Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(Awarded @ 2015 01 02, 13:13)
Pas mane is nugaros puses ant juosmens yea riebalu sankaupos,jas nusiurbines plastikos metu,bet dabar mastau gal prasyt ,kad darytu ilgesni randa ,kad ten ir oda sutraukt. Ar ilgesnis randas neitakoja nieko ?

Labas! Pas mane irgi buvo, tai prasiau, kad maksimaliai nusiurbu. Ir tie posparniai buvo, kur po lemenuku ant nugaros...ir aplamai pas mane nugara plati, tai nusiurbe kazkiek, bet dar yra truputi... Ir ziauriai sunku numes ti nuo tokios vietos. As manau randas turi buti nuo klubo iki klubo, kad normaliai ta pilvo oda istempti ir susiuti, kad po to nebutu nesklandumu. Ir aisku dar svarbu , kad randas butu zemiau ties bikiniu, kad nelystu krastai. Man maniskis super thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dan@25 @ 2015 01 02, 13:04)
Su Naujais Metais!!! Jungiuosi ir as i Jusu buri  mirksiukas.gif Siandiena jau 15 dienu praeje po riebalu nusiurbimo operacijos. Ir ka galiu pasakyti: labai dziaugiuosi, kad pagaliau isdrysau ir pasidariau. Svarstymu ir abejoniu buvo labai daug, praktiskai iki pat paskutines minutes  ax.gif Dariausi Kaune, pas M. Siurbe sonus,pilva, kelius, slaunu abiejas puses. Atrodo ir neturejau virsvorio, taciau nusiurbe ~1,5l riebalu. Labai bijojau pooperacinio laikotarpio (vis delto 12 pjuviuku dare),  taciau jis nebuvo labai skausmingas. Jau 4 diena ejau i darba. Jauciausi kaip gerai sumusta arba labai gerai pasportavusi.  Hematomos dar ir dabar neisnyke. Laukiu nesulaukiu, kada galesiu vaikscioti jau be korseto  ax.gif Zodziu,esu patenkinta. Labai tikiuosi, kad ir rezultatai matysis po 3-4 menesiu  4u.gif

Sveika prisijungus!
Saunu, kad patenkinta pokyciais. O tu gimdziusi? Kaip su pilvuku ir bamba reikalai? Plastikos nereikejo daryti?
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 01 02, 23:09)
Labas! Pas mane irgi buvo, tai prasiau, kad maksimaliai nusiurbu. Ir tie posparniai buvo, kur po lemenuku ant nugaros...ir aplamai pas mane nugara plati, tai nusiurbe kazkiek, bet dar yra truputi... Ir ziauriai sunku numes ti nuo tokios vietos. As manau randas turi buti nuo klubo iki klubo, kad normaliai ta pilvo oda istempti ir susiuti, kad po to nebutu nesklandumu. Ir aisku dar svarbu , kad randas butu zemiau ties bikiniu, kad nelystu krastai. Man maniskis super thumbup.gif
Papildyta:

Sveika prisijungus!
Saunu, kad patenkinta pokyciais. O tu gimdziusi? Kaip su pilvuku ir bamba reikalai? Plastikos nereikejo daryti?

Roxyte, kaip tavo papuliu randukai? Kada parodysi kas tau ten nepatinka?
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2015 01 02, 13:34)

Macianca, pamenu klausei apie pilvuko apacia atsisedus. O kaip pas tave ten viskas atrodo? Kaip tavo svoriukas krenta? Gal jau sportuoji?
Atsakyti
Sveikos smile.gif Nauji metai, nauja temute, aciu, smagu, reiskias reikalinga...
Priminsiu apie save, antra vaikuti pagimdziau pries kiek daugiau nei 4 men. Ugis 1.62 , svoris 71-72.. Tos sventes svorio metimui nei kiek nepadejo... schmoll.gif ..Zodziu, konsultuosiuos uz 3 sav pas Kaikari Dubline. Operuotis planuociau balandi... Pergyvenu, kad sakys, kad per stora esu ir nedarys jokios plastikos man...Reik kazkaip pakrist zemiau 70 iki konsultacijos ir tada kaip reikiant kuuuusti iki balandzio...
Atsakyti
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 02, 23:57)
Sveikos smile.gif Nauji metai, nauja temute, aciu, smagu, reiskias reikalinga...
Priminsiu apie save, antra vaikuti pagimdziau pries kiek daugiau nei 4 men. Ugis 1.62 , svoris 71-72.. Tos sventes svorio metimui nei kiek nepadejo... schmoll.gif ..Zodziu, konsultuosiuos uz 3 sav pas Kaikari Dubline. Operuotis planuociau balandi... Pergyvenu, kad sakys, kad per stora esu ir nedarys jokios plastikos man...Reik kazkaip pakrist zemiau 70 iki konsultacijos ir tada kaip reikiant kuuuusti iki balandzio...

Manau, kad darai tragedija su tuo svoriu rolleyes.gif
as op diena sveriau 75.5kg, ugis 165cm., niekas nieko ne neuzsimine, kad lb cia jau blogai tas svoris. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 01 02, 22:09)

O tu esi albume? Pas ka tu dareis?
QUOTE(virginp @ 2015 01 02, 23:18)
Manau, kad darai tragedija su tuo svoriu  rolleyes.gif
as op diena sveriau 75.5kg, ugis 165cm., niekas nieko ne neuzsimine, kad lb cia jau blogai tas svoris.  tongue.gif

Rimtai tiek sverei? As jau depresuot pradedu ,kad 78 kg sveriu 171 cm,o operacija uz 7 dienu. Dar durne nuejau paziuret realself puslapi kur visokie nesugyjimai didziausios aizdos,zodziu pamnikuot pradedu

Jau sita kart raset,bet gal dar galit pakartot kokiu pleistru po op,koku randui graint reiktu nusipirkt,nes leituvoj busiu tik kelias dienas,noretusi susipirkt viska .
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 03, 02:22)
  Jau sita kart raset,bet gal dar galit pakartot kokiu pleistru po op,koku randui graint reiktu nusipirkt,nes leituvoj busiu tik kelias dienas,noretusi susipirkt viska .

Sveika,
Naudojom Mepiform pleistra,bet jis neleidzia odai kvepuoti. as buvau naudojus Micropore pleistra. Dar tepaliukus nuo randu pirkomes- Drematix arba contraktube ar kazkaip panasiai rasosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 03, 10:19)
Sveika,
Naudojom Mepiform pleistra,bet jis neleidzia odai kvepuoti.  as buvau naudojus Micropore pleistra. Dar tepaliukus nuo randu pirkomes- Drematix arba contraktube ar kazkaip panasiai rasosi smile.gif

Kirisama, is kur sumastei, kad Mepiform neleidzia kvepuoti? g.gif
as naudoju berods ketvirta dezute mirksiukas.gif
tepaliukas man geriausias keli-cote, dabar turiu dar purskiama, tai pilvo randui naudoju kelo-cote, o krutines randams naudoju mepiform pleistrus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 03, 10:54)
Kirisama, is kur sumastei, kad Mepiform neleidzia kvepuoti?  g.gif
as naudoju berods ketvirta dezute  mirksiukas.gif
tepaliukas man geriausias keli-cote, dabar turiu dar purskiama,  tai pilvo randui naudoju kelo-cote, o krutines randams naudoju mepiform pleistrus.  thumbup.gif

Na, man taip pasirode, kai ji naudojau g.gif o po to Balciunas sake, jis man ta mikropore dave naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 03, 11:08)
Na, man taip pasirode, kai ji naudojau  g.gif o po to Balciunas sake, jis man ta mikropore dave naudoti.

O sakyk nuo ko jis tau ji dave? Tas pleistras gi ne nuo randu blink.gif jis tiesiog chirurginis pleistras?
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 03, 11:49)
O sakyk nuo ko jis tau ji dave? Tas pleistras gi ne nuo randu  blink.gif  jis tiesiog chirurginis pleistras?

Dave, kad prilaikytu oda pjuvio vietoje. Mano darbe fizinis kruvis buna, tad kad oda nesitemptu toj vietoj ir randas neplatetu klijavau kelis kartus. Siaip jis man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 03, 12:55)
Dave, kad prilaikytu oda pjuvio vietoje. Mano darbe fizinis kruvis buna, tad kad oda nesitemptu toj vietoj ir randas neplatetu klijavau kelis kartus. Siaip jis man patiko.

Gal as netaip supratau blush2.gif maniau kad Awarded klause apie pleistrus nuo randu, tad tavo minetas Mepiform ir yra nuo randu (Mepiform 5x7.5cm sterilus tvarstis randams šalinti). Jis visiskai skirtingas nuo to, kuri tu mini skirta pooperaciniam periodui.
Gal apie nekvepuojanti tu turejai omeny pleistrus Mepore, o ne mepiform? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 03 sausio 2015 - 12:12
QUOTE(virginp @ 2015 01 03, 00:44)
Roxyte, kaip tavo papuliu randukai? Kada parodysi kas tau ten nepatinka?
Papildyta:
Macianca, pamenu klausei apie pilvuko apacia atsisedus. O kaip pas tave ten viskas atrodo? Kaip tavo svoriukas krenta? Gal jau sportuoji?

Labas,atsisedus siaip grazu bet vakarais jau buna rinke,o pas tave?

Svoris toks pat nepriaugau ir nepameciau nes nesusiemu:(Bet stebiu kad neaugtu..Ehh..vis planuoju pradet nevalgyt bet manau kol gyvensiu tol bus savo malonumui tas gyvenimas . pilvo ner,nugara dailesne ir jau gerai..
O sportuot,as gyvenime nesportuoju schmoll.gif Man be sportu super kai ne valgau..
Atsakyti