Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių ir meilenių ligoninė

QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 12, 17:30)
Šiaulių ermitažas išluotas,bet net abejoju,kad čia buvo ko atvežta ?

Šią savaitę nebuvo...
Atsakyti
Bepročių palangė atrodo šitaip wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 12, 22:07)
Bepročių palangė atrodo šitaip  wub.gif

Nu ir kas sakė, kad tai beprotybės ženklas g.gif už tai gali ir liežuvis nudžiūti biggrin.gif

Kaip manekenai ant podiumo sustatyti thumbup.gif wub.gif Nuostabus vaizdelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 02 12, 23:24)
Nu ir kas sakė, kad tai beprotybės ženklas g.gif už tai gali ir liežuvis nudžiūti biggrin.gif

Aš pati sakau smile.gif Pas mus šeimoj "normaliai" ar "truputį" nebūna smile.gif Arba pilnai ir 110 procentų "neriam" arba nedarom visai lotuliukas.gif Standartiškai mum neįdomu biggrin.gif
Atsakyti
Agnnyte, pas tave taip gražiai, estetiškai viskas smile.gif Parodyčiau aš tau bepročių palanges blush2.gif blush2.gif blush2.gif Didžiajame kamabryje ir valgomajame dar bandau sukomponuoti estetiškai, bet ir tai vazonų daug. Bet kituose kambariuose gėlės sustatytos taip, kad net puodelio kavai nepastatytum blush2.gif Viskas, perku karnyzus ir uždengiu viską, nuo pašalinių akių lotuliukas.gif O pati džidiajame kambaryje ir valgomajame žiedais tik grožiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 12, 23:07)

nono.gif yra didesnių soske.gif
Atsakyti

Atrodo nuostabiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 12, 23:07)

Į tokią palangę tik žiūrėt ir žiūrėt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2015 02 13, 00:15)
Agnnyte, pas tave taip gražiai, estetiškai viskas  smile.gif  Parodyčiau aš tau bepročių palanges  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Tai čia estetiškai tik šiuo momentu smile.gif Dar šalia yra spintelė pilnai apkrauta - ir ten pilna.
Pas mane dabar mažai belikę. Beveik visi tie, kurie dar nežydi arba jau nužydėjo, iškeliavo į naujus namus ir ten laukia mūsų atsikraustant. O šičia beliko tie, kuriais dabar reikia džiaugtis smile.gif

QUOTE(kypshas @ 2015 02 13, 00:31)
nono.gif yra didesnių  soske.gif

Labai džiaugiuos, kad yra bendraminčių smile.gif

Šiąnakt nusivertė Brazza. Neatlaikė vazonas 6 žiedų svorio... Blem, kaip išgąsdino naktį - šokom iš lovos abu su vyru lotuliukas.gif Bet žiedam nieko, truputį apsilamdė, bet nelūžo.
Atsakyti

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Agnnyte, *MONAMI* , Slanka5, DarkSecrets, ziurkytes
- kiek žiedųųųų bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif . Kelias dienas neprisijungiau, tai apakau wub.gif
Atsakyti

QUOTE(kypshas @ 2015 02 12, 23:31)
nono.gif yra didesnių  soske.gif

kypshai, o tai naglumui ribos yra, ar ne g.gif ??? Taip nieko nerodyti doh.gif . Apsirūkysiu negyvai user posted image
Atsakyti