Įkraunama...
Įkraunama...

***Mūsų katukai ir katytės***

Vilkra - wub.gif wub.gif wub.gif
Tuomce - o Katia su uodega nepadeda tapyti? Mano cepelininis kerėpliukas buvo į dažus įlipęs doh.gif ir dar per pusę triobos spėjo perlėkti kol nutvėriau biggrin.gif Skalbiau lapcę ir džiaugiausi kad ne užpakaliu atsisėdo į tuos dažus biggrin.gif
Vosylius jau nuėjo ilsėtis ir man jau irgi snapas linksta link pagalvės - einu ir aš smile.gif Labanakt 4u.gif
Busy su šeima turbūt jau pusę pyrago sukirto pienu užsigerdami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 13, 21:33)
Tuomce -  o Katia su uodega nepadeda tapyti?

Aš pati nustebau, bet ne schmoll.gif šiaip ji visad ir visur iš paskos. o dažyt nepadėjo g.gif Labai nustebau. suprasčiau dažai smirdėtų, bet jie vandens pagrindu, beveik jokio kvapo. Net ir dabar kai su kokteiliuku (Smilga, šaltu kokteiliuku) sėdžiu 2a prie PC, Katia neateina, o visad ant akvariumo šalia įsitaisydavo..
Atsakyti
Labanakt mergytes, saldziu sapneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 01 13, 22:39)
Aš pati nustebau, bet ne  schmoll.gif  šiaip ji visad ir visur iš paskos. o dažyt nepadėjo  g.gif Labai nustebau. suprasčiau dažai smirdėtų, bet jie vandens pagrindu, beveik jokio kvapo. Net ir dabar kai su kokteiliuku (Smilga, šaltu kokteiliuku) sėdžiu 2a prie PC, Katia neateina, o visad ant akvariumo šalia įsitaisydavo..

Einu, nors obuolių sulčių įsipilsiu. Šaltų obuolių sulčių beee.gif
Atsakyti
QUOTE(*Smilga* @ 2015 01 13, 21:45)
Einu, nors obuolių sulčių įsipilsiu. Šaltų obuolių sulčių  beee.gif

Kaip sultys? šaltos sultys? šaltos obuolių sultys?
P.S atėjo Katia.. dabar vyksta kojatrynis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuomce @ 2015 01 13, 22:52)

P.S atėjo Katia.. dabar vyksta kojatrynis biggrin.gif

Atėjo. Ne- Atidundėjo. Atidundėjo didelis baltas dramblys. Ne- dramlė. Atidundėjo didelė balta dramblė. Ir bando skaraidyti drugeliu. Nelabai sekasi. Gerai, kad gyvenam pirmam aukšte. biggrin.gif
Atsakyti
Vėtra, labanakt, bet matau dar online biggrin.gif
Ale tas kokteiliukas mane biški atgaivino. sėdžiu su ausinkom, klausaus rokelio, kurio jau kokis 5-6 metus neklausiau ir linguoju biggrin.gif
Atsakyti
Nu miarggai,perskaičiau doh.gif

keliu savo kandžiulniką ir einu miegot...Sausio pirmą mat jam nepatiko ,kaip aš dirigavau orkestrui vienos filhamonijos,tai kandžioti ėmė šalia gulėdamas lotuliukas.gif ..
https://www.youtube....h?v=-19VgLkEZ4Y

youtube ne toks kvailas ,atpažino muziką mano įraše ,perspėjo ,kad galiu gauti baudą už autorių teisių nesilaikymą ,tai muzikikę pakeičiau ,bet dar nepakrovė,tai kas vėliau kausys,tai girdės ne Žydrąjį dunojų, o kitą muzikikę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2015 01 13, 21:33)
Busy su šeima turbūt jau pusę pyrago sukirto pienu užsigerdami  smile.gif

Ką tu... ką tu... pieniukas buvo atidėtas į šalį, užkaista arbata, supjaustytas pyragas, pradaryta šampano bonkė. biggrin.gif Paėmiau tris taures, nebe dvi. Prisiminiau savo aštuonioliktą gimtadienį ir ant stalo atsiradusią šampano taurę, skirtą man, kaip pilnametei

Pyrago liko tik trupinėliai. Kol aš užsimerkusi ir palaimingai atlošusi galvą į dangų, kramčiau kasnelį pyrago... mano vyrai, trim keturiais kasniais jį subaigė. Va tau ir boba devintinės laugh.gif

Labanakt, kad jau taip sakot

QUOTE(zundyte @ 2015 01 13, 22:39)
Nu miarggai,perskaičiau doh.gif

keliu savo kandžiulniką ir einu miegot...Sausio pirmą mat jam nepatiko ,kaip aš dirigavau orkestrui vienos filhamonijos,tai kandžioti ėmė šalia gulėdamas lotuliukas.gif ..

Koks juokingas pražiotas snapas su keturiais dantais laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 13 sausio 2015 - 22:48
QUOTE(busycat @ 2015 01 13, 18:05)
Oho na ir pliurpalas tu, pas mane tik 46 hihihi.gif

ania g.gif pas mane 61 doh.gif smile.gif

Kolumbas wub.gif
Atsakyti
Šįryt oras nuostabus. Turėjau pusvalandį laiko prieš darbą, nutariau pasivaikščioti paneriu....staiga kažkas šmurkštelėjo visai šalia kojų ir strykt į medį, greitai greitai į viršūnę ir spokso į mane, aš nė krust, bet ir spoksau. Matomai nusprendė, kad gali man atsukti nugarą, pasisupo, pasisupo ir..."krito" į kitą medį, užkibo ant liaunutės šakos, vėl pasisupo, tada striktelėjo ant kamieno ir vikriai nubėgo į viršūnę, tada gražus šuolis į kitą viršūnę, kamienu žemyn.....pasiekė žemę gerokai nuo manęs nutolęs...ir nubėgo savo reikalais. Aš dar kelias minutes pastovėjau išsišiepus, taip gera dūšioj, o tas nuostabus gamtos kūrinys buvo mažutė, rusva kiaunė (pirmą sekundę galvojau voverė). Sėdžiu visa patenkinta darbe, manau darbo diena bus produktyvi. Tik neramina mintis, kad kažkam vistik pakyla ranka nuskriausti....ir "pasipuošti"
Visiems geros dienos ir gerų emocijų.

Laba 4u.gif

užeisiu šiek tiek vėliau, darbai nuo ryto spaudžia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif

Vasilisius koks wub.gif Ypač kur akytės kaip prožektoriai sužybsi thumbup.gif Bet, žinokit, čia nematyti, koks Vasia masyvus - iš tiesų jis didžiūūūlis wub.gif

Kolumbas ryškiai nusiteikęs karingai biggrin.gif
Aš tai nesileidžiu du katais į tokius žaidimus, griežtai nutraukiu - kategoriškai negalima man dantų šiepti ax.gif

Vilkra, "dlaugės" thumbup.gif

Diinka, wub.gif

Tiesa, gal patarsi - kaip man Matildai sušerti vaistus nuo kirminų? su maistu neima... o tai vis pavėmalioja, Rut sako, kad pasyvesnė tokia... nuėmiau maistą šiandien visai, palaikysiu kokią parą neėdusią, gal tada prarytų ji konservus su vaistukais? (nėra jie kartūs, palaižiau ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 14 sausio 2015 - 09:21