Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 20:51)
Valgo pusryčiams, pietums ir vakarienei  lotuliukas.gif

Tai kadras pagautas,kaip dviratininką varo suryt ?Bet aš jau dviratį būčiau iš karto metus ir duok dieve kojas.Labai jau jis man simpatiškas,ale gyvenimas brangus kaip atminimas user posted image
QUOTE(Džinė @ 2015 02 15, 20:59)
visos turit tuos daikčiukus?

Aš neturiu,man per daug sudėtinga su tuo klikeriu blush2.gif Mano nesistebeilina ir neprašo,bo kultūringas.Žino,kad špygą gaus ir nėr ko spoksot ir apetitą valgantiems gadint .
QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 21:24)
Visas į šeimininkę  lotuliukas.gif

A kur šeimininkės fotkė?Kaip jin lekia dviratininką suėst biggrin.gif ?
Atsakyti
nieko jis nevalgo, kultūringas senukas. Jei valgytų, tai nelakstytų va šitaip laisvas. Būtų kaip šita ponia, su pavalkais biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 21:44)
nieko jis nevalgo, kultūringas senukas. Jei valgytų, tai nelakstytų va šitaip laisvas. Būtų kaip šita ponia, su pavalkais  biggrin.gif

Oho,kokia ponia.A kuris kuriam duoda į skūrą?Jaučiu,kad dama,kaip ir priklauso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 15, 21:53)
Oho,kokia ponia.A kuris kuriam duoda į skūrą?Jaučiu,kad dama,kaip ir priklauso  biggrin.gif

ji tokio bjaurumo, sterva taip sakant unsure.gif tai nuolat kenčia kukulis nuo jos
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 15, 21:14)

ačiū

QUOTE(adija5 @ 2015 02 15, 21:39)
Mano nesistebeilina ir neprašo,bo kultūringas.Žino,kad špygą gaus ir nėr ko spoksot ir apetitą valgantiems gadint .

A kur šeimininkės fotkė?Kaip jin lekia dviratininką suėst  biggrin.gif ?

mano vyras sako, "aš paspringsiu valgydamas, kai jis tokiom katino iš šreko akim žiūri" lotuliukas.gif

šeimininkė matyt ant šluotos paskui skrenda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 21:44)
nieko jis nevalgo, kultūringas senukas. Jei valgytų, tai nelakstytų va šitaip laisvas. Būtų kaip šita ponia, su pavalkais  biggrin.gif

Prasom nepainiot dviracio ir "Beloruso". Dviratininkui (ir vobsce kulturingam zmogui) tokiuose arimuose ner kas veikt tongue.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 21:56)
ji tokio bjaurumo, sterva taip sakant  unsure.gif tai nuolat kenčia kukulis nuo jos

Dama,ko norėt ... ax.gif Ir labai graži pana,pasakyčiau. Bet man mano simpatuko gaila. Gerai,kad tu protinga.
QUOTE(Džinė @ 2015 02 15, 21:58)
mano vyras sako, "aš paspringsiu valgydamas, kai jis tokiom katino iš šreko akim žiūri" lotuliukas.gif

Nuo vyrų viskas ir prasideda,visokie kliančinimai,strigimas gerklėj .Aš žiūrėjau į vyrą didžiojo Inkvizitoriaus akim.Užtat šuo ir kultūringas pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
Su sventem lithuania.gif
QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 20:50)
Skrendam  biggrin.gif

Pagaliau bent viena suns fotke nebe stovesenoj... thumbup.gif

QUOTE(lututė @ 2015 02 15, 21:35)
žmonės truputį apsisnaudę-galvoja,kad prie marių,tai jau kito šuns ir nesutiksi... g.gif

Joa, ant sitokiu baisu uzsiraut ar su mazu ciucia ar su dideliu - bedos gali ir neisvengt...

QUOTE(Džinė @ 2015 02 15, 21:48)
Toliau - terorizavimas virtuvėj prie stalo visų be išimties, kas sėdi ir ką nors valgo. Labai gražiai su nosyte baksnoja tongue.gif bet aš norėčiau kad jis nematytų, kad mes valgom ir nebūtų toks baisus paprašaika. Nes jam net seilėtekis prasideda į mus bežiūrint cool.gif
šitas etapas mums dar vis nepavyksta, nors ryt jau 5 mėn.
Kaip jūs su tuo tvarkotės???

Mano ir panasios veikejos, maisto vergai...geriausia iseitis isprasyt suni is tos patalpos kur valgoma, ypac kol jis dar mazas...as saviskem duodu po kasni kita ir tada jau veju i vieta.

QUOTE(linamog @ 2015 02 15, 21:53)
Elementariai - "fu" ir "i vieta". Jei nori gulet salia, zino, kad po "fu" turi nusisukt ir nestebeilyti.
Klikeris tai toks spragsintis daikciukas, kurio garsu itvirtinama teisingai atlikta komanda. Atliko gerai - klikt ir skanukas. Tada suo isisamonina, kad jei yra klikt, tai ivykde kazka super gero ir teisingo. Paskui skanukai nuimami, lieka tik klikt.

Siaip to "fu" bet kur geriau vengt - pakanka ne, negalima, palik, spjauk ir pan. "Fu" verciau vartot retai ir tik kritinese situacijose wink.gif
Del tuscio kliko dabar suabejojau, reiks pasiskaityt ir prisimint...man rodos nelabai taip darosi...apksritai klikeri geriausia naudot mokant nauju dalyku taigi ir skanestus dalint uz kiekviena spragtelejima, o jau pazengus toj komandoj toliau, galima apsieit su zodiniais pagyrimais bigsmile.gif

QUOTE(Džinė @ 2015 02 15, 21:59)
kikoj yra?

Kikoj yra, bet prastas..nors geriau nei jokio..geriau zet parodose ir per skelbimus, jie buna patogesni. Nors jie visi ta pacia funkcija atlieka.
-------------------------
Del to zailsiuko naudojimo, tai siulau pasiskaityt reksas.lt straipsnius ...ten labai detaliai nuo pirmo zingsnio viskas aprasyta bigsmile.gif

QUOTE(linamog @ 2015 02 15, 22:00)
Badis pamates net dreba is to stropumo, zino, kad bus pamokeles. biggrin.gif

Maniskes irgi bigsmile.gif tik senai benaudojom, kakzaip praejo ta klikomanija.

QUOTE(adija5 @ 2015 02 15, 22:39)
Aš neturiu,man per daug sudėtinga su tuo klikeriu  blush2.gif

Nieko ten sudetingo, matyt poreikio nelabai yr tam reikalui..jis nepamainomas irankiukas triukams ir ypac nemechaninems komandoms.

QUOTE(11alpina @ 2015 02 15, 22:44)

O tai ponia valgo biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 16, 09:42)
O tai ponia valgo  biggrin.gif ?

kaip čia pasakius unsure.gif labiau linkusi valgyti keturkojus padarus, kurių pas mus velniškai daug laisvai bastosi
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 16, 10:42)

Joa, ant sitokiu baisu uzsiraut ar su mazu ciucia ar su dideliu - bedos gali ir neisvengt...

tai vos vos ir išvengėm doh.gif gerai,kad haskis jaunas ir durnas, muštis norėjo,bet ne ypač, o mano velnias aišku būt davęs tam į dūdą,kad atlėkė prie jo šeimininkų ir prie jo didenybės asmeniškai...sukausi aplink ir užstodinėjau nuo haskio,dar vyras padėjo-bet rezultate halcius suplėšytas buvo ...plius urzgimai visoki,lojimai iš abiejų...
o žmogystos ypatingu supratingumu nepasižymintys,po incidento šuns pririšt nesugebėjo,teko dar apibambėt,nes oru juk nepraskrisi pro juos,o kad kiek būtų ir dublis nr2,nes haskis vėl žemą startą buvo paėmęs... g.gif

alpina,labai tamstos ir ponia faina... wub.gif O moterys,kai prastesnio charakterio-būna laimingesnės,tai pilnai ją pateisinu lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 16, 09:42)
Su sventem lithuania.gif

Su! thumbup.gif

Ir mes prisidedam prie sveikinimų ax.gif
Su vasario 16-tąją!

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2015 02 16, 12:50)
Su vasario 16-tąją!

wub.gif

cile, mes kolkas taip ir darom. Kai jau visai nei6eina susitart, tenka išprašyt iš virtuvės wink.gif
Atsakyti