Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(arvydas. @ 2015 02 19, 14:31)
O! Pasitaise  biggrin.gif  (Jau norejau keiktis)  biggrin.gif
Pripliurpta ta ana. Senokai. Toli dar nepabegus: antram puslapy ADMIN pranesimas yra.

dar pasirodo pati as ja ir damusiau, ale per savaites uzsimirsau...starost ni radost doh.gif

QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 02 19, 20:11)
Šuniūkščiai  smile.gif

Grazuciai, ypac Siriuko foto faina wub.gif
O kur naujasis antkaklis?ar visgi man blondei perleisi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 19, 19:22)

Grazuciai, ypac Siriuko foto faina  wub.gif
O kur naujasis antkaklis?ar visgi man blondei perleisi  biggrin.gif

Kai fotografavau, dar neturėjom biggrin.gif Bet naudojam, dydis tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 02 19, 09:39)
Savaites pradzioj vakare eidami gult abu pasigedom ausu kamsteliu, ant staliuku prie lovos laikom. Paciais paguzciojom, po lova pasizvalgem, pasiemem naujus. Siryt angelas issiko. Visus keturis.

lotuliukas.gif sueina viskas kaip už gerą daiktą

QUOTE(linamog @ 2015 02 19, 10:50)
Viecniai nedaedes. Gauna porcija is vieno, tada, kita, atejusi i virtuve, apgaudineja, veda prie sausiako maiso, mol "as nieeeeko snuky neturejes, taip taip, niekas man nedave est". Gauna antra porcija. Dabar isrisom, visad perklausiam "Ar davei est?" "Jo, daviau" "A girdi, sunie, baigi akis muilint".

tongue.gif gudručiai, žiūriu visi jie elgiasi vienodai. Našarnikai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge1234 @ 2015 02 19, 20:11)
Šuniūkščiai  smile.gif

gražūs nenaudėliai biggrin.gif O kadangi aš dickų mėgėja,tai antra nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Kadangi man labai aktualu sukuriau temuke Dresūra
Labai smagu jus skaityti, radau daug reikalingo ax.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis wink.gif
Vis galvoju kiek metų galėtų būti Darkui jei jau stipriai snukutis žilsta?
Nu bet kaip jis nemėgsta kai lauke lyja,toks nelaimingas būna ir jei galėtų-nedarytų jokių reikaliukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuutia @ 2015 02 19, 23:29)
Labas vakarėlis wink.gif
Vis galvoju kiek metų galėtų būti Darkui jei jau stipriai snukutis žilsta?

Žinok, žilimas su amžium nelabai ką bendro turi. Daugiau genetiškai paveldėta. Iš patirties sakau - Gralis žilt pradėjo vos dviejų sulaukęs. Jo senelio snukis buvo žilut žilutėlis, kai jis buvo ketverių, kai mačiau jį devynerių, tai net antakiai balti buvo.
Kiek Darkas jau pas tave? Kokie ketveri metai, ane?
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 20, 08:02)
Žinok, žilimas su amžium nelabai ką bendro turi. Daugiau genetiškai paveldėta. Iš patirties sakau - Gralis žilt pradėjo vos dviejų sulaukęs. Jo senelio snukis buvo žilut žilutėlis, kai jis buvo ketverių, kai mačiau jį devynerių, tai net antakiai balti buvo.

Jo. Zosei irgi 4, o jau kokie metai kaip pradejo pastebimai (ir labai juokingai) zilt. smile.gif O Bugiui 17 ir nieko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arvydas.: 20 vasario 2015 - 08:56
Uztai mano blondei 9 metai ir ne vieno zilo plauko flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2015 02 20, 11:37)
Uztai mano blondei 9 metai ir ne vieno zilo plauko  flirt.gif

Cha cha - labai juokinga lotuliukas.gif Ant balto snukio žilų plaukų ieškot lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
vava. Ryžas irgi 9-tus eina,o kadangi snukys baltas,tai dzin. Ant kupros keli žili atsirado,bet tie grožiui nekenkia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 20, 09:02)

aha,apie keturis metus. Neatsimenu tiksliai,tik zinau,kad maziukui buvo apie 2 metukus tai tik pagal tai gaudausi... ir atsimenu,kad buvo vasario pabaiga(artejo mano gimtadienis) nes argumentavau,kad suniuku isgelbetos gyvybes bus mano gimtadienio dovana,nes reikejo siek tiek pastangu itikinejant seima,kad priimtumem du suaugusius sunis,reikia atsizvelgti i tai,kad gyvenime nebuvom augine sunu,plius trys vaikai ir vienas visai mazas...ir mes gyvenom nuomojamam bute...
Kai dabar pagalvoju tai rimtai pakvaisusi buvau ir tik pats likimas viska sutavrke taip,kad pas mus atsirado tik vienas is mano issirinktu sunu,nes du suauge gyvunai kurie neaisku kaip butu vienas i kita reagave- butu buve is tikro labai sudetinga...dabar jau tai suprantu.

QUOTE(Agnnyte @ 2015 02 20, 11:39)
Cha cha - labai juokinga  lotuliukas.gif Ant balto snukio žilų plaukų ieškot  lotuliukas.gif  thumbup.gif

geras sitas bajeris lotuliukas.gif
Atsakyti