Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(zeneta @ 2015 01 06, 16:55)
ten mano  gimines gyvena -artimi  ax.gif Mazas bet fainas miestelis -vaikysteje Gargzduose prie Minijos maudemes  ax.gif tai tu gal kranto mokykloje mokytojauji  ax.gif

JO:-)
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2015 01 06, 16:03)
aciu YEZY , gaudykit butinai , labiausiai ir turiu vilties  kad  man pagausit , siandien parasiau temoj nes neikele sio dydzio...bet laikau kumscius wink.gif) nepamirskyt manes  biggrin.gif

....................

man tas paltukas labai patinka ...
  praeitais metais  imetus buvau  i temuke ,kad  ieskau color block toki

https://www.google.l...N...366&bih=667

radau ,bet kainavo labai daug apie 700-800 dol berods  ...tai sis  J.CREW man kazkuom panasus ,smagus ,sodrios spalvos ,kaina zymiai geresne  bigsmile.gif

o koki paltuka jus vis gaudot nesuprantu biggrin.gif ?

ir kaip dydziai?
jauciu man su 100krutine 12reik?
Atsakyti
QUOTE(musiukas111 @ 2015 01 06, 12:32)
Parduodu tokius 7.5 dydi uz 32 eurus (kiek mokejau). Man per dideli. Manau tiktu 39 dydziui

Sveiki, kaip jums parašyti? Nemoku dar čia elgtis smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(mamakubu @ 2015 01 06, 17:04)
BMW kaip suprantu buvo kvietimai atsiimt siuntinuku. bet as negavau laiskiuko. Kokios cia dienos parkeliavo? g.gif  Mano vienas megztukas TH turejo buti 24 gruodzio apmoketas ax.gif

Jusu negavau si karta,Laureta rase,kad dar sia savaite bus veluojaciu dezuciu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(veiva @ 2015 01 06, 17:05)
Sveiki, gal 6pm pirksite?

pirksime,atsiuskite uzsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liuksė @ 2015 01 06, 17:30)
Gera dieta, 5 dienas ryji, 2 ilsiesi:-)

biggrin.gif

QUOTE(mamakubu @ 2015 01 06, 18:04)
BMW kaip suprantu buvo kvietimai atsiimt siuntinuku. bet as negavau laiskiuko. Kokios cia dienos parkeliavo? g.gif  Mano vienas megztukas TH turejo buti 24 gruodzio apmoketas ax.gif

galejo bluntei buti issiustas laiskas.
susitarkite su ja, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B M W @ 2015 01 06, 18:16)
Jusu negavau si karta,Laureta rase,kad dar sia savaite bus veluojaciu dezuciu. 4u.gif
Papildyta:

pirksime,atsiuskite uzsakyma 4u.gif

drinks_cheers.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 01 06, 17:12)
o koki paltuka jus vis gaudot nesuprantu biggrin.gif ?

ir kaip dydziai?
jauciu man su 100krutine 12reik?

va toki 4u.gif ,siandien nemazai pagavom smile.gif
https://factory.jcre...B4065/B4065.jsp
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2015 01 06, 18:16)
biggrin.gif

Na savo vardu pirkau, neperemiau skaiciuku. BMW paziures jei ka, manau atskirs, nors nezinau, cia gal Bluntei reikia rasyti, kad paziuretu ka ima is BMW, kad nepaimtu netycia to vieno rubuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2015 01 06, 18:16)

Maciaus abu užsakymai mano smile.gif jei rasiu ką ne savo tarp prekių- parašysiu smile.gif
Atsakyti
bmw aciu - dailus visai, bet as dydziu nesuprantu paltu, buvau radus kitokio ismatavimus tai nzn net bet itariu su 100tuku per burbulius tik 12tukas?
gal jau kuri turit toki ir zinot kaip is tiesu yra? nenoriu tokio kad siules brasketu biggrin.gif
Atsakyti
converse-20%
http://www.converse....y|Image|Primary
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 01 06, 17:21)
bmw  aciu -   dailus visai, bet as dydziu nesuprantu paltu,  buvau radus kitokio ismatavimus tai   nzn net  bet itariu su 100tuku per burbulius tik 12tukas?
gal jau kuri turit toki ir   zinot kaip is tiesu yra? nenoriu     tokio  kad siules brasketu biggrin.gif

eik eik 12 unsure.gif tai man gal 10 geras būtų tada dirol.gif g.gif pirkit kuo daugiau įv dydžių,kad būtų mainymuisi daugiau šansų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 06 sausio 2015 - 17:33