Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(roxyte @ 2015 01 21, 16:42)

O Mano vardas gavo slapuka albumo?

Gavau 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mataij @ 2015 01 21, 16:53)

Pilvas atrodo prilipęs prie nugaros  biggrin.gif

Laukiu sito jausmo thumbup.gif , sekmes gyjant 4u.gif
Papildyta:
Awarded, kaip tu sveiksti ?
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 01 21, 20:27)
Mataij, uz svajones issipildyma 4u.gif Sveik mirksiukas.gif

Jau nauju svajoniu yra ax.gif
Ačiū merginos
Atsakyti
Sveikos 4u.gif šitą temą skaitau jau kokius 7 metus, ir vis svajodavau ir bijodavau, bet dabar jau op suplanuota vasario menesį smile.gif
Ti gydytojas sake, kad net labai žemai yra mano gaktikaulis, reiks labai daug odos nuimti ir apačioje tokios kaip raukšlės gali susidaryti unsure.gif ar kuriai yra toks atvejis buvęs ir po kiek laiko ar jos isitiesino , ačiū už atsakymą 4u.gif
Ir kaip būtų galima pamatyti jūsų pilvukų nuotraukytes, ar reikia žinučių kiekį surinkti ar kitokios sąlygos bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 21 sausio 2015 - 21:27
QUOTE(laurada @ 2015 01 21, 21:26)
Sveikos  4u.gif  šitą temą skaitau jau kokius 7 metus, ir vis svajodavau ir bijodavau, bet dabar jau op suplanuota vasario menesį  smile.gif
Ti gydytojas sake, kad net labai žemai yra mano gaktikaulis, reiks labai daug odos nuimti ir apačioje tokios kaip raukšlės gali susidaryti  unsure.gif ar kuriai yra toks atvejis buvęs ir po kiek laiko ar jos isitiesino , ačiū už atsakymą  4u.gif
Ir kaip būtų galima pamatyti jūsų pilvukų nuotraukytes, ar reikia žinučių kiekį surinkti ar kitokios sąlygos  bigsmile.gif

blush2.gif na as manau jei skaitai taip seniai sia tema, turetum ir salygas patekimo i albumuka zinoti.. jos pirmame puslapyje.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurada @ 2015 01 21, 22:26)
Sveikos  4u.gif  šitą temą skaitau jau kokius 7 metus, ir vis svajodavau ir bijodavau, bet dabar jau op suplanuota vasario menesį  smile.gif
Ti gydytojas sake, kad net labai žemai yra mano gaktikaulis, reiks labai daug odos nuimti ir apačioje tokios kaip raukšlės gali susidaryti  unsure.gif ar kuriai yra toks atvejis buvęs ir po kiek laiko ar jos isitiesino , ačiū už atsakymą  4u.gif
Ir kaip būtų galima pamatyti jūsų pilvukų nuotraukytes, ar reikia žinučių kiekį surinkti ar kitokios sąlygos  bigsmile.gif

Sveika 4u.gif idomus tavo atvejis su tom raukslem g.gif o kuris chirurgas taip sake? O klubai irgi zemai?
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 21, 22:18)
Jau nauju svajoniu yra ax.gif
Ačiū merginos

Sveikinu, greičiau gyk ir kibk i darbus, kad įgyvendinti naujas svajones rolleyes.gif tavo foto nukėlė i smagius prisiminimus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 01 21, 22:39)
Sveika  4u.gif idomus tavo atvejis su tom raukslem  g.gif o kuris chirurgas taip sake? O klubai irgi zemai?

I el.paštą imčiau nuotraukytes įvertinkite blush2.gif
O istorija tokia, vis pasiskaitinėdama šią temą, paskaičiau, kad viena narė ruošiasi klinikose darytis op, tai su ja asmeniškai susirašinėjome ir po kiek laiko vėl parašiau, kaip sugijo ir.t.t atsiliepimai buvo geri. Paskui r draugė pasakė, kad kažkas darėsi ir labai liko patenkinta. Tai ir aš nuėjau, iš pradžių pasižiūrėjau, kaip pats gydytojas(gyd.Venclauskas) kaip žmogus ar man patiks ir ėjau del tulžies pūslės op. kalbėtis, nes po nėtumo ne vien pilvas liko, bet ir akmenų kruvą doh.gif
Tai rugsėjio mėnesįš yra padarytą tulžies pūslės operacija, tikrai labai patenkinta, jokio randuko nėra, kad buvo kas daryta thumbup.gif
Ir dabar dėl op viska smulkiai išaiškino, parodė ką ir kaip darys ir , kad tikrai labai žemai yra tas gaktikaulis, nu aš juo pasitikiu biggrin.gif tik įdomu ar yra dar kam nors taip buvę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurada: 21 sausio 2015 - 22:32
Mataij, sekmingo gijimo 4u.gif as sulaukiau atsakymu is 2 kliniku, bet kainu skirtumas tai nemazas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redy: 21 sausio 2015 - 22:42
QUOTE(Mano vardas @ 2015 01 21, 21:08)

Awarded, kaip tu sveiksti ?

Aciu as gerai smile.gif kaip vyras sako jau skraidau smile.gif vakar atrodo dar sunku atsisyot buvo,o siandien pasoku kaip sveika. Tik po krutine tas guzas skauda,penktadieni varau siuku traukt,tai sake nufotkins ir K fito nusius. Bet kiek nete skaiciau tai normalu ,kiekvienai skirtingai tas raumuo gyja.
Tik va svorio tai jau priaugau ryju ir mazai judu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 22, 02:23)
Aciu as gerai smile.gif kaip vyras sako jau skraidau smile.gif vakar atrodo dar sunku atsisyot buvo,o siandien pasoku kaip sveika. Tik po krutine tas guzas skauda,penktadieni varau siuku traukt,tai sake nufotkins ir K fito nusius. Bet kiek nete skaiciau tai normalu ,kiekvienai skirtingai tas raumuo gyja.

Tai jau yra po op., svoris pradeda augti nuo oro lotuliukas.gif
koks dabar tavo svoriukas?
Atsakyti
Shagrifa jau turi surinkusi keletą balsų ax.gif kviečiu aktyviai dalyvauti temoje, papasakok kada ir pas ką planuojiesi operaciją 4u.gif

Į Naujokių skyrelį įkėliau Laurados nuotraukas, prašom pažiūrėti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(laurada @ 2015 01 21, 23:29)
I el.paštą imčiau nuotraukytes įvertinkite  blush2.gif
O istorija tokia,  vis pasiskaitinėdama šią temą, paskaičiau, kad viena narė ruošiasi klinikose darytis op, tai su ja asmeniškai susirašinėjome ir po kiek laiko vėl parašiau, kaip sugijo ir.t.t atsiliepimai buvo geri. Paskui r draugė pasakė, kad kažkas darėsi ir labai liko patenkinta. Tai ir aš nuėjau, iš pradžių pasižiūrėjau, kaip pats gydytojas(gyd.Venclauskas) kaip žmogus ar man patiks ir ėjau del tulžies pūslės op. kalbėtis, nes po nėtumo ne vien pilvas liko, bet ir akmenų kruvą  doh.gif
Tai rugsėjio mėnesįš yra padarytą tulžies pūslės operacija, tikrai labai patenkinta, jokio randuko nėra, kad buvo kas daryta  thumbup.gif
Ir dabar dėl op viska smulkiai išaiškino, parodė ką ir kaip darys ir , kad tikrai labai žemai yra tas gaktikaulis, nu aš juo pasitikiu  biggrin.gif  tik įdomu ar yra dar kam nors taip buvę  ax.gif

O kas čia per gydytojas? Kiek randu google jis ne plastikos chirurgas g.gif ar kažką painioju? O tai pilvo plastiką irgi jis darytų, ar kaip?
Papildyta:
Mataij, kai galėsi, į albumą įrašyk pas ką, už už kiek ir ką dareisi ir perkelk albumą prie to gydytojo. Jei neišeis, tada aš perkelsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mataij @ 2015 01 21, 20:42)
Mano albumas papildytas  ax.gif
Jau buvau WC

Super thumbup.gif Dziaugiuos uz tave!!!!
Papildyta:
QUOTE(Awarded @ 2015 01 22, 02:23)

Man taip idomu kaip tas pagurklis tavo? Skauda, melyna? Dar su kauke ant veido?
Atsakyti