Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų vienetiniai beveisliukai

QUOTE(lututė @ 2015 03 13, 10:35)
negaliu...paskaitau ir vėl žvengiu... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif logiska biggrin.gif

Garis pries kelias dienas suede tapke odine doh.gif virsaus nera, paduko nera, tik guminis padas... bet taip suede kad net skutelio neliko doh.gif ir uzejo jam cia... jau senai buvo kazka sunaikines.
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 03 13, 14:25)
lotuliukas.gif logiska  biggrin.gif aris pries kelias dienas suede tapke odine  doh.gif virsaus nera, paduko nera, tik guminis padas... bet taip suede kad net skutelio neliko  doh.gif ir uzejo jam cia... jau senai buvo kazka sunaikines.

Mano Gralis šią savaitę raganėja - narvą griauna, kilimus jau du sudraskė. Gauna veiklos nemenkai, lyginant su ankstesniu laikotarpiu, bet vis tiek. Ir cypauja. Matyt, persikraustymas į naują vietą veikia, o gal dar kažkas kažkur rujoja...
Atsakyti
pavasaris jaučiasi biggrin.gif
mano ryžas gavo naują guolį (jau kai numatavau blyn,tai pusę holo užima,galėsiu diedą ištremt kartu miegot,kai nusikals kuo lotuliukas.gif ) tai ta proga priš...svetainėje doh.gif lotuliukas.gif suskis,apšaukiau,tai brangusis sakė,kad visą pusdienį liūdnas buvo tongue.gif
O šiaip tai šunybių nekrečia,tik kažkoks aktyvesnis,visus šunis nori aplot,nenustygsta vietoj...matyt mergų kažkur padavė kvepiančių... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*Carma @ 2015 03 13, 14:25)
Garis pries kelias dienas suede tapke odine  doh.gif virsaus nera, paduko nera, tik guminis padas... bet taip suede kad net skutelio neliko  doh.gif ir uzejo jam cia... jau senai buvo kazka sunaikines.

doh.gif lotuliukas.gif teisingai suėdė,kas gumą gali ėst...oda ir šuniui oda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 13, 13:44)
Mano Gralis šią savaitę raganėja - narvą griauna, kilimus jau du sudraskė. Gauna veiklos nemenkai, lyginant su ankstesniu laikotarpiu, bet vis tiek. Ir cypauja. Matyt, persikraustymas į naują vietą veikia, o gal dar kažkas kažkur rujoja...

Gal dar del Snapes "streikuoja" g.gif
Labai fainos fotkes thumbup.gif

QUOTE(lututė @ 2015 03 13, 13:55)
pavasaris jaučiasi  biggrin.gif
mano ryžas  gavo naują guolį (jau kai numatavau blyn,tai pusę holo užima,galėsiu diedą ištremt kartu miegot,kai nusikals kuo  lotuliukas.gif ) tai ta proga priš...svetainėje  doh.gif  lotuliukas.gif suskis,apšaukiau,tai brangusis sakė,kad visą pusdienį liūdnas buvo  tongue.gif
O šiaip tai šunybių nekrečia,tik kažkoks aktyvesnis,visus šunis nori aplot,nenustygsta vietoj...matyt mergų kažkur padavė kvepiančių... ax.gif
Papildyta:

doh.gif  lotuliukas.gif teisingai suėdė,kas gumą gali ėst...oda ir šuniui oda  biggrin.gif

tfu tfu tfu, maniskis nuo "vaikystes" nera palikes tokiu reikalu biggrin.gif net jeigu ir pilva susuka, laukia lauko. Ir dar dziaugiuosi kad jis tiek lauke nemyzineja biggrin.gif kelis kartus pakelia koja ir viskas, o drauges suo kas 5 zingsnius biggrin.gif
Sakiau gal kad pedikiuras buvo darytas, ir mama po to su spiritu pasitepa kojas, gal ir suviliojo kvapas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 03 13, 15:04)
tfu tfu tfu, maniskis nuo "vaikystes" nera palikes tokiu reikalu biggrin.gif net jeigu ir pilva susuka, laukia lauko. Ir dar dziaugiuosi kad jis tiek lauke nemyzineja biggrin.gif kelis kartus pakelia koja ir viskas, o drauges suo kas 5 zingsnius biggrin.gif
Sakiau gal kad pedikiuras buvo darytas, ir mama po to su spiritu pasitepa kojas, gal ir suviliojo kvapas biggrin.gif doh.gif

tai naktį matyt bėda prispyrė,o naktį jis nežadina.

sakai,potraukį šnapsui šuniukas turi ? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2015 03 13, 14:13)
tai naktį matyt bėda prispyrė,o naktį jis nežadina.

sakai,potraukį šnapsui šuniukas turi ?  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Ryto turejo laukt biggrin.gif
Kad turi, tai cia faktas biggrin.gif kazkada kava nesdamasi paliejau, einu valyt - jau laizo grindis biggrin.gif idomu butu atrast kas jam neskanu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 03 13, 15:28)
Ryto turejo laukt biggrin.gif
Kad turi, tai cia faktas biggrin.gif kazkada kava nesdamasi paliejau, einu valyt - jau laizo grindis biggrin.gif idomu butu atrast kas jam neskanu  g.gif

nu va...neišturėjo mano senis biggrin.gif

biggrin.gif ir kofemanas biggrin.gif ...reik šuniukui kavos su brenduku padaryt biggrin.gif
Atsakyti
Labas

aš tylom vis paskaitau, ne visada išeina parašyt.

Kas dėl tų kaukazo mišrūnų, tai įsivaizduoju sudraskyto šuns šeimininko šoką ohmy.gif

Mes azijukę 14metų turėjom, irgi mišrūnę, bet ji kaip žmogus protinga buvo, tik kad nekalbėjo sad.gif
Kai grybaudavom miške, ji būdavo prie to, kuris atsilikdavo nuo "gaujos" toliausiai :ax
Na, kažkodėl esu tikra, kad neturėsim daugiau tokio šuns protingo sad.gif
Ji buvo priskirta prie agresyvių, bet to neteko matyt. Vaikai jodinėdavo ant jos, žiemą rogėse traukiojo juos
Et, ilgai dar man sunku bus be jos.
O Tūzui tuoj pusmetis. Džiugina mane tai, kad kieme išsirinko sau "tualetą" ir neteršia viso kiemo thumbup.gif dar - labai susigėsta, kai neišlaiko sysių biggrin.gif kai pagėdinu, tada koliojasi atgal, bet kaltas kaltas laugh.gif
Ir dar koliojasi per tvorą su kaimynu cool.gif kartą teko susitikti, tai kaimynkai teko saviškį ant rankų imt ohmy.gif ir va tokiu momentu man baisi neviltis, nes kurčias patampa visom komandom. Tas pats su katėm, ple dry.gif
Visą romaną prirašiau doh.gif
Atsakyti
Artėja nujos temos kūrimo laikas .
Na kas perims kūrimo estafetę iš manęs lens.gif
Atsakyti
QUOTE(*Carma @ 2015 03 13, 15:04)
Gal dar del Snapes "streikuoja"  g.gif

Ne, nauji šunys - dzin. Gi tada ir su Huni turėjo bėdų kilt. Nekilo pernai. Mes pakeitėm gyvenamą vietą, tai galbūt dėl to. Be to, biškiuką jau ir pati jaučiu dėl ko, bet po to smagumo jau mėnuo praėjo biggrin.gif

QUOTE(Jolleee @ 2015 03 13, 21:15)
Artėja nujos temos kūrimo laikas .
Na kas perims kūrimo  estafetę iš manęs lens.gif

Nu jau -tu toj srity nereali. Būk tokia ir toliau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 03 14, 12:54)
Nu jau -tu toj srity nereali. Būk tokia ir toliau wink.gif

Tikrine "Nereali" kaciu dresavimo tema sukurus biggrin.gif thumbup.gif biggrin.gif Ten pradzia gan indomi: is kaciu sunis daro bigsmile.gif Ir nuotrauku pamokanciai klaikiu yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arvydas. @ 2015 03 14, 14:02)
Tikrine "Nereali" kaciu dresavimo tema sukurus  biggrin.gif  thumbup.gif  biggrin.gif  Ten pradzia gan indomi: is kaciu sunis daro  bigsmile.gif 

Turejau garbes pas Nerealia sveciuotis, tai tie pliki kasarai kaip ciuciai pas ja "pastrojinti " bigsmile.gif
Atsakyti