Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 4

QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 23, 14:07)
o kodėl tu šoną su tom "lūpytėm" slepi  rolleyes.gif man tai  thumbup.gif  atrodo  blush2.gif man viršuje irgi pradžioje skaudėjo unsure.gif

Tatto ten pas mane smile.gif ir ant juosmens didele tatu tai tos puse isvis nekeliu reik daug tusuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 23, 14:05)
Sveikos. Palindau po dusu pries siules tai ir nusifotkinau be pleistru. Kazkaip ne taip baisiai ir sutinus kaip paciai jaucias. Kaire puse labiau patinus ir po krutine matosi tas guzas ar kuriai taip buvo? Ir ziuriu bamba mano ne centre, praziurejau foto ir pries op ji ne centre buvo ,tik per lasinius nesimate  doh.gif

Jokio patinimo nematau iš foto
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 23, 14:13)
Tatto ten pas mane smile.gif ir ant juosmens didele tatu tai tos puse isvis nekeliu reik daug tusuot smile.gif

tai rodyk tą tatoo bigsmile.gif pilnas vaizdas matysis pilvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 23, 15:13)

Matos, kad siek tiek patinus, aš pradžioje irgi taip tinau, pojūčiai bjauresni, nei realiai matosi. Nustojau tint apie 1,5 mėn kai buvo.
Atsakyti
Sveikutes,dirbu tai tik paskaitau jus vakarais per telefona..
Awarded patinus paliginau dabar savo pilva ir jos,praeis bus ledas biggrin.gif

Del perrisimu tai dusas dusu bet perrisimus daryt butina nors kas 2-3dienas o drena laiko ne savaite dvi ar 3dienas o sprendzia pagal kiek issidrenuoja,per para kai ne daugiau 50ml-istraukia..
Atsakyti
Kiek daug naujokiu albumelyje!!!! Smagu thumbup.gif Sveikos atvykusios !!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 01 23, 15:48)
Kiek daug naujokiu albumelyje!!!! Smagu  thumbup.gif  Sveikos atvykusios !!!! 4u.gif

visa laika didesnis sujudimas buna ziema.. mirksiukas.gif ruosiasi vasarai visos.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roxyte @ 2015 01 23, 17:48)
Kiek daug naujokiu albumelyje!!!! Smagu  thumbup.gif  Sveikos atvykusios !!!! 4u.gif

Jus naujokes matot, o naujokes jusu groziu tai ne bebe.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 23, 15:13)

Viskas ten pas tave grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(onemoretime @ 2015 01 23, 16:12)
Matos, kad siek tiek patinus, aš pradžioje irgi taip tinau, pojūčiai bjauresni, nei realiai matosi. Nustojau tint apie 1,5 mėn kai buvo.

Kodel tu tokias ft sukelei? Nesimato visiskai randuko. schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2015 01 23, 14:42)
tai rodyk tą tatoo  bigsmile.gif  pilnas vaizdas matysis pilvo  biggrin.gif

Ne nerodysiu nes tai parasas jei jai veido nerodau vadinas nenoriu ,kad kas pagal tatu atpazintu smile.gif LT maza nezinau kur kokioj temoj kokua cekava zose smile.gif Nors tatto nieks ir nemato ,bet ai. Tatto taik tik puse liko reiks dasipiest kai sugysiu smile.gif

As jau be siuliu,sake graziai gyja ,patinimas normalus ir kaip rukanciai isvis viskas grazu smile.gif

Bet tai koks K fainas jis man visa nugara nusiurbe i ta pacia kaina ,net nesitrem sake nepergyvenk nusiurbsiu kur reik. Tai 6 skyles nugaroj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Awarded @ 2015 01 23, 18:29)
Ne nerodysiu nes tai parasas jei jai veido nerodau vadinas nenoriu ,kad kas pagal tatu atpazintu smile.gif LT maza nezinau kur kokioj temoj kokua cekava zose smile.gif Nors tatto nieks ir nemato ,bet ai. Tatto taik tik puse liko reiks dasipiest kai sugysiu smile.gif

As jau be siuliu,sake graziai gyja ,patinimas normalus ir kaip rukanciai isvis viskas grazu smile.gif

Bet tai koks K fainas jis man visa nugara nusiurbe i ta pacia kaina ,net nesitrem sake nepergyvenk nusiurbsiu kur  reik. Tai 6 skyles nugaroj smile.gif

Ju darbas yra ne vien oda ispjauti, o ir sukonturuoti taip kad gautusi viskas proporcingai drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2015 01 23, 18:25)
Viskas ten pas tave grazu  thumbup.gif
Papildyta:
Kodel tu tokias ft sukelei? Nesimato visiskai randuko. schmoll.gif  g.gif

Todėl, kad randas nesikeičia, o bamba gilėja ir nustojau tint, jei netinka tokios, galiu visai nekelti jokiu.
Atsakyti