Su sventem
QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 20:50)
Skrendam
Pagaliau bent viena suns fotke nebe stovesenoj...
QUOTE(lututė @ 2015 02 15, 21:35)
žmonės truputį apsisnaudę-galvoja,kad prie marių,tai jau kito šuns ir nesutiksi...
Joa, ant sitokiu baisu uzsiraut ar su mazu ciucia ar su dideliu - bedos gali ir neisvengt...
QUOTE(Džinė @ 2015 02 15, 21:48)
Toliau - terorizavimas virtuvėj prie stalo
visų be išimties, kas sėdi ir ką nors valgo. Labai gražiai su nosyte baksnoja

bet aš norėčiau kad jis nematytų, kad mes valgom ir nebūtų toks baisus paprašaika. Nes jam net seilėtekis prasideda į mus bežiūrint
šitas etapas mums dar vis nepavyksta, nors ryt jau 5 mėn.
Kaip jūs su tuo tvarkotės???
Mano ir panasios veikejos, maisto vergai...geriausia iseitis isprasyt suni is tos patalpos kur valgoma, ypac kol jis dar mazas...as saviskem duodu po kasni kita ir tada jau veju i vieta.
QUOTE(linamog @ 2015 02 15, 21:53)
Elementariai - "fu" ir "i vieta". Jei nori gulet salia, zino, kad po "fu" turi nusisukt ir nestebeilyti.
Klikeris tai toks spragsintis daikciukas, kurio garsu itvirtinama teisingai atlikta komanda. Atliko gerai - klikt ir skanukas. Tada suo isisamonina, kad jei yra klikt, tai ivykde kazka super gero ir teisingo. Paskui skanukai nuimami, lieka tik klikt.
Siaip to "fu" bet kur geriau vengt - pakanka ne, negalima, palik, spjauk ir pan. "Fu" verciau vartot retai ir tik kritinese situacijose

Del tuscio kliko dabar suabejojau, reiks pasiskaityt ir prisimint...man rodos nelabai taip darosi...apksritai klikeri geriausia naudot mokant nauju dalyku taigi ir skanestus dalint uz kiekviena spragtelejima, o jau pazengus toj komandoj toliau, galima apsieit su zodiniais pagyrimais
QUOTE(Džinė @ 2015 02 15, 21:59)
Kikoj yra, bet prastas..nors geriau nei jokio..geriau zet parodose ir per skelbimus, jie buna patogesni. Nors jie visi ta pacia funkcija atlieka.
-------------------------
Del to zailsiuko naudojimo, tai siulau pasiskaityt reksas.lt straipsnius ...ten labai detaliai nuo pirmo zingsnio viskas aprasyta
QUOTE(linamog @ 2015 02 15, 22:00)
Badis pamates net dreba is to stropumo, zino, kad bus pamokeles.
Maniskes irgi

tik senai benaudojom, kakzaip praejo ta klikomanija.
QUOTE(adija5 @ 2015 02 15, 22:39)
Aš neturiu,man per daug sudėtinga su tuo klikeriu
Nieko ten sudetingo, matyt poreikio nelabai yr tam reikalui..jis nepamainomas irankiukas triukams ir ypac nemechaninems komandoms.
QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 22:44)
nieko jis nevalgo, kultūringas senukas. Jei valgytų, tai nelakstytų va šitaip laisvas. Būtų kaip šita ponia, su pavalkais
O tai ponia valgo

?