Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 4

QUOTE(Milagra @ 2015 01 16, 12:21)
Nepamenu kada bus (lyg dar nebuvo), bet man labai uz sirdies sugriebe Kuzey ir mazojo broliuko pokalbis, kaip jis aiskino ka reiskia buti broliais.

Nuostabi scena, nuostabus pokalbis! Labai labai laukiu jo, ir tikiuosi, kad vertime nepasimes svarbiausi dalykai....
Papildyta:
QUOTE(Lux @ 2015 01 16, 12:33)
Milagra, bet tikroji tavo meilė UM, ar klystu?

Jos tikroji meilė, "atšertas Kuziejus" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2015 01 16, 18:35)
Jos tikroji meilė, "atšertas Kuziejus"  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 16, 11:56)
..buvo jau tiek išgirtas, kad maniau jis tobulas. Deja, nėra jis toks..

aš pamenu, kad merginos iškart nuteikė, kad nebus nei kaip UM, nei kaip Fatmagul, kad jis kitoks, kad daugiau trileris toks, kad nebus čia meilių, kad bus greičiau dviejų brolių santykių drama. Tai aš jį kaip tokį ir žiūrėjau ir su laiku nebegalėjau atsitraukti smile.gif jis kitoks ir Kuziejų čia su laiku taip pamėgau, kad nu taip gaila, kad tuoj baigsis wub.gif lotuliukas.gif

Man, kaip patiko komisaro šian replika, balsu net nusijuokiau viena namie būdama, kai Kuzėjus brovėsi pas Džemrę ligoninėje, jetus ir juokiaus ir verkiau, nu negaliu lotuliukas.gif išprotėsiu matyt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ievoole @ 2015 01 16, 21:57)
aš pamenu, kad merginos iškart nuteikė, kad nebus nei kaip UM, nei kaip Fatmagul, kad jis kitoks, kad daugiau trileris toks, kad nebus čia meilių, kad bus greičiau dviejų brolių santykių drama. Tai aš  jį kaip tokį ir žiūrėjau ir su laiku nebegalėjau atsitraukti smile.gif jis kitoks ir Kuziejų čia su laiku taip pamėgau, kad nu taip gaila, kad tuoj baigsis  wub.gif  lotuliukas.gif

Man, kaip patiko komisaro šian replika, balsu net nusijuokiau viena namie būdama, kai Kuzėjus brovėsi pas Džemrę ligoninėje, jetus ir juokiaus ir verkiau, nu negaliu lotuliukas.gif  išprotėsiu matyt doh.gif  biggrin.gif

Jei kas būtų pasakę, kad čia bus panašu į trilerį, būčiau mėgavusis juo. Iki trilerio jam toli. Kad jis nebus kaip UM, supratau. Ta prasme siužetu. Aš kalbu apie tobulybę. Man nereikia meilių seilių, man reikia įtikinamumo. Šis serialas neįtikina. Gaila, net labai. Nors ir nemėgau kai ko Fatmagiulėje, bet jis man įsitrėžė į atmintį, o šis kol kas ne. Matysim, gal dar visko bus.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 01 16, 14:11)
Jei kas būtų pasakę, kad čia bus panašu į trilerį, būčiau mėgavusis juo.  Iki trilerio jam toli. Kad jis nebus kaip UM, supratau. Ta prasme siužetu. Aš kalbu apie tobulybę. Man nereikia meilių seilių, man reikia įtikinamumo. Šis serialas neįtikina. Gaila, net labai. Nors ir nemėgau kai ko Fatmagiulėje, bet jis man įsitrėžė į atmintį, o šis kol kas ne. Matysim, gal dar visko bus.

Jeigu iki šiol nepajutot šio serijalo dvasios, jeigu nevirpina jis jūsų širdies kertelių, vadinas tai ne jūsų serialas. Negali, gi jis visiems patikti.
O aš kalbu iš savo patirties, jei iki pusės datraukiu ir šerialas nežavi, tada net ir paskutinė serija to serialo man neišgelbsti, tegul ji bus ir geriausia. Esu su pora taip prasikankinus, bet daugiau taip nebedarau. Jei nepatinka, nutraukiu ziūrėjimą, nėra ko laiko švaistyti nepatinkantiems...Bet čia aš...

O štai KG aš matau tobulybę, mane jame visi aktoriai įtikino, siužetas taip pat. Jis man paprastas, žemiškas nuoširdus serialas.
Atsakyti
O man atrodo, kad čia isvis beprasmiška ginčytis ir įrodinėti, koks čia serialas geriausias ir panasiai biggrin.gif Kas ką nori tas ta žiuri, kas ką nori tas ta myli biggrin.gif Vienus vieni įtikina, kitus kiti. Kiekvienas tiek personažus, tiek serialus vistiek subjektyviai vertina biggrin.gif Jeigu visiems viskas vienodai patiktų, tai tada viena seriala ištisai tik ir rodytu, arba vienas aktorius ten ir vaidintų, bet reikia ir kitiems duona valgyt biggrin.gif Belieka džiaugtis, kad kiekviena atrado būtent SAVO serialus. smile.gif Su tuo ir sveikinu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, pirma karta rasau cia,nors skaitau viska.... Labai gaila,kad serialas jau i pabaiga....man jis geriausias is visu matytu turkisku,ir aktoriai superiniai, itikino...o ta daina hayat gibi -dieviska....jau ir kelyje mane lydi smile.gif))
Norejau paklaust,nes nedaziurejau, ka tokio sake barisas Dzemrei,kad Simai jam tvojo per makaule?
Atsakyti
QUOTE(juraciusss @ 2015 01 16, 16:21)
Norejau paklaust,nes nedaziurejau, ka tokio sake barisas Dzemrei,kad Simai jam tvojo per makaule?

Kad sužadėtuvių žiedą atidavė kekšei, t.y. Simai.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 17, 01:15)
O man atrodo, kad čia isvis beprasmiška ginčytis ir įrodinėti, koks čia serialas geriausias ir panasiai biggrin.gif Kas ką nori tas ta žiuri, kas ką nori tas ta myli biggrin.gif Vienus vieni įtikina, kitus kiti. Kiekvienas tiek personažus, tiek serialus vistiek subjektyviai vertina biggrin.gif Jeigu visiems viskas vienodai patiktų, tai tada viena seriala ištisai tik ir rodytu, arba vienas aktorius ten ir vaidintų, bet reikia ir kitiems duona valgyt biggrin.gif Belieka džiaugtis, kad kiekviena atrado būtent SAVO serialus. smile.gif Su tuo ir sveikinu biggrin.gif

Tiesiog puikiai pasakyta thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įsijungiau Gyvenimo bangos serial ir žiūriu kokia baisi Meldos aktorė. Jau ji man čia baisiau už gyvenimą, o ten dar blondinė doh.gif doh.gif doh.gif Ji baisi pridažyta, grimuota, tai kas būtų ją nuprausus swoon.gif
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 17, 00:15)

Super pasakyta smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 01 16, 22:15)

Tai ir as ta pati bandau pasakyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2015 01 17, 15:04)
Tai ir as ta pati bandau pasakyti biggrin.gif

thumb_yello.gif smile.gif
Atsakyti