Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katukai ir katytės***

Labas rytas 4u.gif
Vilniuje vėjuotas sekmadienis, vėjas kaukia visose ventiliacijos angose.
Vakar vakare nebeviekė man SM, negalėjau Zundytės kelionės parašymo pakomentuoti, gerai kad spėjau perskaityti smile.gif
Zundyte - oi kaip šauniai parašei 4u.gif skaičiau išplėstomis akimis ir perskaičiau vienu atsikvėpimu biggrin.gif Čia tai bent buvo iššūkis biggrin.gif Aš tokiam žygiui tikrai nepasiryžčiau, žinau kad įveikčiau bent jau vien dėl užsispyrimo jeigu staiga pakliūčiau tokion situacijon, bet sąmoninngai nepasiryžčiau unsure.gif Ačiū, kad pasidalinai savo įspūdžiais ir tarsi mus kartu į šitą žygį pasiėmiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2015 01 10, 23:34)
Zundyte, ačiū Tau labai, kad pasidalinai  4u.gif žinok, perskaičiau vienu įkvėpimu. Tai, ką patyrei, labai stipru ir jaudina  4u.gif  norisi pasakyt- gyvenimas yra gražus  wub.gif
Papildyta:

QUOTE(Magnuna @ 2015 01 11, 10:01)
Zundyte - oi kaip šauniai parašei  4u.gif  skaičiau išplėstomis akimis ir perskaičiau vienu atsikvėpimu  biggrin.gif Čia tai bent buvo iššūkis  biggrin.gif 

Ačiū ,Merginos ,kad skaitėt ir kitaip skaityt tikriausiai neįmanoma ,nes aš viską ir parašiau vienu įkvėpimu,2008 metais kažkokiam tinklapyje ,berods Frype.lt,vyko kažkoks konkursas apie labiausiai sužavėjusią kelionę,tai va ten ta proga ir parašiau mirksiukas.gif ,dar kažką ten laimėjau,nebeatsimenu blush2.gif

Pas mus irgi žiaurus vėjas blink.gif ,o man reikia iki partuouvės nueiti-ryt mano daktarės ,su kuria dirbu ,gimtadienis,reikia gėlių nupirkti ,nes rytoj iki 8 valados niekas nedirba,o mes dirbam nuo 8... rolleyes.gif Kolumbas išsipraašė į balkoną,išėjo ir tupi prie durų,ausim karpo,viskas užia žiauriai ,bijo ant gultuko užšokti....kokias 5 minutes stovėjo prie durų svarstydamas,dabar jau,žiūriu ,sėdi kur visada... lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif ir pas mus tas pats.Vėjas ūžia baisiausia doh.gif dėkoju D ,kad vakar buvo geresnis oras.
Atsakyti
Jokė žemės drėbėjimai man nebaišūs, kai praustis laikaš

Atsakyti
lotuliukas.gif Kiara ne kvaila, ji supranta, kad čia netikras žemės drebėjimas,nes mato kas jį sukelia mirksiukas.gif
Atsakyti
Apgauti nepavyko biggrin.gif
Atsakyti

Kažin dėl ko Nikitai kailis toks nelygus g.gif Jei gyvenčiau ne viena, tai užsipulčiau kad kas nemokšiškai iškarpė lotuliukas.gif o dabar nėra ką kaltinti...tai ilgesnių plaukų ruožas, tai trumpesnių ir dar pasišiaus, kaip velniukas biggrin.gif

Prasta nuotrauka, bet matosi kokia

user posted image

Atsakyti
Kai nėr ką kaltinti, teks kaltinti pačią save, pati naktį atsikėlei ir iškarpei beee.gif 4u.gif
Atsakyti
Aniaaa... g.gif vaikystėje mama pasakodavo ,kad vaikščiodavau per miegus, tai gal ir dabar senatvėj sugrįžo lunatizmas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 11 sausio 2015 - 13:03
Kiaros fotelio drebėjimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif prausimasis - šventas reikalas, nieks nesutrukdys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 01 11, 14:28)

Kiara protinguole thumbup.gif

Vidam, atstok nuo Nikitos sukuosenos bigsmile.gif , ji man pasakiskai grazi wub.gif

Jooo, pas mus cia daug rasytoju, ir Zundyte ir Aist, saunuoles mergynos.
As kelionem tikrai neturiu kuom pasigirt. Vaikysteje su teveliais, visa Lietuva skersai isilgai perkeliavom. Dar Latvija, Estija. O uzsienius ne. Pirmoji mano kelione i Turkija, buvo praeita vasara.
Ir jeigu mano vaikas si pavasari istos i Kauno, Vilniaus ar Klaipedos universiteta, kelioniu man nematyt. Reiks visus sutaupomus pinigelius skirti vaiko mokslui. Na bet as paskaitinesiu ka Jus paraset ir pasidziaugsiu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėtra.l: 11 sausio 2015 - 13:45
Vėtra pamiršai paminėti, kad nuotraukų negailėtų iš kelionių thumbup.gif
Atsakyti