QUOTE(Awarded @ 2015 01 02, 13:13)
Pas mane is nugaros puses ant juosmens yea riebalu sankaupos,jas nusiurbines plastikos metu,bet dabar mastau gal prasyt ,kad darytu ilgesni randa ,kad ten ir oda sutraukt. Ar ilgesnis randas neitakoja nieko ?
Labas! Pas mane irgi buvo, tai prasiau, kad maksimaliai nusiurbu. Ir tie posparniai buvo, kur po lemenuku ant nugaros...ir aplamai pas mane nugara plati, tai nusiurbe kazkiek, bet dar yra truputi... Ir ziauriai sunku numes ti nuo tokios vietos. As manau randas turi buti nuo klubo iki klubo, kad normaliai ta pilvo oda istempti ir susiuti, kad po to nebutu nesklandumu. Ir aisku dar svarbu , kad randas butu zemiau ties bikiniu, kad nelystu krastai. Man maniskis super

Papildyta:
QUOTE(Dan@25 @ 2015 01 02, 13:04)
Su Naujais Metais!!! Jungiuosi ir as i Jusu buri
Siandiena jau 15 dienu praeje po riebalu nusiurbimo operacijos. Ir ka galiu pasakyti: labai dziaugiuosi, kad pagaliau isdrysau ir pasidariau. Svarstymu ir abejoniu buvo labai daug, praktiskai iki pat paskutines minutes
Dariausi Kaune, pas M. Siurbe sonus,pilva, kelius, slaunu abiejas puses. Atrodo ir neturejau virsvorio, taciau nusiurbe ~1,5l riebalu. Labai bijojau pooperacinio laikotarpio (vis delto 12 pjuviuku dare), taciau jis nebuvo labai skausmingas. Jau 4 diena ejau i darba. Jauciausi kaip gerai sumusta arba labai gerai pasportavusi. Hematomos dar ir dabar neisnyke. Laukiu nesulaukiu, kada galesiu vaikscioti jau be korseto
Zodziu,esu patenkinta. Labai tikiuosi, kad ir rezultatai matysis po 3-4 menesiu 

Sveika prisijungus!
Saunu, kad patenkinta pokyciais. O tu gimdziusi? Kaip su pilvuku ir bamba reikalai? Plastikos nereikejo daryti?