snikerio rududu krema darau:
200g. rududu
100g. sviesto
110g. riesutu
viskas, ir paprasta ir virti nieko nereik.
QUOTE(agente25 @ 2015 03 03, 00:32)
Sveikos. Sugalvojau issikepti Beatos sokoladiny karameliny torta, issikepiau biskvitus sendien per pietus o dabar pjausciau biskvitas labai trupa, negalejau perkelt sluoksio sutrupejo liko sveikas tik apatinis sluoksnis nes jo nekeliau. Ir taip jau antra kart. Ka blogai padariau?
Visi šviežūs biskvitai trupa, reikia i į šaldiklį įdėtį valandelei kokiai. tada pjaustyti. arba kepti kelis. O šis tortas nuostabus,

Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2015 03 02, 22:42)
snikerio rududu krema darau:
200g. rududu
100g. sviesto
110g. riesutu
viskas, ir paprasta ir virti nieko nereik.
200g. rududu
100g. sviesto
110g. riesutu
viskas, ir paprasta ir virti nieko nereik.
Tiesiog verdamas skanesnis, ir nereikia nieko plakti tik uzvirti

Sveiki,
gal turite kas receptą Klaipėdoje bandelių namuose (J.Janonio gatvėje, firma vadinasi BEZE) kepamo vyniotinio "riešutėlis". Tai biskvitas su riešutais (lazdynų ir migdolų), perteptas sviestiniu kremu. Gal galite receptu pasidalinti?
Šiandien išbandysiu pagal savo fantaziją. Gal yra kas gali pasidalinti (googl, rusų forumai UK, USA patikrinta, niekur tokio nerandu)
gal turite kas receptą Klaipėdoje bandelių namuose (J.Janonio gatvėje, firma vadinasi BEZE) kepamo vyniotinio "riešutėlis". Tai biskvitas su riešutais (lazdynų ir migdolų), perteptas sviestiniu kremu. Gal galite receptu pasidalinti?
Šiandien išbandysiu pagal savo fantaziją. Gal yra kas gali pasidalinti (googl, rusų forumai UK, USA patikrinta, niekur tokio nerandu)
QUOTE(***Natalija*** @ 2015 03 12, 23:27)
O darant Snikers torta, reikia smulkinti riesutus?
Cia jau skonio reikalas. Man skaniau ir patogiau valgyti, kai riesutai pasmulkinti.
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 13, 10:41)
Sveiki,
gal turite kas receptą Klaipėdoje bandelių namuose (J.Janonio gatvėje, firma vadinasi BEZE) kepamo vyniotinio "riešutėlis". Tai biskvitas su riešutais (lazdynų ir migdolų), perteptas sviestiniu kremu. Gal galite receptu pasidalinti?
Šiandien išbandysiu pagal savo fantaziją. Gal yra kas gali pasidalinti (googl, rusų forumai UK, USA patikrinta, niekur tokio nerandu)
gal turite kas receptą Klaipėdoje bandelių namuose (J.Janonio gatvėje, firma vadinasi BEZE) kepamo vyniotinio "riešutėlis". Tai biskvitas su riešutais (lazdynų ir migdolų), perteptas sviestiniu kremu. Gal galite receptu pasidalinti?
Šiandien išbandysiu pagal savo fantaziją. Gal yra kas gali pasidalinti (googl, rusų forumai UK, USA patikrinta, niekur tokio nerandu)
Sudomino, tad nulėkiau nusipirkti

Paprasta ir skanu. Vienas iš variantų, kad tai tik tos kepyklos susikurtas receptas. Dabar neprivaloma visiems kepti pagal vienodu receptus

QUOTE(Jofky @ 2015 03 13, 14:20)
Sudomino, tad nulėkiau nusipirkti
Paprasta ir skanu. Vienas iš variantų, kad tai tik tos kepyklos susikurtas receptas. Dabar neprivaloma visiems kepti pagal vienodu receptus

Paprasta ir skanu. Vienas iš variantų, kad tai tik tos kepyklos susikurtas receptas. Dabar neprivaloma visiems kepti pagal vienodu receptus

Kadangi ragavote, ar teisingai supratau, kad biskvitas su riešutais, o pertepimas sviestinis?
QUOTE(raima.ma @ 2015 03 13, 16:33)
Kadangi ragavote, ar teisingai supratau, kad biskvitas su riešutais, o pertepimas sviestinis?
Taip biskvitas su riešutais ir pertepimas toks pahalturintas sviestinis kremas

Skanu

QUOTE(Jofky @ 2015 03 13, 19:37)
Taip biskvitas su riešutais ir pertepimas toks pahalturintas sviestinis kremas
Skanu

Skanu

Tai va, bandžiau kažką panašaus sukurti

Kepiau biskvitinį pagrindą vyniotiniui, pribarsčiau riešutų, kremui viriau pienas+kiaušiniai+miltai+sviestas (ale pudingas), kai atvėso, sumaišiau su išplaktu sviestu. Skonis visai kitas, bet neblogas. Kitą kartą pilsiu į kremą šaltos stiprios kavos (ir jei nebus skirtas tortas vaikams - alkoholio). Pagrindą sudrėkinau, sutepiau kremu, pastačiau šaltai.
Turiu mintyse dar kiek patobulintą pagrindo receptą. Jei pavyks - parašysiu.
Manau, kad ten tikrai mažiau sviesto BEZE deda. Gal virtą kremą be pieno ir sviesto pabandyti. Yra toks: vanduo+cukrus+krakmolas. Išverdi, atšaldai, maišai su sviestu išplaktu.


QUOTE(raima.ma @ 2015 03 15, 16:06)
Tai va, bandžiau kažką panašaus sukurti
Nelabai panašiai gavosi, ale skaniai.
Kepiau biskvitinį pagrindą vyniotiniui, pribarsčiau riešutų, kremui viriau pienas+kiaušiniai+miltai+sviestas (ale pudingas), kai atvėso, sumaišiau su išplaktu sviestu. Skonis visai kitas, bet neblogas. Kitą kartą pilsiu į kremą šaltos stiprios kavos (ir jei nebus skirtas tortas vaikams - alkoholio). Pagrindą sudrėkinau, sutepiau kremu, pastačiau šaltai.
Turiu mintyse dar kiek patobulintą pagrindo receptą. Jei pavyks - parašysiu.
Manau, kad ten tikrai mažiau sviesto BEZE deda. Gal virtą kremą be pieno ir sviesto pabandyti. Yra toks: vanduo+cukrus+krakmolas. Išverdi, atšaldai, maišai su sviestu išplaktu.
Gal kuo mažiau produktų, tuo labiau į valdišką užneša 

Kepiau biskvitinį pagrindą vyniotiniui, pribarsčiau riešutų, kremui viriau pienas+kiaušiniai+miltai+sviestas (ale pudingas), kai atvėso, sumaišiau su išplaktu sviestu. Skonis visai kitas, bet neblogas. Kitą kartą pilsiu į kremą šaltos stiprios kavos (ir jei nebus skirtas tortas vaikams - alkoholio). Pagrindą sudrėkinau, sutepiau kremu, pastačiau šaltai.
Turiu mintyse dar kiek patobulintą pagrindo receptą. Jei pavyks - parašysiu.
Manau, kad ten tikrai mažiau sviesto BEZE deda. Gal virtą kremą be pieno ir sviesto pabandyti. Yra toks: vanduo+cukrus+krakmolas. Išverdi, atšaldai, maišai su sviestu išplaktu.


Mano mėgstamas visiems atvejams kremas tai pienas+cukrus+krakmolas. Išverdu kisielių. Atvėsusį suplaku su sviestu. Papras, greita ir niekada nepaveda

Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2015 03 15, 22:42)
Mano mėgstamas visiems atvejams kremas tai pienas+cukrus+krakmolas. Išverdu kisielių. Atvėsusį suplaku su sviestu. Papras, greita ir niekada nepaveda 

Dar tame vyniotinį jaučiasi lyg karamelės esencijos skonis
