QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 07, 19:25)
Awarded, mifera_, kuo dideliausios sekmes judviem. Padrebinsit kinkas, bet paskui dziaugsites rezultatais
As cia pastoviai skaitineju jus, tai sianakt jau buvau konsultacijoj ir ruosiausi operacijai

Matyt pilnatis veikia
Blizzge, kiek suprantu tu naujoke ane? Ar taip lengvai naujokes priima i albuma?
aciu, na gal kaip nors, kaip cia visos po kazkik laiko, taip tikiuosi ir a,s po visko busiu patenkinta rezultatais
Papildyta:
QUOTE(ameira @ 2015 01 07, 21:08)
kada darysi? Mano limtinga diena sausio19. Pas M. Tai irgi dienas skaiciuoju

ar esi kauniete? As is Vilniaus.
mano anksciau, as jau sausio 14, jau nepilna savaituke beliko, kartu ir dziaugiuosi ir nerimauju, bet manau viskas bus OK
ne, deja as ne is Kauno.
Papildyta:
QUOTE(virginp @ 2015 01 07, 22:37)
Sveika prisijungusi
Maziau drebink kinkas, viskas bus super
pamatysi nesigailesi pasirinkusi M.
Papildyta:
Oho... kas cia dabar?

M. ant bangos pasirodo!
Sekmes ir tau
Siuskit foto i pasta (1psl) ir i albumeli pateksite greit, kad net nemirktelsite

kai mes apziuresim ir ivertinsim
Papildyta:
Nera ko gedytis

ten visos lb panasaus likimo pries op., na o po op. su skirtingom situacijom ir operaciju mastais, taciau siekiancios to paties
Laukiam ft
Aciu uz palaikyma, na as tikiuosi, kad M. geras pasirinkimas, nes apie ji vien liaupsias girdziu ir siaip jis man toks labai priimtinas pasirode, o dar pabendravus tai isvis toks paprastas, pajuokavo per konsultacija, tada jau visai neliko abejoniu del pasirinkimo pas ka operuotis