt tave operuos ? Delko sakai metams pamirsti ? Siand kaip tik apie tave galvojau, galvojau, va, dar viena siand savo svajone ispildys...
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 08, 21:29)
O tavo tyrimai daryti uk buvo ? Nu eina sau...tai jei visgi viskas ok tai ryt tave operuos ? Delko sakai metams pamirsti ? Siand kaip tik apie tave galvojau, galvojau, va, dar viena siand savo svajone ispildys...

Dariaus UK pries pora sav ten 8r padidejusius leukocitus rode.Bet sake viskas normaliai. Jei ryt bus toks pats ats tai operuos,bet jei padidejes ne. O as susalau suandien cia,tai didele tikimybe kad bus auksciau.
Pas mane 4 vaikai ,tai suderint vel viska be sansu,o ir pinigai jau sumojeti uz viesbuti uz bilietus kuriu as neatgausiu. Reiks vel taupyt. Ai liudna. Tikiuos kad ivyks stebuklas leukocitai nepakils ir ryt bus op.
Atsakyti