QUOTE(Enita @ 2015 01 18, 20:49)
O gal jūs žinot kiek centimetrų odos jums pašalino? Na kai ten prieš operaciją išpiešia pilvą, prie linijų paprastai būna surašyti skaičiukai.
As jau rasiau,man 15cm nupjove.
QUOTE(onemoretime @ 2015 01 18, 20:58)
Realiai tai 5 cm virs lytiniu lūpų eina apatine linija ir iškart virs bambos viršutinė linija, tos linijos susijungia ovalu šonuose, viršutinė būna lenktesne. Tai tas plotas pasišalina, tikiuosi aiškiai papasakojau
Man piese irgi 5cm nuo lyt lupu,bet pakilo randno vidurys.Bet pas mane ten jau gan geras gabalas odos buvo susikaupes tuose 5 cm. Nanau tas kylimas nuo to ir priklauso.Bet dabar uztai lupytes grazios pasitempusios,o ne kaip botoxo privarytos
QUOTE(mifera_ @ 2015 01 18, 21:36)
as nebuvau is lieknuju ugis 1,72 o svoris 78 buvo op diena.
Papildyta:
kiek cm nezinau bet sake 1,3kg
Mes tin 1cm skiriames. Op diena sveriau tiek pat.
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 18, 22:04)
Ir mano klausimas prie to pacio kaip Enitos - ar nupasakojo ka konkreciai dare op metu? Kaip sutempe raumenis? Ar pacios jauciat, kad pilvas tapo kietas, tvirtas? Ar gal skauda pilvo apacioje?
As po OP kai pas K kabinete perrisima dare uzklausiau ka? kur? kiek? tai jis nuejo prie kompo ir sudiktavo viska kur kiek gramus siurbe,kur ka pjove. Tik as neprisimenu visko
Pas mane kietumo jokio ner ,o minksta ir kai vyras masazuoja garsas kaip vandeni pilstytu. Net pasilenkus garsas sklinda,kaip koki buteli praryjus buciau
Pradzia 2015.01.29