Butu aisku issiaiskinti,gal kieno aki akylesne

Vilniaus Ermitaže - šnipštas. Kiek apžiūrėjau - svogūnai mažulyčiai, belendantis žiedai - arba sudžiuvę, arba bedžiūvantys. Rūšių nežiūrėjau, bet visi raudoni, tik du Rosalie berods (neįsidėmėjau). Kaina 2 Eur + 25 proc. nuolaida.
QUOTE(Iveina @ 2015 02 26, 19:48)
Vilniaus Ermitaže - šnipštas. Kiek apžiūrėjau - svogūnai mažulyčiai, belendantis žiedai - arba sudžiuvę, arba bedžiūvantys. Rūšių nežiūrėjau, bet visi raudoni, tik du Rosalie berods (neįsidėmėjau). Kaina 2 Eur + 25 proc. nuolaida.
Buvau ir as siandien- naujo uzvezimo nebuvo

QUOTE(Dalelė @ 2015 02 26, 20:47)
Žalsvas į Lemon Lime panašus.
Lemon Lime, Limona... Man jos visos panašios...
QUOTE(Orchideja @ 2015 02 26, 20:48)
o cyberio ziedo isarti neturite ? Jis zydi at zydes ?
QUOTE(Emila @ 2015 02 26, 20:58)
Lemon Lime, Limona... Man jos visos panašios...
Lemon Lime ir Limona du skirtingi meileniai, o išsiaiškint iš tokių mažų foto neįmanoma.
QUOTE(Lutpede @ 2015 02 26, 21:09)
Lemon Lime ir Limona du skirtingi meileniai,
Tai ir noriu pasakyt, kad be Lemon star jų yra ir daugiau.
Foto išsididina. Bet nelabai kokybiškos yra.
Temutė į pabaigą, tuoj reikės naujų namučių. Kadangi GIZZI Nr.5, papūtusi lupytes, šioje temutėje beveik nesilanko, tai manau, kad būtų teisinga, jei naują temą paskelbtų AGNYTĖ - vienas aktyviausių šios temos narių.
AGNYTE, pirmyn.

AGNYTE, pirmyn.
QUOTE(ziurkytes @ 2015 02 26, 20:08)
o cyberio ziedo isarti neturite ? Jis zydi at zydes ?
Gaila jau nuzydejo vakar dar norejau nufotografuoti,O del balto amarilio dabar esu visiskai tikra tai Denver radau jo skirtuka

Papildyta:
QUOTE(Orchideja @ 2015 02 26, 16:57)
QUOTE(Orchideja @ 2015 02 27, 08:52)
Gaila jau nuzydejo vakar dar norejau nufotografuoti,O del balto amarilio dabar esu visiskai tikra tai Denver radau jo skirtuka 

Skirtukas dar nieko nereiškia

QUOTE(Steputė @ 2015 02 26, 22:06)
Temutė į pabaigą, tuoj reikės naujų namučių. Kadangi GIZZI Nr.5, papūtusi lupytes, šioje temutėje beveik nesilanko, tai manau, kad būtų teisinga, jei naują temą paskelbtų AGNYTĖ - vienas aktyviausių šios temos narių.
AGNYTE, pirmyn.

AGNYTE, pirmyn.
Jei tamsta labai užsiėmusi - galiu

Prašom pirmiausia pabaigti šią temą, o paskui kraustytis į naują

QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 27, 08:35)
Skirtukas dar nieko nereiškia
Aš turiu tokią krūvą skirtukų, kad suskaičiuot sunku. Bet ar skirtukas atitinka veislę - klausimas didelis.

Nes as viena toki ir turiu tik buvau uzmirsusi kaip jis vadinasi