Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(mifera_ @ 2015 01 18, 20:41)
randas mano ilgas, vienoj pusej iki klubo kaulo o kitoj net uz klubo, ten daugiau odos laisvis buvi tai taip reikejo... Bet jis gan zemai,na kie zinau M. labai stengiasi kad jis kuo zemiau butu ir sonai neuzke tiesus, bent jau kol kas, o kaip jis veliau atrodys ar nepakils ir neisplates, tai nuo musu organizmo priklauso.

Kokie tavo ugis/svoris buvo pries op.?
Atsakyti
As pilvapas M., musu su mifera tik pora dienu skirtumas. Tai panasiai gysim:))
Randas mano nuo klubo iki klubo, gana zemai, dar sunku pasakyt, ar viskas graziai sugis, bet labai tikiuos, ir visom tuo linkiu!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ameira: 18 sausio 2015 - 20:40
O gal jūs žinot kiek centimetrų odos jums pašalino? Na kai ten prieš operaciją išpiešia pilvą, prie linijų paprastai būna surašyti skaičiukai.
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 01 18, 21:49)
O gal jūs žinot kiek centimetrų odos jums pašalino? Na kai ten prieš operaciją išpiešia pilvą, prie linijų paprastai būna surašyti skaičiukai.

Realiai tai 5 cm virs lytiniu lūpų eina apatine linija ir iškart virs bambos viršutinė linija, tos linijos susijungia ovalu šonuose, viršutinė būna lenktesne. Tai tas plotas pasišalina, tikiuosi aiškiai papasakojau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ameira @ 2015 01 18, 19:47)
As irgi turiu didziule melyne, sakyciau daugiau is nugaros puses, vienam sone. Ir dar nepradejau israsytu vaistu gert, vyras isvaziavo darbo reikalais su visais receptais, dar turi dukryte parvezt, labai pasiilgau tongue.gif , tai va griztu i po truputi i savo rutina. Man ir iki kauno 100km, vaziuosiu ketvirtadieni, pirma karta su vyru, po to bandysiu pati. Kaip tau randas atrodo?
Papildyta:

Oi kaip man sitas forumas padejo! Ir apsisprendimui ir isvis atvaziavau tokia visazinanti profesore biggrin.gif

Man irgi ziauriai padejo!!! Super forumas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 18, 20:20)
Kokie tavo ugis/svoris buvo pries op.?

as nebuvau is lieknuju ugis 1,72 o svoris 78 buvo op diena.
Papildyta:
QUOTE(Enita @ 2015 01 18, 20:49)

kiek cm nezinau bet sake 1,3kg
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 01 18, 21:49)

Man kokiu skaiciuku nerase mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir mano klausimas prie to pacio kaip Enitos - ar nupasakojo ka konkreciai dare op metu? Kaip sutempe raumenis? Ar pacios jauciat, kad pilvas tapo kietas, tvirtas? Ar gal skauda pilvo apacioje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kirisama: 18 sausio 2015 - 22:05
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 18, 22:04)
Ir mano klausimas prie to pacio kaip Enitos - ar nupasakojo ka konkreciai dare op metu? Kaip sutempe raumenis? Ar pacios jauciat, kad pilvas tapo kietas, tvirtas? Ar gal skauda pilvo apacioje?

as asmeniskai tai dar pilvo visai nejauciu, jis dar nejautrus ti vaizdas tai labai grazus, nepalyginsi kas buvo. Kas del odos tai daktaras vuska nupasakojo ka ir kap darys ka nupjaus ir t.t. O del raumenu ar dar kazko tai sake matys op metu. Tai manjie buvo praktiskai neprasiskyre.
Atsakyti
QUOTE(onemoretime @ 2015 01 18, 21:58)
Realiai tai 5 cm virs lytiniu lūpų eina apatine linija ir iškart virs bambos viršutinė linija, tos linijos susijungia ovalu šonuose, viršutinė būna lenktesne. Tai tas plotas pasišalina, tikiuosi aiškiai papasakojau  4u.gif

Šitą tai žinau, tiesiog man sakė, kad mano bamba labai aukštai, dėl to bus labai didelis tempimas ir randas gali užkilt aukštyn, tai vat ir pasidarė įdomu koks tas tarpas nuo apatinio pjūvio iki bambos būna pas kitas.
Atsakyti
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 18, 23:15)
as asmeniskai tai dar pilvo visai nejauciu, jis dar nejautrus ti vaizdas tai labai grazus, nepalyginsi kas buvo. Kas del odos tai daktaras vuska nupasakojo ka ir kap darys ka nupjaus ir t.t. O del raumenu ar dar kazko tai sake matys op metu. Tai manjie buvo praktiskai neprasiskyre.

Man irgi sake kad praktiskai neprasiskyre thumbup.gif bet vistiek juos suima ir susiuva drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2015 01 18, 20:49)

As jau rasiau,man 15cm nupjove.

QUOTE(onemoretime @ 2015 01 18, 20:58)
Realiai tai 5 cm virs lytiniu lūpų eina apatine linija ir iškart virs bambos viršutinė linija, tos linijos susijungia ovalu šonuose, viršutinė būna lenktesne. Tai tas plotas pasišalina, tikiuosi aiškiai papasakojau  4u.gif

Man piese irgi 5cm nuo lyt lupu,bet pakilo randno vidurys.Bet pas mane ten jau gan geras gabalas odos buvo susikaupes tuose 5 cm. Nanau tas kylimas nuo to ir priklauso.Bet dabar uztai lupytes grazios pasitempusios,o ne kaip botoxo privarytos smile.gif
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 18, 21:36)
as nebuvau is lieknuju ugis 1,72 o svoris 78 buvo op diena.
Papildyta:

kiek cm nezinau bet sake 1,3kg

Mes tin 1cm skiriames. Op diena sveriau tiek pat.

QUOTE(Kirisama @ 2015 01 18, 22:04)

As po OP kai pas K kabinete perrisima dare uzklausiau ka? kur? kiek? tai jis nuejo prie kompo ir sudiktavo viska kur kiek gramus siurbe,kur ka pjove. Tik as neprisimenu visko doh.gif

Pas mane kietumo jokio ner ,o minksta ir kai vyras masazuoja garsas kaip vandeni pilstytu. Net pasilenkus garsas sklinda,kaip koki buteli praryjus buciau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Awarded: 18 sausio 2015 - 22:45