QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 20, 09:02)
Žinok, žilimas su amžium nelabai ką bendro turi. Daugiau genetiškai paveldėta. Iš patirties sakau - Gralis žilt pradėjo vos dviejų sulaukęs. Jo senelio snukis buvo žilut žilutėlis, kai jis buvo ketverių, kai mačiau jį devynerių, tai net antakiai balti buvo.
Kiek Darkas jau pas tave? Kokie ketveri metai, ane?
aha,apie keturis metus. Neatsimenu tiksliai,tik zinau,kad maziukui buvo apie 2 metukus tai tik pagal tai gaudausi... ir atsimenu,kad buvo vasario pabaiga(artejo mano gimtadienis) nes argumentavau,kad suniuku isgelbetos gyvybes bus mano gimtadienio dovana,nes reikejo siek tiek pastangu itikinejant seima,kad priimtumem du suaugusius sunis,reikia atsizvelgti i tai,kad gyvenime nebuvom augine sunu,plius trys vaikai ir vienas visai mazas...ir mes gyvenom nuomojamam bute...
Kai dabar pagalvoju tai rimtai pakvaisusi buvau ir tik pats likimas viska sutavrke taip,kad pas mus atsirado tik vienas is mano issirinktu sunu,nes du suauge gyvunai kurie neaisku kaip butu vienas i kita reagave- butu buve is tikro labai sudetinga...dabar jau tai suprantu.
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 20, 11:39)
Cha cha - labai juokinga

Ant balto snukio žilų plaukų ieškot
geras sitas bajeris