Zara woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Audinuką puošia nuostabiai suderintos spalvos ir gėlės

Stilingo 3/4 ilgio rankovės rankovės dailiai paklostuotos. Apykaklė madingai paaukštinta ir susiriša kaspinu bei saga. Yra atsarginė saga. Šone yra užtrauktukas. Audinuko sudėtis: 100% - VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 46 cm. Per juosmenį - 38 cm. Ilgis - 86 cm. Dydis - XS, BET PUIKIAI TIKS S DYDĮ DĖVINČIOMS MERGINOMS. Kaina tik 18 .

ATSAKYSIU I AZ
BODYFILTR woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Švelniai rausvą audinuką puošia nuostabios gėlės bei daili faktūra

Abu pusės vienodos. Audinuko sudėtis: VISCOSE - PRABANGI MEDVILNĖ. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 40 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 91 cm. Dydis - 38. Kaina tik 18 .

ATSAKYSIU I AZ
King Louie woman firmos nauja suknelė atvežta iš užsienio. Man deja mažoka. Mėlyną audinuką puošia nuostabios gėlės bei taikliai suderinti raštai

Abu pusės vienodos. Priekis dailiai sumetamas ir sudaro V formos iškirptę. Madingas 3/4 rankovių ilgis. Po juosmenuku priekyje yra dailios klostelės. Per krūtinę - 47 cm. Per juosmenį - 39 cm. AUDINUKAS LABAI ELASTINGAS. Stilingas ilgis - 98 cm. Dydis - M. Kaina tik 18 .

ATSAKYSIU I AZ